• Meddelande borttaget
  • Svar på tråden Wet (kissa på sig)
  • Anonym (Kissan)

    Härligt att upptäcka denna tråd. Har i flera år haft min lilla hemlighet och aldrig avslöjat det för en själ. Älskar att kissa på mig! Oftast går det till så att jag står och kissar framför spegeln i hallen. Jag vill se kisset komma och blir mest kåt just av att känne det varma kisset sprida sig i byxorna samtidigt som jag ser fläcken bli större. Skönast är det om jag planerar så lite som möjligt bara ställer mig och gör det. Ibland föredrar jag lite andra varianter. Har några gånger suttit på balkongen och kissat medan folk går förbi. Ibland fixar jag en egen blöja av en tjock handduk och kissar i soffan. Väldigt upphetsande! En enda gång har jag dessutom vågat kissa på mig utomhus. Det var en natt för flera år sedan. Kom hem med sista nattbussen och var väl inte helt nykter (annars skulle jag inte ha vågat). Var jätte kissnödig och kunde knappt hålla mig så när jag klev av bussen lätt jag det bara komma där jag stod. Det var så himla skönt att se kisset rinna ner längs benen och se pölen som bildades på asfalten. Har inte vågat göra nåt liknande sen dess men att kissa ner sig hemma i jeansen räcker bra!

  • Anonym (m blöja)

    Prova att kissa på er med blöja på..lovar inget spill på golv och andra saker..ni kan kissa vart ni vill..samma känsla att det blir varmt...

  • Anonym (Kille)

    Tänk om man fick uppleva det... en tjej som gillar att kissa, på sig, eller kanske till ch med på mig! ;) WOW! Men... det kommer väl aldrig att hända *suck*

  • Anonym

    Älskar att kissa på mig jag med.Helst på lite förbjudna ställen.sen smeker man den blöta fittan tills man kommer i en härlig orgamsm!

  • Anonym (ufo)

    Att man är anonym här behöver inte betyda att man inte vågar stå för sin sexuella böjelse. Men man vill kanske inte heller skylta med den och berätta för okända vad man tänder på. Jag vill vara anonym eftersom min böjelse är min egen personliga sak, min sambo eller mitt barn ska inte behöva sammanknippas med detta och därför vill jag inte säga vad jag heter. Det tycker inte jag är särskilt konstigt.


    Och för att förklara lite. Jag har en "vanlig" sexualitet tillsammans med min sambo som jag tänder på. Och sen är detta ngt vid sidan av, mest som onanifantasi. Så jag springer inte runt och kissar på min man, även om vissa tänder även på detta.


    Jag tror inte att det är urinen det hänger på, inte för mig iallafall. Utan om det förbjudna i att göra ngt som är som oehört fel att göra, och ngt som vuxna människor inte sysslar med. Och lite känslan av "Ooops, I did it again". Jag tror faktiskt att detta är en sådan böjelse som är väldigt svår att förstå om man inte själv delar den. Själv fattar jag inte alls tjusningen i fotfetishister (stavas det så?). För mig är fötter bara fötter, men för den som tänder på detta är det förstås väldgt mycket mer!

    Men låt nu inte den här tråden bli en lång diskussion om huruvida det är rätt eller fel att syssla med detta. Jag ville bara förklara hur jag själv känner och tänker. Jag får se om jag vill och vågar praktisera denna njutning i framtiden, jag tycker i alla fall om att läsa tråden.

  • Anonym (ufo)

    Oj förlåt, jag var på sidan 6 och läste då jag skrev detta inlägg. Nu ser jag ju att tråden redan har bytt rikting åt ett trevligare håll. Forstätt i den stilen

  • Anonym (Tjej 27)

    etade efter USCHHH:s första inlägg, men antingen är jag blind eller så är det borttaget. Kan man radera sina egna inlägg eller är det en moderator som gjort det?

    Jag kan mycket väl förstå att man tycker att det är äckligt och obegripligt, men förstår inte riktigt vad det är för vits att berätta det för de som uppenbarligen inte tycker samma. Vissa böjelser är i mina ögon bisarra och grymt avtändande, t ex begriper jag mig inte på såna som leker vuxna bebisar och tänder på det. Men skulle jag läsa en tråd om det skulle jag inte känna nåt behov av att tala om min ståndpunkt.

    Instämmer med det Anonym (en till) skrev om att vissa dagar tänker eller tänder man inte alls på detta, det är sannerligen inget man jämt går och tänker på och har lust att göra. Det är ju bara nåt som man vill ska hända nån enstaka gång, inget att tänka på när man till vardags kissar eller är kissnödig. Och precis som Anonym (ufo) skriver så har jag också en helt vanligt sexualitet tillsammans med min pojkvän.

    Det där med parallellen till att uppfostra barn till att inte kissa ner sig är ju nåt som överhuvudtaget inte har med denna böjelse att göra. Det ena har inte med det andra att göra, inte det minsta lilla.

    För övrigt så var det ju snällt av dig USCHHH att skriva att jag är stark som tar upp detta, men det är väl inte nåt särskilt starkt med att skriva om en fantasi/böjelse när man är anonym, så ser inte jag det.

    Det är så skönt att de som är mest aktiva i tråden verkar förnuftiga och kan formulera sig väl i skrift. Känns bra att dela sin böjelse med personer som framstår som helt normala och inte konstigt kufiga. För själv är jag en person som knappast nån skulle gissa att jag tänder på detta. Det ger nästan det hela en extra krydda, att man gör nåt som är så emot ens vanliga jag.

  • Anonym (en till)

    Ang. Uschhh:s första inlägg så tror jag en moderator tog bort det, ganska så omgående...

Svar på tråden Wet (kissa på sig)