• Vira84

    Modifast!?!?

    Hejsan alla glada!

    Jag har precis börjat med modifast och undrar om det finns någon mer här inne som också försöker gå ner i vikt med hjälp av modifast.

    Eller kanske någon som har använt sig av denna metod förut, Hur mycket gick ni ner? hur mådde ni? mm.

    Tacksam för alla svar: Jenny

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2007-08-30 12:29:49:
    Jag har förstått att det är ganska många här inne på familjeliv som går eller har gått på Modifast diet och tänkte därför föreslå att vi kanske kan sriva av oss lite grann här inne allihopa. Alla kan ju behöva lite pepp från tjejer och killar i samma situation. Några lite lättare kramar från mig

  • Svar på tråden Modifast!?!?
  • Lobos mágicos
    Vira84 skrev 2007-08-22 10:07:44 följande:
    Lobos mágicos skrev 2007-08-22 09:29:07 följande: Inte roligt att höra men jag vill nog ändå försöka. Jag är en av dem som vill skaffa mig en egen uppfattning innan jag uttalar mig. Men tack för inlägget jag vill ju veta både bra och dåliga sidor med modifast!Och märker jag att det inte händer så mycket de första tre veckorna så ska jag tänka på vad du sagt coh överväga att avbryta dieten!!
    Ja, det gör du rätt i. Det kryllar av "experter" på nätet som kommer med alla möjliga påståenden baserad på "fakta" dom hittat någonstans. Det bästa är helt klart att pröva sig fram till det som funkar bäst för en själv. Lycka till!
  • S u n s h i n e

    Vira84, hur går det för dig? Hur känner du dig? Det är väl tredje dagen idag, eller? Berätta gärna hur du mår!

  • Rabies

    Lobos: Det där tar jag rätt illa upp över. Jag har tränat aktivt i många år, och under hela tiden läst kost och näringslära. Jag har även använt de kunskaper jag skaffat mig i praktiken, och sett att dom stämmer.

    Att säga att folk reagerar olika och att man ska hitta det som fungerar bäst för en själv, det är rejält missledande. Ämnesomsättningen med allt vad den innebär fungerar likadant på alla friska människor, och att få för sig något annat ger bara sämre resultat.

  • Lobos mágicos
    Rabies skrev 2007-08-24 12:57:12 följande:
    Lobos: Det där tar jag rätt illa upp över. Jag har tränat aktivt i många år, och under hela tiden läst kost och näringslära. Jag har även använt de kunskaper jag skaffat mig i praktiken, och sett att dom stämmer.Att säga att folk reagerar olika och att man ska hitta det som fungerar bäst för en själv, det är rejält missledande. Ämnesomsättningen med allt vad den innebär fungerar likadant på alla friska människor, och att få för sig något annat ger bara sämre resultat.
    Det var absolut inte meningen! Jag syftade inte på dig utan dom som propagerar för diverse konstiga dieter där man tex bara ska leva på pulver, bananer eller utesluta kolhydrater eller allt fett osv.
    Att man ska hitta det som funkar bäst för en själv kan vara missledande. Men alla har tyvärr inte råd/vett/tid/möjlighet att tex gå till någon som kan lära dom att äta rätt från grunden. Jag tycker då att det är bättre att man gör det man kan för att gå ner istället för att skita i det helt. Förhoppningsvis så hamnar man på rätt spår tillslut efter att ha gått på några nitar.
    Jag har själv prövat dom flesta konstiga dieter genom åren och har nu hamnat hos en kostrådgivare, vilket har varit det absolut bästa. Det hade ju varit toppen om jag gjort detta från böjan. Fast å andra sidan så hade jag kanske inte godtagit att detta verkligen är det bästa om jag inte själv prövat allt annat. Dom flesta vet egentligen att en varierad kost och träning är det bästa, men det är klart att man måste prova om det finns en genväg. Åtminstone om man är lite smålat som jag. Förhoppningsvis prövar sig TS fram till rätt spår också.    
  • Vira84

    Hello!

    Dag 3: Jag mår jättebra! Jag har inte varit hungrig alls idag och jag har varit och shoppat hela dan så det kan ju knappast bli bättre!!!

    Och till er som inte gillar min form av diet vill jag bara säga att jag vet hur man äter rätt för att gå ner i vikt, jag vill bara ha en kick start.

    Tack så mycket för alla svar Jag vill gärna ha fler!!!

    Kramar Jenny

  • karres

    Jag körde modifast för ca 3år sedan och gick ner 15kilo på ca 2mån. Den metoden funkade. jag provade nu för ett tag sedan eftersom jag fortfarande behöver gå ner. Tyvärr så gick det inte alls bra. Det tar tydligen längre tid då eftersom hjärnan känner igen det och ställer kroppen på svält. Men det som är så bra är att detta medel används av sjukhuset i Uppsala för behandling av övervikt, då vet man att det är ordentliga grejer. Själv kör jag cambridge nu och är inne på dag 4 så jag är riktigt giftig här hemma. Lycka till med modifast.

  • Vira84

    Då var det dags för frukost dag 4a!!! hoppas att dagen blir lika bra som igår. Idag ska vi hem till pappsen och grilla! Det blir en riktig prövning haha JAG SKA KLARA DET!!!!

  • karres

    Gick det bra att motstå grillningen alltså? Själv blev det fusk här på kvällskvisten men jag vet att det funkar att återgå imorgon igen. Jag känner att det kommer att ta lång tid och då blir det lite svårt att vara stenhård hela vägen.

Svar på tråden Modifast!?!?