Inlägg från: Anonym (konstigt) |Visa alla inlägg
  • Anonym (konstigt)

    Rodnad, klåda & svullnad i underlivet - vad kan det vara?

    TS:
    Känner igen mej så mycket i det du skriver.
    Har ny partner sen någon månad tillbaka. Vi har haft sex fem gånger. Har aldrig haft problem med underlivet tidigare. Men så plötsligt började jag få mens efter bara två veckor sen senaste mensen(har haft oregelbunden mens i ett år, då jag slutat med minipiller, och har haft väldigt långt emellan mensperioderna innan).
    Efter några dagar började ömma rejält precis i hålet. Inga problem att kissa, asså det svider inte eller nånting. Men däremot e det så skönt att torka sig efteråt... känns som att man kan hålla på å torka síg i evigheter. Det kliar inte direkt hela tiden, utan har en underlig känsla bara... lixom bränner el. känns som att man har en tampong som trycker på i öppningen (skitsvårt att förklara känslan).

    Trodde att det var svamp (eftersom jag inte har så stor lust att gå till gynekolog jsut nu) så jag gick till apoteket och köpte Canestan. Har använt det två nätter av tre och tycker inte att det känns som att det blivit bättre än.... kanske lite. Däremot så har jag ju mens nu oxå (som börjar avta) och det stod att man helst inte skulle använda det under mens... men jag var ju tvungen att påbörja behandlingen för jag vill ju bli av med "skiten".

    Kan dock tro att det kan vara svamp oxå pga av jag börjat raka hela alltet där nere (aldrig gjort tidigare) plus att jag börjat duscha och tvätta mej med tvål (vilket man inte bör göra heller) där nere flera gånger om dagen... så jag tror att det är pH värdet som rubbat sig lite kanske... eller vad vet jag???
    Försvinner det inte under denna veckan så måste jag naturligtvis gå å kolla mej. Kan ju vara nåt annat oxå...

  • Anonym (konstigt)

    OJ... nu blir jag lite orolig..
    Men det kliade på dej hela tiden el?
    På mej kliar det inte, det bara känns konstigt plus att det är sååå skönt att torka/gnida sig där nere. Sen det här med att jag fick mens, som inte ser ut som mens utan mest som blödningar bara... mycket konstigt.
    sen känns det som att det rinner hela tiden, typ som när man har mens när man känner att det "droppar" typ. Fast det gör det inte, det är bara känslan...

    Måste nog oxå kolla upp det om det snart inte försvinner

  • Anonym (konstigt)

    Jag borde egentligen kolla upp, men idag, framtills nu ialf, så känns det bra faktiskt. Har använt alla tre Canesten nu och har smörjt in mej... så nu känns det inte så mycket faktiskt. Blodet började avta igår oxå, så nu e det inte så mycket av den sorten heller. Imorse när jag torkade mej kändes det heller inte så farligt... så jag hoppas verkligen att det e på väg att ge sig...
    Jag ger det några dagar till, sen får jag kolla upp.

Svar på tråden Rodnad, klåda & svullnad i underlivet - vad kan det vara?