Forum Ekonomi - Ekonomi & juridik
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Hur går det till när man at lån för att köpa verksamhet ex. restaurang?

  Lör 25 aug 2007 15:04 Läst 7263 gånger Totalt 14 svar
  Visar endast inlägg av mamman i skogen - Visa alla inlägg
 • Lör 25 aug 2007 15:04 #3

  Det ar valdigt svart att lana pengar till en restaurang verksamhet du kommer att behova mycket eget kapital. Bankerna ar valdigt skeptiska till branschen det kommer formodligen inte ga att satta verksamheten som sakerhet utan de kommer krava tex fastighet elle liknande i pant om du inte har en vattentat affarside. Lite beror pa om orten ar overetablerad eller inte.
  Lycka till och var ordentligt forberedd om ni ska till banken

 • Lör 25 aug 2007 15:35 #5

  Det ar superkul att vara egen hur som helst men massor med jobb. Onskar all lycka med allt.

 • Sön 26 aug 2007 00:10 #13

  Alkoholtilstand ges efter att lokalen ar godkand av miljo och halsa och brand det tuffaste att klara av ar att fa lokalerna godkanda enligt nya regler och att utforma ett egenkontroll program eller sa koper man det men da kostar det ju en del brand brukar inte vara sa svart att fa godkannt av sen ar det ju sjalva alkoholtillstandet dar du maste ha gatt *ansvarsfull alkoholhantering * eller likvardig utbildning sen ska man avlagg prov och bli godkand ingen i bolagets styrelse far ha ngn skatteskuld eller ouppklarade arenden hos kfm.
  Kortfattad beskrivning av vad som behovs tar ganska lang tid att fa lokalerna godkanda och innan det ar gjort tar inte ngn annan i ansokningshandlingar for tex alokohol

Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.

Innehåll

Innehåll

Svara i tråden...

Innehåll