• Eileen

    PMS - sa jobbigt.. Erfarenhet av Femal?

    Hej alla!

    Nagon mer an jag som mar jatte-daligt av PMS problem?
    Jag kan bli som ett monster i ett par dagar, efter agglossning, drygt 10 dagar innan mensen. Resten av tiden fram till mens ar ok. Dagen fran jag far mens till nasta agglossning mar jag toppen. Men vetskapen om att jag kommer att forvandlas till en deprimerad zombi varje manad ar tuff - for mig, min man och var son.

    Har gjort mycket research pa internet, pratat med lakare etc. och har nu bestamt mig for att prova Femal. Borjade for 4 dagar sen.

    Ar det nagon som har erfarenhet av Femal? Hjalpte det?

    Ma sa gott!

  • Svar på tråden PMS - sa jobbigt.. Erfarenhet av Femal?
  • Eileen

    Tack alla for era svar. Jatte-intressant att hora om andras erfarenheter.

    Jag ar nu inne pa min tredje manad med Femal. Marker ingen skillnad. Kanske lite lite battre, men det ar svart att saga.

    Maste bara fraga er ocksa:
    1. Nar i manaden far ni PMS?
    2. Ar det alltid samma dagar?

    For mig ar det snarare runt agglossning an de sista dagarna fore mens. Jag har fort dagbok i drygt ett och ett halvt ar. Trodde ett tag att det var just dag 9 innan mens som var varst, men de sista 6 manaderna har jag fort valdigt exakt humors-dagbok och markt att det tyvarr varierar. Hade ju varit enklare om jag vetat exakt nar jag vaknar pa morgonen om jag kommer att vara mitt vanliga jag, eller ett hemskt otackt skrammande monster med inget talamod och ett hiskeligt humor som bara vill ligga sjalv under tacket och tycka synd om mig sjalv.

Svar på tråden PMS - sa jobbigt.. Erfarenhet av Femal?