Inlägg från: Anonym (Luktarilla) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Luktarilla)

    Jättestark svettlukt i underlivet, hjälp!

    Hej!


    Jag luktar illa i underlivet, det spelar inte någon roll om jag nyss tvättat mig doften finns kvar ändå. Jag har provat med olika tvålar, oljor, ingen tvål, mer eller mindre könshår.
    Vet inte vad jag ska ta mig till. Känner mig väldigt illa till mods när det kommer till sex eftersom det kommer en sån stark svettdoft (om det nu är svett). Lukten tränger även igenom kläder ibland, så att jag när jag sitter på huk kan känna lukten. 
    Känner någon igen sig? Vet någon vad det beror på? Eller vad man kan göra för att få bort det, (vad det nu är)? 
    Tack på förhand!
  • Svar på tråden Jättestark svettlukt i underlivet, hjälp!
  • Anonym (Luktarilla)

    "Skönt" att se att jag inte är ensam om det här problemet. Jag har inte heller tänkt på att det kunde vara en infektion, måste väl söka mig till gyn då kanske.

    Fler som känner igen sig???

    Mvh

  • Anonym (Luktarilla)

    Ska också tillägga att jag tror att problemet uppstod efter att jag fått barn. Men jag minns inte om det började redan efter 1:a barnet (-05) eller om det kom nu med det 2:a (-07).

  • Anonym (Luktarilla)

    Nej, jag har inte kollat upp det ännu. Jag har hela tiden tänkt att det är något som ska gå över, men det har det inte gjort. Måste nog kontakta någon snart så jag får bukt med problemet.

    Jag har inte heller några flytningar och ingen klåda "bara" en väldigt stark lukt i underlivet. Lukten påminner om svett, en väldigt stark sådan, kan inte säga om den kommer från slidan men det tror jag inte. Likadant för dig?


    Anonym skrev 2007-07-12 13:05:30 följande:
    Hej TS.Såg att du skrivit i min tråd "luktar starkt" och jag känner precis igen mig i det du beskriver i ts. Fast jag har inte fött några barn utan jag väntar mitt första. Fick du reda på vad det var för något?
Svar på tråden Jättestark svettlukt i underlivet, hjälp!