• Anonym
    Äldre 1 May 20:59
    17685 visningar
    32 svar
    32
    17685

    Försvinner kondylom??

    Kondylom får man inte flytningar av...

  • Anonym
    Äldre 1 May 21:03
    #5

    risken är ju rätt stor att om du fått kondylom att du fått någon annan könssjukdom också. Så det är rekomenderat att du går och testar dig!

  • Anonym
    Äldre 7 May 11:25
    #11

    Kornblume
    Nej, kondylom leder inte till sterilitet.

  • Anonym
    Äldre 7 May 11:26
    #12

    Anonym (Har haft)
    Va????

    Där jag bor vill dom inte ens ta emot kondylompatienter om man inte har "stora problem" med vårtorna eftersom det enligt dom är helt ofarligt?????????????????

  • Anonym
    Äldre 7 May 11:27
    #14

    Jag har ju försökt, men dom tar inte emot!

  • Anonym
    Äldre 7 May 11:34
    #16

    Anonym (Har haft)
    Det är ju just det, symtomen är helt smärtfria på mig, bara det att jag har några små vårtliknande grejer (vilka jag inte hade uppmärksammat om inte sambon fått kondylom)

  • Anonym
    Äldre 7 May 11:43
    #18

    jag har just fått reda på att jag har kondylom och cellförändringar! vet INTE om det har ngt med varandra att göra.. jag är 21 år år så..

  • Anonym
    Äldre 7 May 20:46
    #19

    Har själv kondylom. Och dem vårtorna är elakartade, de är liksom mörkare än de andra. Har även tagit bort cellförändringar inuti. Det har svårt att försvinna om man röker. Det kan ta flera år att bli av med dem. Men kan oxå försvinna själv. Man blir ej steril. Har fött två barn efter det jag blev smittad. Barnmorskorna säger att det inte är nån fara för barnen.
    mina kan klia ibland och ibland inte. Jag har fryst bort, skurit bort använt salva och blå vätska, men det vill ej ge sig. Det jag lider mest av är det psykiska, vetskapen av att man har det.

  • Anonym
    Äldre 25 May 19:08
    #21

    hejsan...har problem med hudflikar jag med sedan nått år tillbaka. De har gjort kondylom test men det var neg. Nu fick jag barn för 6 veckor sedan och känner av dessa flikar och det gör ont som fan! ringde KK som sa att huden kan flika sig men det ska inte göra on alls! Nu ska jag dit på måndag och då ska jag kräva att de skär bort det. Har också pendlat mellan bv och svamp och det gör ju att slemhinnorna blir tunnare så det är säkert på så sätt´flikarna uppkommer tror jag.

  • Anonym
    Äldre 27 May 18:01
    #23

    Jag fick tipps an en kompis att gå in till hälsokostbutiken och köpa en mineral i pillerform - acidophilis. Har använt den nu i två veckor och vips så har alla problem försvunnit. kolla upp detta!

  • Anonym
    Äldre 27 May 18:21
    #24

    acidophilis är väll ingen mineral?

  • Anonym
    Äldre 30 May 23:26
    #29

    acidophilis är goda bakterier som ska finnas i kroppen. Men om man har ätit pencillin/antibiotika mycket eller krämer med kortison i underlivet försvinner dessa, bakteriefloran blir rubbad. För att bygga upp ett immunförsvar hjälper dessa tabletter (men ska enbart ätas i en kort period) och så ska man äta extra vitaminer + antioxidanter för att kunna bygga upp immunförsvaret.

Svar på tråden Försvinner kondylom??