• Äldre 25 Aug 15:04
    9776 visningar
    14 svar
    14
    9776

    Hur går det till när man at lån för att köpa verksamhet ex. restaurang?

    Det ar valdigt svart att lana pengar till en restaurang verksamhet du kommer att behova mycket eget kapital. Bankerna ar valdigt skeptiska till branschen det kommer formodligen inte ga att satta verksamheten som sakerhet utan de kommer krava tex fastighet elle liknande i pant om du inte har en vattentat affarside. Lite beror pa om orten ar overetablerad eller inte.
    Lycka till och var ordentligt forberedd om ni ska till banken

  • Äldre 25 Aug 15:35
    #5

    Det ar superkul att vara egen hur som helst men massor med jobb. Onskar all lycka med allt.

  • Äldre 26 Aug 00:10
    #13

    Alkoholtilstand ges efter att lokalen ar godkand av miljo och halsa och brand det tuffaste att klara av ar att fa lokalerna godkanda enligt nya regler och att utforma ett egenkontroll program eller sa koper man det men da kostar det ju en del brand brukar inte vara sa svart att fa godkannt av sen ar det ju sjalva alkoholtillstandet dar du maste ha gatt *ansvarsfull alkoholhantering * eller likvardig utbildning sen ska man avlagg prov och bli godkand ingen i bolagets styrelse far ha ngn skatteskuld eller ouppklarade arenden hos kfm.
    Kortfattad beskrivning av vad som behovs tar ganska lang tid att fa lokalerna godkanda och innan det ar gjort tar inte ngn annan i ansokningshandlingar for tex alokohol

Svar på tråden Hur går det till när man at lån för att köpa verksamhet ex. restaurang?