• NyfikenRosa

    Vita hem del 5

    Välkommen till tråd nummer 5, gamla som nya medlemmar!
    Vi fortsätter här att diskutera vitt, romantiskt, klassiskt, skärgårdstil, manhattan/upper east och så vidare.. Alla stilar är välkomna!

    ♥Vi älskar saker som ♥
    Linne, hjärtan, vitt, naturligt, betonghjärtan, hissgardiner, Lexington, Gantkuddar, loppisfynd, klassiska gummistövlar, att pyssla, Yankee candles "clean cotton", trämöbler, lapptäcken, äppelkaka, porslin, fågelkvitter, öppna spisar, olika vita nyanser, att måla om möbler, förvaring, att behålla bara det viktiga framme, tidningen Lantliv, att julpyssla, att påta i trädgården, Ralph Lauren-tapeter mm.
    ♥ ♥ ♥
    Tråden "vita hem" är skapad för att vi som älskar vitt, vitt och vitt ska ha ett ställe att prata om allt det vita. Självklart gillar vi också att ha detaljer i naturliga färger som beige, brunt och olika nyanser av dessa. Men basen är alltid vit och vi älskar att inreda med linne, ull, trä och bli blandar gärna nytt och gammalt för en personlig look. Vi fegar lite med färgerna men kan någon gång vara modiga att slänga i en ljusblå kudde hihi... Du är kanske är mindre förtjust i skrikiga färger och vill ha ett rogivande hem!
    I denna tråd ska inga måsten finnas. Du är välkommen in när du vill, du ska kunna missa 20 sidor och ändå vara en i gänget, kunna slänga in en kommentar när du känner för det (och inte för att du måste) och själv göra ett inlägg när du så önskar. I tråden finns har vi alla ett gott hjärta, vill varandra väl, ingen är utstött. Får du inget/få inlägg så beror det inte på att du inte är omtyckt, helt enkel så hinns alla inlägg inte att svaras på.
  • Svar på tråden Vita hem del 5
  • gemelli

    Åååååå nej polisen är på jobbet nu efter ett värdetransportrån som var förra veckan utan för min butik.
    Shit jag har satt upp "falska" videokarmera klisterlappar" på fönstret bara för att skrämma iväg skitungar som slår sönder mina fönster annars.

    Shit tänkt om jag får skit för det här nuFörvånad


  • Sagalin

    VSM, skåpet kommer bli fint i vitt.
    Men helt ärligt skulle jag aldrig orka måla ett sånt stort skåp det hade min man fått göra
     

  • Ewis

    malina:
    tack!

    Supermamma:
    Skåpet blir nog fint vitt!

    Jag hade oxå bestämt mig för att ta in ett vitt skåp från förrådet och ta bort ett symaskinsbord MEN så kom jag på att snart ska julgranen in och står skåpet där det ska stå så får nog inte granen plats grrrr

  • Himmelbit
    gemelli skrev 2007-11-06 11:27:23 följande:
    Åååååå nej polisen är på jobbet nu efter ett värdetransportrån som var förra veckan utan för min butik.Shit jag har satt upp "falska" videokarmera klisterlappar" på fönstret bara för att skrämma iväg skitungar som slår sönder mina fönster annars.Shit tänkt om jag får skit för det här nu
    Om polisen är lika "effektiv" hos er som hos oss, så kommer de inte ens reagera på klisterlapparna. Jag tror inte att du behöver oroa dig - de borde ha bättre saker att ägna sig åt ju!
    Läskigt med rån utanför!!
  • MildaMaränger

    Tråkigt det här som hände igår kväll och det känns som att det är utrensat nu. Jag hålle rmed smajla om att man kanske inte alltid får respons för sina inlägg vilket kan göra en besviken men jag känner även att det är ett vuxet forum och jag vill inte tvinga folk att kommentera mina inlägg. Samma sak som att jag vill inte känna mig tvingad att kommentera andras. Man har rätt att kommentera det man vill eller så låter man bli. Punkt slut.

    Eftersom jag är startare av den här tråden så föreslår jag att vi lägger ner det här nu. Kommer det att fortsätta så kommer jag att välja att stänga ner den. Läs TS så slipper vi kanske gå igenom det här igen. Och ni som känner att stämingen är rutten får gärna starta en egen tråd. Ibland känner jag för att bara strunta i den här tråden men jag vill inte maka på mitt feta arsle då jag faktiskt startat den.

    DET JAG VILL MED DENNA TRÅD ÄR ATT VI SKA HA MYSIGT OCH KUL TILLSAMMANS UTAN NÅGRA SOM HELST KRAV. JAG FÖRSTÅR ATT MAN KAN KÄNNA SIG LEDSEN ÖVER ATT INTE FÅ RESPONS MEN ISTÄLLET FÖR ATT VENTILERA DET MED HELA TRÅDEN KANSKE MAN KAN PRATA MED EN PERSON OM DET DÅ VI HAR GÅTT IGENOM SAMMA SAK OM OCH OM IGEN.

    SMAJLA OCH GULLFINA ÄR VÄLKOMNA TILLBAKA NÄR DE KÄNNER FÖR DET!

    tACK FÖR MIG// MM


  • gemelli
    Himmelbit skrev 2007-11-06 11:27:19 följande:
    Gemelli: Det var min soffadröm som "gick i kras" häromdagen (läste inte ditt inlägg själv men har en kompis som vet hur jag är och därmed kopierade in ditt inlägg i min gästbok).Om det inte är så att du har satt priserna på Fogias soffor så behöver du inte ha dåligt samvete för det Det löser sig säkert ändå, för jag har tävlat på deras hemsida och kommer med stooooor sannorlikhet att vinna en soffa hos dem... Drömma går ju..
    Jag skrev att jag trodde att priset låg där omkring. Har själv varit sugen på den, men alldeles för dyr för min plånbok

    Men såg du den andra länken till lilla soffbutiken som jag länkade till? Jättefina till ett bättre pris?
  • Ewis

    Vet NI vad jag gärna skulle villja se bilder på?
    Jo på Julpaket, hur såg julklapparna ut som Ni slog in förra julen eller förrförra julen osv.

    Visa Era julpaketom Ni vill förståss!

  • Himmelbit
    gemelli skrev 2007-11-06 11:31:36 följande:
    Jag skrev att jag trodde att priset låg där omkring. Har själv varit sugen på den, men alldeles för dyr för min plånbok Men såg du den andra länken till lilla soffbutiken som jag länkade till? Jättefina till ett bättre pris?
    Ja tack, det var det inlägget som kompisen la in i min gb - om Soffbutiken alltså. Men nu när jag kommer att vinna en soffa så behöver jag ju inte fundera på det..

    Mmm, det är verkligen alldeles för mkt pengar för min plånbok också!
  • Himmelbit
    Ewis skrev 2007-11-06 11:36:58 följande:
    Vet NI vad jag gärna skulle villja se bilder på? Jo på Julpaket, hur såg julklapparna ut som Ni slog in förra julen eller förrförra julen osv.Visa Era julpaketom Ni vill förståss!
    Bra idé! Själv kommer jag tyvärr inte bidra men jag tittar gärna!
    (Har inga bilder på paket).

    Något heeelt annat:
    Den där hjärtljusstaken med elektriska ljus. Var kommer originalet ifrån och vad kostar den? Är det ngn som vet vad kopiorna brukar kosta också?
  • gemelli
    Himmelbit skrev 2007-11-06 11:42:24 följande:
    Ja tack, det var det inlägget som kompisen la in i min gb - om Soffbutiken alltså. Men nu när jag kommer att vinna en soffa så behöver jag ju inte fundera på det.. Mmm, det är verkligen alldeles för mkt pengar för min plånbok också!
    Okej då e jag me

    Jaa jag får jag hoppas polisen inte lämnar över saken till länsstyrelsen. Kanske ska ringa svärfar han brukar hjälpa till. Han är poliskommisarie

    Bra att ha ibland