Inlägg från: S u n s h i n e |Visa alla inlägg
  • S u n s h i n e

    Modifast!?!?

    Jag tycker inte du ska tillföra någonting! Allt det som din kropp behöver finns i Modifastpåsarna. Jag kommer själv att börja med Modifast snart och kommer att leva på det under tre månader, och min dietist på sahlgrenska har sagt att jag absolut inte får inta något annat för att det påverkar viktminskningen, dessutom ökar det suget och hungerkänslan.

    Hur länge har du kört? Är det första gången? Hur känner du dig?

  • S u n s h i n e

    Enligt den information jag har fått så ska man stegvis gå över till mat, och då är det tallriksmodellen som gäller. Man ska också vara förbredd på att vikten ökar snabbt med 2-3 kg då vätskebalansen återställs.

    Eftersom man ofta går ner ganska mycket under en pulverperiod så hamnar man på minus i alla fall, och då tycker jag att det är värt det.

    Vira84: Kom ihåg att dricka mycket, minst 2,5 liter om dagen står det. Och berätta gärna mer hur du känner dig!

  • S u n s h i n e

    Vira84, hur går det för dig? Hur känner du dig? Det är väl tredje dagen idag, eller? Berätta gärna hur du mår!

  • S u n s h i n e

    Grattis! Bra jobbat!

    Jag tycker att hallon och vanilj är super goda blad alla smaker som finns, och precis som du tycker jag att potatis purjolök är mindre god.

    När du går på Modifast får du dricka mineralvatten, light saft eller läsk, kaffe eller té utan socker och honung. Lite mini-/lättmjölk går bra att ta i kaffet eller téet. Du får också dricka buljong, pulver eller tärning (5 kcal/dl). Det är vad du får dricka utöver vatten, det du INTE får dricka är juice. Det är den information jag har fått.

    Hur länge har du tänkt köra?

  • S u n s h i n e

    Lycka till Misery! Själv börjar jag på tisdag...Hur länge ska du köra?

  • S u n s h i n e

    Jag ska köra i tre månader. Kommer du att vara i kontakt med någon dietist eller sköterska under tiden? Hur mycket övervikt har du?

  • S u n s h i n e

    Då får du mäta dig istället för att väga dig, funkar lika bra! Hur känner du dig?

  • S u n s h i n e

    Vira84: Jag vet inte riktigt varför du inte går ner i vikt, vad jag vet är att du inte får väga dig för ofta! Du tappar lätt motivationen om inget har hänt på vågen. Dessutom måste du dricka mycket vatten, ca 2,5 liter per dag, gör du det? Du måste också röra på dig dagligen!
    Du klarar det här!

  • S u n s h i n e

    Nu har jag också börjat med Modifast, och det känns riktigt bra...än så länge ;)

    Vira84: Om du ska börja äta mat imorgon eller inte får du avgöra själv, vad känns bäst för dig? Men om jag ska säga min åsikt så tycker jag att du ska fortsätta i en vecka till nu när du ändå är i gång. Kalaset tycker jag inte du ska tänka på, det kommer fler såna tillfällen! Om det är till någon tröst så ska jag också på kalas på lördag och kommer att dricka min pulverdrink medan andra kommer att äta god mat...

Svar på tråden Modifast!?!?