• Nyfike­nRosa
    Äldre 13 Aug 22:39
    528853 visningar
    19471 svar
    19471
    528853

    Vita hem del 5

    Välkommen till tråd nummer 5, gamla som nya medlemmar!
    Vi fortsätter här att diskutera vitt, romantiskt, klassiskt, skärgårdstil, manhattan/upper east och så vidare.. Alla stilar är välkomna!

    ♥Vi älskar saker som ♥
    Linne, hjärtan, vitt, naturligt, betonghjärtan, hissgardiner, Lexington, Gantkuddar, loppisfynd, klassiska gummistövlar, att pyssla, Yankee candles "clean cotton", trämöbler, lapptäcken, äppelkaka, porslin, fågelkvitter, öppna spisar, olika vita nyanser, att måla om möbler, förvaring, att behålla bara det viktiga framme, tidningen Lantliv, att julpyssla, att påta i trädgården, Ralph Lauren-tapeter mm.
    ♥ ♥ ♥
    Tråden "vita hem" är skapad för att vi som älskar vitt, vitt och vitt ska ha ett ställe att prata om allt det vita. Självklart gillar vi också att ha detaljer i naturliga färger som beige, brunt och olika nyanser av dessa. Men basen är alltid vit och vi älskar att inreda med linne, ull, trä och bli blandar gärna nytt och gammalt för en personlig look. Vi fegar lite med färgerna men kan någon gång vara modiga att slänga i en ljusblå kudde hihi... Du är kanske är mindre förtjust i skrikiga färger och vill ha ett rogivande hem!
    I denna tråd ska inga måsten finnas. Du är välkommen in när du vill, du ska kunna missa 20 sidor och ändå vara en i gänget, kunna slänga in en kommentar när du känner för det (och inte för att du måste) och själv göra ett inlägg när du så önskar. I tråden finns har vi alla ett gott hjärta, vill varandra väl, ingen är utstött. Får du inget/få inlägg så beror det inte på att du inte är omtyckt, helt enkel så hinns alla inlägg inte att svaras på.
  • Svar på tråden Vita hem del 5
  • Äldre 6 Nov 11:21
    Fröken Vit skrev 2007-11-06 10:43:28 följande:
    Hej tjejer!Läser allt som oftast men hinner ju aldrig kommentera.Trots allt är ni min inspiration.Julia, du är favorit med din blogg får jag fortsätta kika in hemma hos dig? Please.Väntar med spänning på bilder på tvättstugan i bloggen!Tänkte höra om någon av er har någon erfarenhet av att måla ett klinkergolv. Har hört att det ska funka om man kör häftgrund först.Vi har ett teracotta färgat golv i köket som jag vill bli av med. I övrigt är allt vitt. Vad tycker ni man ska ta för färg?Jag funderar på svart, inte blankt för då kommer all skit synas så mycket men mattsvart. Och sen måste man ju måla fogarna ljusa för det ser nog konstigt ut om de också är svarta.Vad ska jag ta för färg? Vitt, svart, beige? Ljusgrått?Tacksam för hjälp
    Ingen aning, men det låter intressant, vi har också ett teracottafärgat klinkergolv som jag gärna skulle vilja ha en annan färg på.
  • MildaM­aränge­r
    Äldre 6 Nov 11:21

    Gemelli... Tack för att du frågar! Jag mår kanonbra! (vilket gör mig orolig... tänk om....)


  • Himmel­bit
    Äldre 6 Nov 11:21
    Mufflon skrev 2007-11-06 11:17:49 följande:
    Himmelbit; haha va glad jag blir, känner så mkt igen mej i det du skriver, jag funkar precis som du. Jag är ett riktigt yrväder, kan aldrig sitta stilla för länge och glömmer bort saker direkt...

    Skönt att höra att det finns fler förvirrade människor..


    Jag är lika förvirrad på jobbet.. *ha ha ha*. Jag har en assistent. Häromdagen sa hon "hmm, var var jag nu igen - åhh, nu låter jag ju som du".


    Jag bara flabbade - kände så väl igen mig. Man har tusen saker på g samtidigt och blir man avbruten så har man ingen aaaning om vad man höll på med..

  • Det ljuva livet
    Äldre 6 Nov 11:22

    *har läst ikapp men har inte bestämt mig för om jag vill kommentera eller inte*

    Annat än att det är tråkigt att så många känner sig ledsna.Fundersam

    Vi är hemma i magsjukekarantän. Två av fyra kandidater har varit sjuka och nu återstår att se hurvida jag och minstingen blir sjuka vi med. Maken hör till de lyckliga j*klar somaldrig får det*

    Precis när jag bestämt mig för en hylla i vardagsrummet (istället för ett vitrinskåp) sprang jag på det här, just nu i äckligt furu, men jag tycker mig ana att det kan bli superfint vitt. Vad tycker ni?

    http://www.blocket.se/vi/14085307.htm?ca=15_s


  • gemell­i
    Äldre 6 Nov 11:23
    MildaMaränger skrev 2007-11-06 11:21:37 följande:
    Gemelli... Tack för att du frågar! Jag mår kanonbra! (vilket gör mig orolig... tänk om....)
    Neeeej så ska du inte tänka, det kommer vända jag lovar
  • Det ljuva livet
    Äldre 6 Nov 11:23

    Glömde säga- Hej sunna ! Hur går det med två barn? Och vad ska lillebror heta?


  • Äldre 6 Nov 11:23

    Gullfinas blogg är
    hemmapalandet.blogspot.com

  • Himmel­bit
    Äldre 6 Nov 11:23
    MildaMaränger skrev 2007-11-06 11:21:37 följande:
    Gemelli... Tack för att du frågar! Jag mår kanonbra! (vilket gör mig orolig... tänk om....)
    Du har säkert avklarat illamåendet och kommer att må förträffligt bra resten av tiden
  • Det ljuva livet
    Äldre 6 Nov 11:25
    MildaMaränger skrev 2007-11-06 11:21:37 följande:
    Gemelli... Tack för att du frågar! Jag mår kanonbra! (vilket gör mig orolig... tänk om....)
    Eller så slår det till med förnyad kraft om ett tag och du ångrar att du inte njöt av den lilla stunden du fick vila. *mår också illa men inte av en lika god anledning*
  • Himmel­bit
    Äldre 6 Nov 11:27

    Gemelli: Det var min soffadröm som "gick i kras" häromdagen (läste inte ditt inlägg själv men har en kompis som vet hur jag är och därmed kopierade in ditt inlägg i min gästbok).
    Om det inte är så att du har satt priserna på Fogias soffor så behöver du inte ha dåligt samvete för det
    Det löser sig säkert ändå, för jag har tävlat på deras hemsida och kommer med stooooor sannorlikhet att vinna en soffa hos dem... Drömma går ju..