Inlägg från: Anonym (Har haft) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Har haft)

    Försvinner kondylom??

    Hej! Fick kondylom för mer än 10år sen. Jag fick gå på behandling (smörja på ngt medel) varje dag i ett bra tag. Minns inte men det kan ha varit 2v. Det satt så dumt till så jag kunde inte smörja själv. Både utvändigt occh på insidan alltså. Det hjälpte inte iaf och det slutade m att jag fick frysa bort det på KK. Så mitt svar är -Nej det försvinner nog inte av sig själv. Ta hand om dig och kolla upp det!!

  • Anonym (Har haft)

    Jo det kan det enligt min dåvarande gyn. Även cellförändringar är inte helt ovanligt.


    Kornblume skrev 2007-05-07 11:23:47 följande:
    Kan inte kondylom leda till sterilitet om det inte behandlas? Jag skulle uppsöka läkare omedelbarabums!
  • Anonym (Har haft)

    Vad räknas som stora problem undrar jag då? Kondylom i sig är väl ett tillräckligt stort problem... Betänk att det är nga år sen jag hade det nu. Det kan ju självklart ha ändrats. *räknar* Jag va 17... så det är faktiskt ganska exakt 12år sen.Men att bara vänta ut det verkar ju ingen bra idé. Symtomen är ju inte helt smärtfria....


    Anonym skrev 2007-05-07 11:26:55 följande:
    Anonym (Har haft) Va????Där jag bor vill dom inte ens ta emot kondylompatienter om man inte har "stora problem" med vårtorna eftersom det enligt dom är helt ofarligt?????????????????
  • Anonym (Har haft)
    Anonym skrev 2007-05-07 11:34:18 följande:
    Anonym (Har haft) Det är ju just det, symtomen är helt smärtfria på mig, bara det att jag har några små vårtliknande grejer (vilka jag inte hade uppmärksammat om inte sambon fått kondylom)
    Ok då har du tur! På mig kliade det som fan vill jag minnas. Men skönt för dig att slippa det. Men om sambon har det så lär du med ha det... DEt är ganska smittsamt. Även om det inte är "farligt". Men sjukvården måste ju kunna hjälpa dig på ngt sätt. Kan du inte gå t en privat gyn om nu din vanliga inte tar emot...
Svar på tråden Försvinner kondylom??