• Nights­wimmer
    Äldre 21 Jul 12:26
    51996 visningar
    236 svar
    236
    51996

    Hur länge är det okej att ha fest/hög musik i lägenhet en fredagskväll?

    Jag tycker att det är helt ok att en fest pågår till 23. (Och ja, jag jobbar oregelbundna tider och går ofta upp kl 5, även helgmorgnar.) Självklart ska grannen få ha fest, likaväl som jag ibland vill ha det! Att det däremot pågår fester HELA tiden tycker jag att man som granne har rätt att reta sig på!

    Något som jag tycker är minst lika illa som grannar som spelar hög musik är grannar som ringer till störningsjouren stup i kvarten! Jag har aldrig haft anledning att få besök av dem, men min mamma bodde granne med en tant som verkade ha direktnummer till Sekuritas... När mamma fyllde jämt kom 25 vänner dit på morgonen (runt klockan sju) och började sjunga "Ja må hon leva" redan utanför huset. Visst, de var högljudda. Men - hur ofta fyller man 50??

    Det här blev visst väldigt OT, men det är svårt att låta bli i ett så här engagerande ämne

  • Nights­wimmer
    Äldre 25 Jul 17:39

    En jobbarkompis (för övrigt 50+) berättade om nåt coolt hon gjorde. Hennes grannar hade superhög musik på, så hon gick och ringde på. Inget konstigt med det...

    ...men hon bad grannen att sätta på musiken lika högt igen (de hade stängt av när det ringde på dörren) och följa med ner. Så fick de själva höra hur lyhört det var i huset! Efter det har hon inte hört ett dugg från den lägenheten!

Svar på tråden Hur länge är det okej att ha fest/hög musik i lägenhet en fredagskväll?