• Catti
    Äldre 7 May 19:18
    106274 visningar
    423 svar
    423
    106274

    Roliga händelser under förlossning del 5

    En fortsätningstråd om roliga händelser under förlossningen. Citerat från första trådstartaren:

    //xxmeyaxx :

    Det finns nog många kvinnor som oroar sig för sin förlossning och jag tänkte att vi kunde släppa lite på den nervösa linan. Det kan hända mycket roligt under en förlossning och DÄRFÖR vill jag att i denna tråd - så ska man skriva ner roliga händelser under eran förlossning! Något som ni skrattar åt idag.

    Kom igen nu, tjejer! //Slutcitat
    De gamla trådarna
    www.familjeliv.se/Forum-2-13/m8704943.html
    www.familjeliv.se/Forum-2-13/m10749993.html
    www.familjeliv.se/Forum-2-13/m14175508.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2007-05-07 19:21:06:
    familjeliv.se/Forum-2-13/m17239985.html

  • Svar på tråden Roliga händelser under förlossning del 5
  • LillSk­ruttet
    Äldre 10 May 10:57
    #51
    Mamma till underverket Tyra Linnea född 21 mars
  • Äldre 10 May 11:01
    #52

    :)

  • Äldre 10 May 11:21
    #53

    Ganska lustig förlossning över lag. Det tog ca 4 timmar totalt från 1a värken vilket jag inte var beredd på, det skulle ju ta minst 12 timmar enligt alla berättelser o böcker med första barnet.

    Trodde att jag inbillade mig och att det var riktiga värkar och falska värkar omvartannat eftersom jag hade EN konstant värk hela tiden (asjobbigt). Vi försökte klocka värkarna med det gick ju inte.

    Min sambo ringde in och sa hur det var å de svarade att det nog inte var på riktigt och att han skulle ta in mig i duschen så att det skulle lugna ned sig. Pyttsan! Höll på att inte komma upp ur badkaret!

    När jag låg i sängen o ville krysta så ringde markus ambulans. Två oerfarna o jätte nervösa killar kommer och låter mig gå själv ned (utan stöd) för tre trappor under krystvärkarna!!! Sen får de inte in båren i ambulansen utan kör in den i väggarna och grejar o hoppar medan jag ligger där och koncentrerar mig på att inte krysta. Väl i ambulansen kör de över varenda gatkant på området + kanterna på rondellerna. Jag låg o asgarvade för hela situationen var så sjuk.

    När vi kom till förlossningen säger killen " Det är en kvinna här som tror att hon ska föda men det har lugnat ned sig nu!" Han hade inte ställt en enda fråga till mig!

    BM kollar och konstaterar att jag var öppen 10cm och sa "Det är bara att köra!" Hon börjad fylla i papper och så pep jag att jag ville krysta, hon säger att jag ska hålla tillbaka för hon var inte klar. Jag pep att jag inte kunde hålla emot längre och då insåg hon att bebisen var påväg ut..

  • Family­time
    Äldre 10 May 11:30
    #54

    Nä, fy fan! Det är just detta jag är rädd för inför min andra förlossning! Tykna, oerfarna idioter som pratar över huvudet på en! Nu blev jag ännu mer nervös! Jag skulle fan klippt till dem om de inte bar mig nerför trappan under mina värkar! Jävla idioter! Tänk om det hade hänt något bara för att de inte kollat ordentligt eller trodde dig?? ÅÅhh, jag kokar av ilska! Nä, nu föder jag hemma i min lugna vrå istället! Utan personal och idioter!

  • Laurin
    Äldre 10 May 14:31
    #55
  • PussPr­insen
    Äldre 10 May 14:39
    #56

    Pratade med svägerskan häromdagen, själv har jag inte fött än, så jag kan bidra med något om några veckor tidigast... =)

    När det var dags för sista krystvärken efter en lång och smärtsam förlossning tog hennes man i så mycket så för att "hjälpa till" att han la av en hög och ljudlig FIS!

    Snacka om att vara involverad i frugans förlossningsarbete!

  • malin8­08
    Äldre 10 May 15:56
    #57

    * PussPrinsen: Det kan man kalla att vara involverad ja!!!

  • Ellino­r
    Äldre 10 May 15:59
    #58

    Förkastligt. Har skippat allt och sträckläst de gamla trådarna i ett dygn nu. Borde bli en bok av allt det här, skulle definitivt köpa den.

  • Akroba­ten
    Äldre 10 May 16:00
    #59

    Lägger in en annan länk som dött lite, i fall nån vill läsa de få som finns där !

    www.familjeliv.se/Forum-3-149/m17200413.html

  • Sussie­75
    Äldre 10 May 16:04
    #60

    Krickelin med Naemi skrev 2007-05-10 11:21:59 följande:


    Ganska lustig förlossning över lag. Det tog ca 4 timmar totalt från 1a värken vilket jag inte var beredd på, det skulle ju ta minst 12 timmar enligt alla berättelser o böcker med första barnet.Trodde att jag inbillade mig och att det var riktiga värkar och falska värkar omvartannat eftersom jag hade EN konstant värk hela tiden (asjobbigt). Vi försökte klocka värkarna med det gick ju inte. Min sambo ringde in och sa hur det var å de svarade att det nog inte var på riktigt och att han skulle ta in mig i duschen så att det skulle lugna ned sig. Pyttsan! Höll på att inte komma upp ur badkaret!När jag låg i sängen o ville krysta så ringde markus ambulans. Två oerfarna o jätte nervösa killar kommer och låter mig gå själv ned (utan stöd) för tre trappor under krystvärkarna!!! Sen får de inte in båren i ambulansen utan kör in den i väggarna och grejar o hoppar medan jag ligger där och koncentrerar mig på att inte krysta. Väl i ambulansen kör de över varenda gatkant på området + kanterna på rondellerna. Jag låg o asgarvade för hela situationen var så sjuk.När vi kom till förlossningen säger killen " Det är en kvinna här som tror att hon ska föda men det har lugnat ned sig nu!" Han hade inte ställt en enda fråga till mig!BM kollar och konstaterar att jag var öppen 10cm och sa "Det är bara att köra!" Hon börjad fylla i papper och så pep jag att jag ville krysta, hon säger att jag ska hålla tillbaka för hon var inte klar. Jag pep att jag inte kunde hålla emot längre och då insåg hon att bebisen var påväg ut..
    FYYYYY FAAAAAAAAAAAAAAN!!!!!! Är LIVRÄDD för just det precis som Familytime!!! Stackars stackars dig och vad skönt att allt gick bra till slut. Det är fan bud på att föda hemma och sen ringa till ambulansen!
Svar på tråden Roliga händelser under förlossning del 5