• Okänd
    Äldre 26 Apr 20:17
    #0
    Meddelande borttaget
  • Svar på tråden Wet (kissa på sig)
  • Anonym (Tjej 27) Trådstartaren
    Äldre 5 May 09:40
    #51

    Visst är det skönt att veta att det är flera som känner likadant.

    Tycker precis som ett par stycken av er skrivit nu, att de filmsnuttar med kvinnor som är nakna och kissar är helt ointressanta (eller snararare så blir jag nästan äcklad). Ska absolut vara med kläder på. Jag hittade en sida som hette nåt med memberhag och femaledesperation, där det fanns massa sådana bilder. Ett tips! Minns inte exakta adressen och vill inte kolla på den datorn jag är vid nu, men googla så hittar ni.

    Till dig som är mamma och därför slutat göra detta, jag kan förstå dina känslor. Fast det är synd att du ska känna så mycket skam att du inte tycker det är förenligt med föräldraskapet. Du blir ju inte en sämre mamma för att du nån gång skulle kissa på dig och bli upphetsad av det, bakom stängda dörrar då inget vet och ser.

    Men skamkänslan är väl förstås en viktig komponent i det här, hade man inte känt skam hade det väl inte varit så lockande att kissa på sig, det är ju liksom en stor del av poängen med det. Bara man inte känner så mycket skam att man mår dåligt av det, för det finns ju ingen anledning.

  • Anonym (Tjej 27) Trådstartaren
    Äldre 5 May 09:43
    #52

    Du som skrev att du kissar på stolen vid datorn, hur löser du det rent praktiskt?

    En nyfiken fråga. När ni kissar på er, planerar ni det länge innan o dricker mycket vatten o så, eller sker det mer spontant om ni blivit väldigt kissnödiga och plötsligt får lust att kissa på er?

    Du som smekte dig samtidigt som du kissat på dig på väg hem, bra simultankapacitet! Jag skulle aldrig våga nåt sånt, aldrig.

  • Äldre 5 May 09:53
    #53

    Jag fattar inte hur kiss och sex går hand i hand?

  • Anonym (25)
    Äldre 5 May 14:42
    #54

    jag är helt mållös....

  • Anonym (tjej 24)
    Äldre 5 May 17:24
    #55

    Här har ni en till! Stämmer perfekt in på TS beskríving. Detta har så länge jag kan minnas varit upphetsande. Men jag vill inte kissa på mig okontrollerat. Det ska vara när jag vill, dricker gärna massa vatten innan så blir det lättare Har inte vågat berätta för min kille, kanske vore en dum idé. Man vet ju inte, han kanske tycker det är jätteäckligt!? Mitt ex fick veta ytterst lite om mina fantasier, men det är ju längesen. Skönt att höra att det finns fler som jag!

    Jag har visserligen inga skuldkänslor, men när man kommit är det inte så kul längre. Då ska det duschas o tvättas. Har ingen maskin i lägenheten, så när jag ska leka ser jag till att pricka in tvättdagen.

  • Anonym (wet bilder­)
    Äldre 5 May 19:24
    #56

    Hej. är själv helt inne på det här med wet.
    Såg att en del gav tips på bra sidor & jag har en superfin.
    Där finns massa filmer men det är bilderna jag vill tipsa om.
    Jag mailade den som har sidan & bad snällt om att få en del bilder mailade till mig. Kanske bara för att jag e tjej som det gick, men jag har säkert fått 200-400 bilder mailade efter önskemål. Alltså, jag har inte behövt betala.
    Ingen reklam till denna sida alltså men våga fråga & berätta vilka typer av wetbilder du vill ha så får du dom.
    Som sagt. Tror bara det gäller att man e tjej som frågar
    Lycka till
    web.telia.com/~u45607415/index.htm

  • Anonym (en till)
    Äldre 5 May 19:51
    #58

    Uschhhh: Men varför läser du då om du tycker det är så äckligt?
    Vad är det som är äckligt? Förmodligen är det mest dina moraliska föreställningar som vållar mest problem för att förstå?

    Urin är faktiskt i det närmaste sterilt. Inget äckligt alls med det. Är inte det upp till var och en hur och vad man tänder på? Kan inte vi pervosar få ha vår läggning ifred utan att sådana som du kommer och förfasar dig?

    Öppna och läs inte trådar om du tycker det verkar så otroligt äckligt! Herregud - människors korkade nyfikenhet tycks det inte finnas några gränser för...

    Är det äckligt med bögar, flator, oralsex, gruppsex och bdsm då också eller?

    Du kanske ska fundera igenom vad du tycker är så äckligt och varför innan du kommer med helt ovidkommande inlägg nästa gång!

    Jag har full acceptans för att det är udda och 'perverst' i andras ögon - men en sund nyfikenhet som uppvisas med respekt kan jag acceptera och bemöta - men denna typen av reaktioner är bara tragiska. Släpp åsnan och ge blanka fasiken i att moralisera - speciellt när du inte ens vågar stå för ditt eget ifrågasättande genom att vara anonym!

  • Anonym (USCHH­H)
    Äldre 5 May 20:55
    #59
    Anonym (en till) skrev 2007-05-05 19:51:07 följande:
    Uschhhh: Men varför läser du då om du tycker det är så äckligt? Vad är det som är äckligt? Förmodligen är det mest dina moraliska föreställningar som vållar mest problem för att förstå?Urin är faktiskt i det närmaste sterilt. Inget äckligt alls med det. Är inte det upp till var och en hur och vad man tänder på? Kan inte vi pervosar få ha vår läggning ifred utan att sådana som du kommer och förfasar dig?Öppna och läs inte trådar om du tycker det verkar så otroligt äckligt! Herregud - människors korkade nyfikenhet tycks det inte finnas några gränser för...Är det äckligt med bögar, flator, oralsex, gruppsex och bdsm då också eller?Du kanske ska fundera igenom vad du tycker är så äckligt och varför innan du kommer med helt ovidkommande inlägg nästa gång!Jag har full acceptans för att det är udda och 'perverst' i andras ögon - men en sund nyfikenhet som uppvisas med respekt kan jag acceptera och bemöta - men denna typen av reaktioner är bara tragiska. Släpp åsnan och ge blanka fasiken i att moralisera - speciellt när du inte ens vågar stå för ditt eget ifrågasättande genom att vara anonym!

    men du vågar inte heller stå för det du är o väljer att vara anonym.. o anledningen till att jag kikade in var för att jag trodde att det var ngn form inkontinensbesvär TS hade men blev helt shockad..

    jag tycker absolut inte att flator, bögar, gruppsex eller resterande du nämnde är äckligt men detta var bara förmycket.. för mig.. jag respekterar i högsta grad TS o att hon tog upp det men enligt min mening så går det helt inte ihop... inte i min hjärna.. jag menar hur funkar det.. om detta är såå upphetsande hur gör ni när ni har samlag-kissar ni på kille efter? njaaaa jag funderar tänder ni på alla som kissar på sig? är det urinen?


    ja jag vet att urin är sterilt-är sjuksköterska faktiskt.. o jag tycker inte att urinen är äcklig utan själva beteendet.. för vbuxna människor kissar inte på sig.. jag menar vi fostrar våra barn till att gå på potta o sen helt plötsligt skall man stå framför spegeln o kissa ner sig... helt ofattbart..


    o innan du påstår att jag inte vågar stå för mina åsikter-skall du se på dig själv.. om du tycker att detta är ngt normalt beteende så skall du inte lägga in anonyma inlägg eller hur? o om du vågar stå för att du kissar ner dej o tycker att det ok så skall jag stå för att jag tycker att det är avvikande..


    jaa detta är min åsikt. jag ser inte ner på ngn som människa men själva saken att kissa ner sig är främmande för mig...


    TS du är såååå stark som tar upp detta, o hoppas att du förstår min åsikt..

  • Anonym (en till)
    Äldre 5 May 21:42
    #60
    +1

    Det var en något mer resonlig ton - tack.

    Läs ditt inlägg igen: Att använda versaler och fet stil är enligt sk. netikett att fullkomligen skrika - det ger ett oerhört tråkigt och aggresivt intryck. Därav min ilska och reaktion.

    Jag väljer att vara anonym av den anledning som de flesta andra skriver i forumen: För att jag vill kunna prata om mitt sexliv utan att exponera mig själv som person.

    Varför folk gillar att kissa ner sig får nog var och en själv stå för. Jag har personligen inget svar på den frågan, vet bara att det funnits där hela mitt liv, så länge jag kan minnas och är en del av mitt sexliv. Jag mår bra av det och njuter av det. Jag utsätter inte andra människor för det.

    Klart jag går på toaletten som alla andra. Det finns dagar då jag är helt ointresserad av den sexuella kopplingen till kisseriet - sådant kommer och går i perioder.

    Själva upphetsningen ligger i att göra något förbjudet, det är så långt som både jag och de andra tydligen kommit fram till.
    Att släppa kontrollen - lite motsats till att vara vuxen och duktig. Lite lekfullt. Avkopplande. Lite spännande.

    Jag förutsätter att alla friska individer som har sexuella fantasier upplever dessa på ungefär samma vis: Dvs, som lekfull avkoppling, spännande och upphetsande.

    Vissa tänder på lack och läder, vissa på beröring, vissa på ett par välformade händer eller rygg, vissa tänder på att kissa ner sig. Vi är helt enkelt olika.

    Sist men inte minst: Ja, det är starkt av TS att skriva om saken. Även fast vi är många som tror att vi är ensamna om denna läggningen, så är det förvånansvärt vanligt bland både tjejer och killar att gilla detta - det är iallafall min erfarenhet

  • Anonym (USCHH­H)
    Äldre 5 May 21:48
    #61
    Anonym (en till) skrev 2007-05-05 21:42:55 följande:
    Det var en något mer resonlig ton - tack. Läs ditt inlägg igen: Att använda versaler och fet stil är enligt sk. netikett att fullkomligen skrika - det ger ett oerhört tråkigt och aggresivt intryck. Därav min ilska och reaktion.Jag väljer att vara anonym av den anledning som de flesta andra skriver i forumen: För att jag vill kunna prata om mitt sexliv utan att exponera mig själv som person. Varför folk gillar att kissa ner sig får nog var och en själv stå för. Jag har personligen inget svar på den frågan, vet bara att det funnits där hela mitt liv, så länge jag kan minnas och är en del av mitt sexliv. Jag mår bra av det och njuter av det. Jag utsätter inte andra människor för det. Klart jag går på toaletten som alla andra. Det finns dagar då jag är helt ointresserad av den sexuella kopplingen till kisseriet - sådant kommer och går i perioder.Själva upphetsningen ligger i att göra något förbjudet, det är så långt som både jag och de andra tydligen kommit fram till. Att släppa kontrollen - lite motsats till att vara vuxen och duktig. Lite lekfullt. Avkopplande. Lite spännande.Jag förutsätter att alla friska individer som har sexuella fantasier upplever dessa på ungefär samma vis: Dvs, som lekfull avkoppling, spännande och upphetsande.Vissa tänder på lack och läder, vissa på beröring, vissa på ett par välformade händer eller rygg, vissa tänder på att kissa ner sig. Vi är helt enkelt olika.Sist men inte minst: Ja, det är starkt av TS att skriva om saken. Även fast vi är många som tror att vi är ensamna om denna läggningen, så är det förvånansvärt vanligt bland både tjejer och killar att gilla detta - det är iallafall min erfarenhet
    när jag skrev det i fet stil var enbart för att ngn skulle reagera o svara.. det är klart man tänder på olika saker men detta är ngt helt nytt för mig.. har inte hört om det tidigare..

    lycka till..
Svar på tråden Wet (kissa på sig)