• Sqti
    Äldre 9 Oct 22:38
    230671 visningar
    481 svar
    481
    230671

    Dubbelslag på hjärtat hela tiden i över en vecka!!!

    jag fick hjärtklappning eller nåt liknande när jag åt p-piller. slutade direkt när jag böjade få detta och det höll i sig av och till i ca 6 år efteråt. Nu verkar det ha slutat eftersom jag inte har haft det under 1 helt år, sen jag blev gravid i september förra året. jag kollade aldrig upp det, var rädd eftersom min faster dog 46år gammal av att hon hade fel på hjärtat. men jag hoppas det ordnar sig för dig och att det bara är utmattning och inget farligare.

  • Sqti
    Äldre 9 Oct 22:51

    jo, under graviditeten har allt funkat perfekt. inte ett enda extraslag. jag fick dottern i juni så hon blir snart 4 månader. det har inte hänt nåt konstigt under den här tiden heller. idag var jag ute och gick och blev yr men det beror nog på annat som tex vätskebrist eller nåt annat odramatiskt .
    min faster som jag berättade om föddes med hjärtfel och blev opererad för det som bebis men sen så blev hon dålig typ 3 månader innan hon dog. och läkarna visste inte vad det var, de körde alla testerna och fick fram att hon hade hepatit men när obduktionen gjordes visade det sig att hon hade 2 hål i hjärtat. det medfödda och ett till som hon hade fått i sitt vuxna liv.

    inte meningen att skrämma upp dig, hon hade aldrig hjärtklappning eller så. har inte läst alla inläggen men vad har läkarna sagt hittills?

Svar på tråden Dubbelslag på hjärtat hela tiden i över en vecka!!!