• NyfikenRosa

    Vita hem del 5

    Välkommen till tråd nummer 5, gamla som nya medlemmar!
    Vi fortsätter här att diskutera vitt, romantiskt, klassiskt, skärgårdstil, manhattan/upper east och så vidare.. Alla stilar är välkomna!

    ♥Vi älskar saker som ♥
    Linne, hjärtan, vitt, naturligt, betonghjärtan, hissgardiner, Lexington, Gantkuddar, loppisfynd, klassiska gummistövlar, att pyssla, Yankee candles "clean cotton", trämöbler, lapptäcken, äppelkaka, porslin, fågelkvitter, öppna spisar, olika vita nyanser, att måla om möbler, förvaring, att behålla bara det viktiga framme, tidningen Lantliv, att julpyssla, att påta i trädgården, Ralph Lauren-tapeter mm.
    ♥ ♥ ♥
    Tråden "vita hem" är skapad för att vi som älskar vitt, vitt och vitt ska ha ett ställe att prata om allt det vita. Självklart gillar vi också att ha detaljer i naturliga färger som beige, brunt och olika nyanser av dessa. Men basen är alltid vit och vi älskar att inreda med linne, ull, trä och bli blandar gärna nytt och gammalt för en personlig look. Vi fegar lite med färgerna men kan någon gång vara modiga att slänga i en ljusblå kudde hihi... Du är kanske är mindre förtjust i skrikiga färger och vill ha ett rogivande hem!
    I denna tråd ska inga måsten finnas. Du är välkommen in när du vill, du ska kunna missa 20 sidor och ändå vara en i gänget, kunna slänga in en kommentar när du känner för det (och inte för att du måste) och själv göra ett inlägg när du så önskar. I tråden finns har vi alla ett gott hjärta, vill varandra väl, ingen är utstött. Får du inget/få inlägg så beror det inte på att du inte är omtyckt, helt enkel så hinns alla inlägg inte att svaras på.
  • Svar på tråden Vita hem del 5
  • Mori
    NyfikenRosa skrev 2007-08-13 23:46:20 följande:
    Vad heter det typsnittet du använde till att skriva med? Så fint ju!
  • Mori
    Salmiak6 skrev 2007-08-14 14:24:38 följande:
    Det heter Scriptina
    Tackar Helt underbar!
  • Mori

    Ni som spraymålar tex korgar. Vad använder ni för fägr? "Smular" färgen av sedan eller sitter den bra? Har några bambudraperier och korgar som törstar sååå efter vi färg. Men det känns inte så lockande att penselmåla dem

  • Sylt
    emmasa skrev 2007-08-14 12:27:29 följande:
    Gemelli: Skulle nog satsa på en dubbel skiphop med en gång faktikst. Jag sålde min för att jag tyckte att den var för liten och man hade så mycket saker med sig på sina små äventyr. Nästa bebis får faktiskt en egensydd väska, så jag får det som jag vill ha det.Sylt: Vilket fint rum. Jätteglad att jag såg det. Visst var det lite snetak i rummet? Har snetak i sonens rum och han har en liknande säng som eran son och jag har grämt mig över att jag inte kan sätta upp sänghimmeln jag sytt pga snetaket, men er variant var jättefin.
    Tack!
  • Salmiak6
    Mori skrev 2007-08-14 14:45:28 följande:
    Ni som spraymålar tex korgar. Vad använder ni för fägr? "Smular" färgen av sedan eller sitter den bra? Har några bambudraperier och korgar som törstar sååå efter vi färg. Men det känns inte så lockande att penselmåla dem
    Jag har spraymålat korgar. Köpte vit sprayfärg från Jem & Fix. Det finns blanka och matta vita. Välj den matta tycker jag. Det sitter som berget!
  • Skogsstjärnan

    Men jisses

    97 sidor i nya tråden och flera från igår i den gamla Hur hade ni tänkt att man skulle hinna läsa ikapp det Och dåär jag ju tidigt hemma idag....

  • wera22

    Vad fint, Salmiak Jag har också varit och köpt murgröna i dag

Svar på tråden Vita hem del 5