• NyfikenRosa

    Vita hem del 5

    Välkommen till tråd nummer 5, gamla som nya medlemmar!
    Vi fortsätter här att diskutera vitt, romantiskt, klassiskt, skärgårdstil, manhattan/upper east och så vidare.. Alla stilar är välkomna!

    ♥Vi älskar saker som ♥
    Linne, hjärtan, vitt, naturligt, betonghjärtan, hissgardiner, Lexington, Gantkuddar, loppisfynd, klassiska gummistövlar, att pyssla, Yankee candles "clean cotton", trämöbler, lapptäcken, äppelkaka, porslin, fågelkvitter, öppna spisar, olika vita nyanser, att måla om möbler, förvaring, att behålla bara det viktiga framme, tidningen Lantliv, att julpyssla, att påta i trädgården, Ralph Lauren-tapeter mm.
    ♥ ♥ ♥
    Tråden "vita hem" är skapad för att vi som älskar vitt, vitt och vitt ska ha ett ställe att prata om allt det vita. Självklart gillar vi också att ha detaljer i naturliga färger som beige, brunt och olika nyanser av dessa. Men basen är alltid vit och vi älskar att inreda med linne, ull, trä och bli blandar gärna nytt och gammalt för en personlig look. Vi fegar lite med färgerna men kan någon gång vara modiga att slänga i en ljusblå kudde hihi... Du är kanske är mindre förtjust i skrikiga färger och vill ha ett rogivande hem!
    I denna tråd ska inga måsten finnas. Du är välkommen in när du vill, du ska kunna missa 20 sidor och ändå vara en i gänget, kunna slänga in en kommentar när du känner för det (och inte för att du måste) och själv göra ett inlägg när du så önskar. I tråden finns har vi alla ett gott hjärta, vill varandra väl, ingen är utstött. Får du inget/få inlägg så beror det inte på att du inte är omtyckt, helt enkel så hinns alla inlägg inte att svaras på.
  • Svar på tråden Vita hem del 5
  • Ewis

    Himmelbit:
    Vilka underbara julkort på sonen!
    Skicka båda till olika så behöver ni inte välja.

  • Himmelbit
    Ewis skrev 2007-11-06 10:57:16 följande:
    Himmelbit:Vilka underbara julkort på sonen!Skicka båda till olika så behöver ni inte välja.
    TACK! Ja, det blev så till slut, att jag beställde båda
  • Ewis

    Anton och Lillf:
    Det är precis det jag menar!
    När jag läst tillbaka så har jag sedan glömt vad det var jag skulle kommentera.
    Tror att det är så för många och en av anledningarna är ju just för att vi är så många som gillar denna tråden och skriver i den så det blir mängder med inlägg MEN jag ville även påvisa att det faktiskt trots att jag tror att alla förstår varför finns en känsla av oseddhet här oxå i tråden.

  • Sunna

    Hej hopp! Åh, vad ni skriver och skriver! Hoppas att ni inte har glömt bort mig! Jag har ingen tid att vara här längre mellan amning och blöjbyten! Jag har varit i glasbubblan i tre veckor nu, men nu måste jag bara få hinna sitta här en liten stund (trots att det är jättemysigt med lille Ebbe)

    Det är några av er som jag inte kan hälsa på hos. Om ni vill, kan ni lägga till mig (blink blink ?
    Kan bara komma på dig Kajsa för tillfället.
    Jag håller på att lägga in lite bilder nu i mitt galleri, det kommer mera på hemmet om ett tag. 
    Nu ska jag försöka läsa i kapp lite, fast tre veckor tillbaka orkar jag nog inte med

    En liten fråga; Jag ska beställa ett tyg från Stoff och stil till dynan på skohyllan. Ett smalrandigt svart/vitt. Vilket slags tyg blir bäst? Jag tänker på slitstyrkan och smutståligheten.


    Sam. ♥ .Mammas lilla hjärta.
  • MildaMaränger
    caffe latte skrev 2007-11-05 23:45:03 följande:
    En liten fråga om något helt annat: får jag ta vilken bild som helst från internet och kopiera in i min presentation eller måste jag fotografera själv och sätta in en egen bild?Skickar några värmande styrkekramar till alla som behöver det!
    Nope det får man inte... du bör ha tillåtelse annars kan du får böter och till och med fängelse om ägaren till bilden väljer att anmäla dig.
  • Himmelbit

    Jag fungerar så här:
    - Extremt dålig på att läsa ifatt.
    - Extremt dålig på att kommentera det som skrivits när jag inte är "aktiv".
    - I de fallen jag läst ikapp är jag som en barn på julafton och hoppar hej vilt mellan inlägg och bloggar. Jag suuuuger åt mig all inspiration och lagrar i "att-göra/härma-högen".
    - Loggar in mig, skriver lite och far fram och tillbaka mellan datorn, sövning, iordningplockande i hemmet, pyssel m.m. Detta innebär att även om jag precis skrivit ngt så är det inte säkert att jag "är på plats".
    - Jobbar heltid, har en liten 10-månaders kille, sambo, "ett hem i förändring".

    Så snälla! Om någon bett mig om att bli insläppt "hemma hos mig" eller skrivit ngt till mig i tråden - ställ frågan igen om jag inte "lyder"!

    Alla - precis alla - i denna tråden är välkomna in hos mig. Anledningen till att jag valt att stänga är för att slippa folk med inställningen "vet du att det finns folk på FL som t.o.m. lägger ut sina hem....". Här är vi ju lika "galna" allihop så givetvis är alla välkomna härifrån!

  • Himmelbit
    Ewis skrev 2007-11-06 11:12:31 följande:
    Är det någon som har Gullfinas bloggadress?
    Jag sitter och "busar" på jobbet, så jag kan tyvärr inte hjälpa dig (har den som favorit hemma).
  • Mufflon

    Himmelbit; haha va glad jag blir, känner så mkt igen mej i det du skriver, jag funkar precis som du. Jag är ett riktigt yrväder, kan aldrig sitta stilla för länge och glömmer bort saker direkt...