• NyfikenRosa

    Vita hem del 5

    Välkommen till tråd nummer 5, gamla som nya medlemmar!
    Vi fortsätter här att diskutera vitt, romantiskt, klassiskt, skärgårdstil, manhattan/upper east och så vidare.. Alla stilar är välkomna!

    ♥Vi älskar saker som ♥
    Linne, hjärtan, vitt, naturligt, betonghjärtan, hissgardiner, Lexington, Gantkuddar, loppisfynd, klassiska gummistövlar, att pyssla, Yankee candles "clean cotton", trämöbler, lapptäcken, äppelkaka, porslin, fågelkvitter, öppna spisar, olika vita nyanser, att måla om möbler, förvaring, att behålla bara det viktiga framme, tidningen Lantliv, att julpyssla, att påta i trädgården, Ralph Lauren-tapeter mm.
    ♥ ♥ ♥
    Tråden "vita hem" är skapad för att vi som älskar vitt, vitt och vitt ska ha ett ställe att prata om allt det vita. Självklart gillar vi också att ha detaljer i naturliga färger som beige, brunt och olika nyanser av dessa. Men basen är alltid vit och vi älskar att inreda med linne, ull, trä och bli blandar gärna nytt och gammalt för en personlig look. Vi fegar lite med färgerna men kan någon gång vara modiga att slänga i en ljusblå kudde hihi... Du är kanske är mindre förtjust i skrikiga färger och vill ha ett rogivande hem!
    I denna tråd ska inga måsten finnas. Du är välkommen in när du vill, du ska kunna missa 20 sidor och ändå vara en i gänget, kunna slänga in en kommentar när du känner för det (och inte för att du måste) och själv göra ett inlägg när du så önskar. I tråden finns har vi alla ett gott hjärta, vill varandra väl, ingen är utstött. Får du inget/få inlägg så beror det inte på att du inte är omtyckt, helt enkel så hinns alla inlägg inte att svaras på.
  • Svar på tråden Vita hem del 5
  • Ewis

    malins:
    vi håller på för fullt men det har varit en helg full av idrott från morgon till kväll så hela helgen stod renoveringen still.
    I går var allt grundmålat och spacklat en gång, skåpet grundmålat.
    Det är ganska mycket bök när man ska måla och spackla i en trapp, blir väldigt högt till tak fast man har normal höjd
    Sedan tar allt längre tid när man har en man som är utbildad målare och allt ska göras rätt , inget fusk här inte hehe

    Ang dörrkransar, någon visade en jätte fin krans nyligen.
    Jag undrar om ni binder kransarna på frihand eller om ni har en halmstomme som grund??
    Jag har alltid använt en halmstomme som grund men har ingen hemma just nu men är så sugen att binda en krans.

  • Enji

    Hej hej

    Tänkte fråga er om ni vet någon fin kalender för 2008 att sätta på väggen? Mannen efterlyste en häromdagen nämligen.. så jag tänkte tipsa det till min syster i julklapp. Men var hittar man en fin? 

  • Ewis

    Enji:
    Har du barn så tycker jag personilgen att det är jätte kul att ha en kalender med bilder va barnen i.
    Annars så har jag tyvärr inget bra tips om kalander.

  • gemelli
    malins79 skrev 2007-11-06 10:09:00 följande:
    Idag är det en bra dag för lille Vide att föddas, flaggdag och allt!Vet inte hur det funkar med sjukskrivning
    Jaha flaggdag idag? Jaaaa dom måste han komma
  • Anton2005

    God förmiddag!

    Idag var det inget trevlig att läsa ifatt. Har läst igenom, men förstår ingenting om jag ska vara ärlig. Är vi inte vuxna vi som skriver här? Känns som det var på en väldigt låg nivå. Håller med alla som har skrivit om att man har mer runtomkring sig än FL, man måste kunna ta det för vad det är.

    Hoppas att det blir en bra dag idag iaf. Själv har jag det ganska lugnt på jobbet och eftersom jag tycker det är här en riktigt bra tråd med massa bra idéer och inspiration så kommer jag väl titta in här en hel del idag.

    KRAMAR TILL ER ALLA!


  • Anton2005
    Ewis skrev 2007-11-06 10:12:04 följande:
    malins:vi håller på för fullt men det har varit en helg full av idrott från morgon till kväll så hela helgen stod renoveringen still.I går var allt grundmålat och spacklat en gång, skåpet grundmålat.Det är ganska mycket bök när man ska måla och spackla i en trapp, blir väldigt högt till tak fast man har normal höjd Sedan tar allt längre tid när man har en man som är utbildad målare och allt ska göras rätt , inget fusk här inte heheAng dörrkransar, någon visade en jätte fin krans nyligen.Jag undrar om ni binder kransarna på frihand eller om ni har en halmstomme som grund??Jag har alltid använt en halmstomme som grund men har ingen hemma just nu men är så sugen att binda en krans.
    Jag hade ingen stomme. Tyckte det va svårt i börjar men nu tror jag att jag har lärt mig Glad Det finns några grankransar i min blogg som jag nyss har gjort