• Okänd
    Äldre 26 Apr 20:17
    #0
    Meddelande borttaget
  • Svar på tråden Wet (kissa på sig)
  • Anonym
    Äldre 10 Jun 18:19

    Ta dig ett glas vatten till då? :P

  • Anonym (Tjej 27) Trådstartaren
    Äldre 10 Jun 18:42

    Anonym (kåtlisa): Har ni insynsfritt i trädgården eller?

    Jag har bara kissat ner mig en gång sen jag sist skrev här. Då hade jag druckit en massa vatten, satt på mig en binda plus vikt ihop en jätteliten handduk och lagt i jeansen. Höll på att fixa en hel massa saker i köket och drack ännu mer vatten tills det var svårt att hålla sig längre. Kissade lite i omgångar, det tog ett tag innan det läckte igenom både binda och handduk. Diskade och pysslade medan jag kissade så att det läckte igenom lite lagom. Gick och speglade mig emellanåt. Fortsatte att stöka i köket medan jag pausade med kissandet och bara gick omkring och njöt av känslan att återigen ha nerkissade jeans. Som jag brukar tänkte jag avsluta med att låta allt komma i badrummet. Men på väg dit stannade jag till i hallen och skulle ta upp en sak från en låg hylla och då bestämde jag mig när jag böjt mig ner på huk för att låta allt komma redan i hallen. Det var extra upphetsande att göra det nånannanstans än i badrummet. Gick sen in i badrummet och smekte mig stående framför spegeln så att jag såg den våta fläcken på jeansen när det gick för mig.

  • Anonym
    Äldre 11 Jun 13:52

    Anonym (kåtlisa) skrev 2007-06-10 12:23:09 följande:


    Nu fick jag äntligen tid för mig själv, satt mig framför datorn o kollade lite kissbilder och blev såklart kåt som bara den. Hade innan druckit mycket vatten och sen gick jag ut i trädgården o pysslade och lät droppe efter droppe komma tills det inte gick att stoppa, stod o kissade ner mig ute och sen la jag mig på vår altansoffa och smekte mig själv. Nu ligger grejerna i tvätten...men jag är inte nöjd. Kåt igen....
    Gud vad det låter underbart.
  • Anonym
    Äldre 11 Jun 13:53

    Anonym (Tjej 27) skrev 2007-06-10 18:42:39 följande:


    Anonym (kåtlisa): Har ni insynsfritt i trädgården eller?Jag har bara kissat ner mig en gång sen jag sist skrev här. Då hade jag druckit en massa vatten, satt på mig en binda plus vikt ihop en jätteliten handduk och lagt i jeansen. Höll på att fixa en hel massa saker i köket och drack ännu mer vatten tills det var svårt att hålla sig längre. Kissade lite i omgångar, det tog ett tag innan det läckte igenom både binda och handduk. Diskade och pysslade medan jag kissade så att det läckte igenom lite lagom. Gick och speglade mig emellanåt. Fortsatte att stöka i köket medan jag pausade med kissandet och bara gick omkring och njöt av känslan att återigen ha nerkissade jeans. Som jag brukar tänkte jag avsluta med att låta allt komma i badrummet. Men på väg dit stannade jag till i hallen och skulle ta upp en sak från en låg hylla och då bestämde jag mig när jag böjt mig ner på huk för att låta allt komma redan i hallen. Det var extra upphetsande att göra det nånannanstans än i badrummet. Gick sen in i badrummet och smekte mig stående framför spegeln så att jag såg den våta fläcken på jeansen när det gick för mig.
    Jag kissade för en annan på msn framför webcameran.Både han & jag blev kåta
  • Henrik­31
    Äldre 11 Jun 14:15

    Jag hoppas ni torkar upp efter er.

  • Anonym (Tjej2­4)
    Äldre 11 Jun 14:21

    Jag gör det ofta... Började nån gång i tonåren...vet inte riktigt varför...

    Men jag brukar Släppa "ett par droppar" nästan varje gång jag onanerar... Jätteskönt!

  • Anonym (-)
    Äldre 11 Jun 14:25

    Henrik31.

    Nej. Det är kiss överallt hemma hos folk som gillar wet precis som det är sperma över hela kroppen på folk som gillar att leka med sperma.

    Så onödigt inlägg.

  • Henrik­31
    Äldre 11 Jun 14:26

    Jag visste intee att det fanns folk som gillar att leka med sperma, men efter att ha läst denna tråd så förvånar ingenting mig längre.

  • Anonym (-)
    Äldre 11 Jun 14:29

    Henrik31.

    Då måste jag tycka lite synd om dig.
    Du har uppenbarligen missat massor saker.

    Tur att jag kan upplysa dig.
    Såhär är det: allting, precis allting, kan vara sexuellt.
    Det finns folk som tänder på saker som du aldrig skulle kunna drömma om.
    Men, de finns och de njuter och skadar de ingen annan är det inget fel med det.

  • Henrik­31
    Äldre 11 Jun 14:30

    Absolut inget fel. Jag blir bara förundrad.

Svar på tråden Wet (kissa på sig)