• Vira84

    Modifast!?!?

    Hejsan alla glada!

    Jag har precis börjat med modifast och undrar om det finns någon mer här inne som också försöker gå ner i vikt med hjälp av modifast.

    Eller kanske någon som har använt sig av denna metod förut, Hur mycket gick ni ner? hur mådde ni? mm.

    Tacksam för alla svar: Jenny

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2007-08-30 12:29:49:
    Jag har förstått att det är ganska många här inne på familjeliv som går eller har gått på Modifast diet och tänkte därför föreslå att vi kanske kan sriva av oss lite grann här inne allihopa. Alla kan ju behöva lite pepp från tjejer och killar i samma situation. Några lite lättare kramar från mig

  • Svar på tråden Modifast!?!?
  • Vira84

    Hello modifasters

    Jag vet att man inte får väga sig för ofta, men jag tror att det har varit det svåraste av allt under denna tiden! Varje morgon ställer jag mig på vågen! Ska försöka sluta med detta.

    Och vad gäller vattnet så kanske jag har slarvat lite vissa dagar men jag har ju ändå druckit närmare 2 liter dom dagarna.
    Och rör på mig gör jag ganska mycket. jag orkar inte lika mycket nu som när jag åt mat men jag cycklar till skolan varje dag och är ute och går nästan varje dag.

    Nu har jag lite besluts ångest. Jag får börja äta frukost imorgon men ska jag det? Man kanske borde vänta en vecka till.

    Mitt bmi är ju fortfarande ganska högt! Jag måste gå ner 10-15kg till för att mitt bmi ska ligga på normalvikt och ändå så är jag ju inte jätte fet nu. konstigt.

    Måste fråga er varför jag inte är hungrig. Alla säger att dom har varit så hungriga när dom gått på mf men jag har till och med glömt att äta 4e påsen två ggr.

    Kärlek fråm mig!

  • Misery

    jag brukar inte heller vara hungrig när jag modifastar. bara dem första dagarna kanske...o vågen den är sitt gamla jag nu igen så jag ställer mig på den flera gånger per dag ha ha kan inte låta bli faktiskt....man blir ju peppad av att den går neråt....
    jag skulle nog köra en vecka till med bara modifast om du känner att du mår bra så du går ner lite till...

  • Vira84

    Ja jag funderar starkt på det men klarar jag av att motstå allt gott? Ska på kalas på lördag med god middag och så. Usch det är tråkigt att äta shake när andra äter massa gott. haha

  • S u n s h i n e

    Nu har jag också börjat med Modifast, och det känns riktigt bra...än så länge ;)

    Vira84: Om du ska börja äta mat imorgon eller inte får du avgöra själv, vad känns bäst för dig? Men om jag ska säga min åsikt så tycker jag att du ska fortsätta i en vecka till nu när du ändå är i gång. Kalaset tycker jag inte du ska tänka på, det kommer fler såna tillfällen! Om det är till någon tröst så ska jag också på kalas på lördag och kommer att dricka min pulverdrink medan andra kommer att äta god mat...

  • Miss Emelie

    Skall testa moodifast för första gången i mitt liv. Skall äta det i 16 dagar, inför min viktoperation.
    Va kul att hitta mer som skall äta moodifast under denna perioden.
    vill ni läsa mer om min viktop, kolla in www.metroblogen.se/msemelie

  • Tingelina

    Hur kan ni dricka det där?? Jag beställde ett provpack, tänkte att chokladen borde väl iallafall vara hyfsad. När jag skulle fixa iordning den så luktade den jättegott, som vanlig oboy typ... Men smaken.. Fifan! Lyckades få ner två klunkar, sen tog det stopp.

    Så gjorde jag något fel med den eller är ni masochister hela bunten?

  • Miss Emelie

    S u n s h i n e skrev 2007-09-04 18:26:16 följande:


    Miss Emelie, när ska du börja med Modifast?
    på måndag smäller det=)
  • Misery

    Tingelina...tycker inte heller att just chokladen är så där jättegod håller mig till hallon vanilj o kaffe..men choklad går ner den oxå ibland....

Svar på tråden Modifast!?!?