• NyfikenRosa

    Vita hem del 5

    Välkommen till tråd nummer 5, gamla som nya medlemmar!
    Vi fortsätter här att diskutera vitt, romantiskt, klassiskt, skärgårdstil, manhattan/upper east och så vidare.. Alla stilar är välkomna!

    ♥Vi älskar saker som ♥
    Linne, hjärtan, vitt, naturligt, betonghjärtan, hissgardiner, Lexington, Gantkuddar, loppisfynd, klassiska gummistövlar, att pyssla, Yankee candles "clean cotton", trämöbler, lapptäcken, äppelkaka, porslin, fågelkvitter, öppna spisar, olika vita nyanser, att måla om möbler, förvaring, att behålla bara det viktiga framme, tidningen Lantliv, att julpyssla, att påta i trädgården, Ralph Lauren-tapeter mm.
    ♥ ♥ ♥
    Tråden "vita hem" är skapad för att vi som älskar vitt, vitt och vitt ska ha ett ställe att prata om allt det vita. Självklart gillar vi också att ha detaljer i naturliga färger som beige, brunt och olika nyanser av dessa. Men basen är alltid vit och vi älskar att inreda med linne, ull, trä och bli blandar gärna nytt och gammalt för en personlig look. Vi fegar lite med färgerna men kan någon gång vara modiga att slänga i en ljusblå kudde hihi... Du är kanske är mindre förtjust i skrikiga färger och vill ha ett rogivande hem!
    I denna tråd ska inga måsten finnas. Du är välkommen in när du vill, du ska kunna missa 20 sidor och ändå vara en i gänget, kunna slänga in en kommentar när du känner för det (och inte för att du måste) och själv göra ett inlägg när du så önskar. I tråden finns har vi alla ett gott hjärta, vill varandra väl, ingen är utstött. Får du inget/få inlägg så beror det inte på att du inte är omtyckt, helt enkel så hinns alla inlägg inte att svaras på.
  • Svar på tråden Vita hem del 5
  • MildaMaränger

    ewis... vill tillägga att mitt senaste inlägg skrevs samtidigt som ditt och var inte svar på tal på det sista, men jag som TS har gjort denna tråd för att vi ska diskutera inredning etc och inte hålla på att tjafsa, då får någon öppna en tråd som heter vita trådens heta diskussioner. och du är välkommen att öppna en egen tråd om du tycker att jag är ego.. men tanken med tråden var inte att den skulle vara såhär som den blivit. Jag hoppas att du förstår mig också... jag vill bara att folk ska vara glada här.


  • Ewis

    MM:
    Visst förstår jag dig men tycker att Du tar det personligt och det ska Du inte göra.
    Jag tror att ALLA här i tråden inkl. mig själv vill diskutera inredning MEN det jag menar är att ibland är det ofrånkomligt när det rör sig om så många som gillar denna tråden att man hamnar i dikutioner, tycker att "tjafs" är fel ord.

    Nu är ju jag Nygammal här i tråden och har endast varit med om denna lilla menings skilljaktighet men har läst mig till att det tydligen blir sånna en gång i månaden (någon skrev så i alla fall) och visst då är det ju tråkigt men händer sånt här endast ibland är det nog bara bra för tråden att alla får upp ögonen på hur olika man tycker och tänker OCH att man inte blir utan komentarer just för att man är den man är utan att man bara råkar hamna i gråzonen utan anledning.

  • Skumboll

    Förlåt om jag tränger mig på...
    Kikar in här ibland för att få inspiration, ni har det ju så fint alltihopa!
    Ni som kan detta med vitt utan och innan och vet miljontals inköpställen: har ni någon aning om var man kan hitta vita plädar, helst kabelstickade, i bomull? Alldeles för stort projket för att jag ska ha lust att sticka själv...

  • Sunna
    lasseliten skrev 2007-11-06 12:23:14 följande:
    Sunna - du har sååå god smak
    Hi hi! Jaaa visst har jag Känner en söt farbror som heter så, så namnet kändes helt klockrent!
    Värsta Supermamman skrev 2007-11-06 12:23:40 följande:
    Sunna: Vilket fint namn! Hett tips : Öronproppar och lugnande tabletter.
    Du det låter som himla bra tips! Jag som trodde att jag var så pedagååågisk.. men nehej det sket sig ju med en gång
    Sam & Ebbe. ♥ .Mammas hjärtan.
  • Det ljuva livet

    Sunna: Jag känner mig inte det minsta pedagååågisk en dag som denna när vi är hemma och jag inte har ork att hitta på nått särskillt för att pigga upp magsjuke karantänen.
    Det blir bättre i framtiden även om man kan få sina psykbryt på kidsen.

    MM: Det var nog inte meningen från början att vi skulle prata om så mycket annat än inredning heller ..

    *Kan stolt medela att jag har hängt med sen sidan 4:a i den första tråden *


  • mimmamum

    Jag har den elektriska ljusstaken från Westergaard 6 Kovacs, den kostar 2200 kr! Och då köper jag direkt från tillverkaren, den är nog dyrare hos återförsäljarna! Förvånad Här synd den lite grann (fick inte in en liten bild)



  • MildaMaränger
    Ewis skrev 2007-11-06 12:30:49 följande:
    MM:Visst förstår jag dig men tycker att Du tar det personligt och det ska Du inte göra.Jag tror att ALLA här i tråden inkl. mig själv vill diskutera inredning MEN det jag menar är att ibland är det ofrånkomligt när det rör sig om så många som gillar denna tråden att man hamnar i dikutioner, tycker att "tjafs" är fel ord.Nu är ju jag Nygammal här i tråden och har endast varit med om denna lilla menings skilljaktighet men har läst mig till att det tydligen blir sånna en gång i månaden (någon skrev så i alla fall) och visst då är det ju tråkigt men händer sånt här endast ibland är det nog bara bra för tråden att alla får upp ögonen på hur olika man tycker och tänker OCH att man inte blir utan komentarer just för att man är den man är utan att man bara råkar hamna i gråzonen utan anledning.
    Du missförstår mig. Jag tar det inte personligt mer än någon annan. Jag tycker bara att det är tråkigt att vi inte kan hålla oss till att prata om inredning osv. Det där med tjafs är ju det att det är samma personer varje gång och det slutar alltid på samma sätt. Jag börjar bli trött på det nu att vi ska behöva reda upp och diskutera samma saker om och om igen. Alla är välkomna här och vissa är mer populära , så kommer det alltid att vara.

    Detta kan vara kanske 3 eller 4 gången inom ett år som vi bråka om SAMMA SAK. Och samma personer som startar detta. Borde man inte lära sig något?

    Jag känner mig också i "gråzonen" för jag gör inte alls lika fina saker som många härinne men jag tar det med en nypa salt och är med ändå. Ingen svarar på alla mina inlägg och dessutom vill jag påpeka att de som är ledsna över att inte få kommentarer kommenterar inte mina saker alltid... då är ju de lika taskiga som alla andra.

    Nej nu är det PUNKT SLUT för mig och den här diskussionen.

    Med all respekt// MM