• sonria

    ** Pimp My Hyresrätt ** Del 4

    Lägger till den här i favoriter på en gång nu också då!
    Är det förresten någon som har tips på någon snygg stor svartvit tavla från ikea?
    eller någon som har något sånt hemma.. i vardagsrummet eller så?


    ♥September♥
  • sonria
    m u m i n skrev 2007-09-14 13:56:32 följande:
    inte så förtjust i ikeas utbud avtavlor.. känns lite som att hr man sett en har man sett alla.. men trollbottoms tips var ju bra.. annars så kan du ju spänna upp nåt tyg på en ram..
    Ja jag känner också lite så faktiskt! Japp har funderat på det där, hittar dock inget snyggt tyg men får leta vidare..
    trollbottom skrev 2007-09-14 12:19:30 följande:
    sonria skrev 2007-09-14 12:14:55 följande: Om du vill ha något mer unikt så kan du fota en själv eller om du har någon vän som fotat en fin bild. Sen antingen kan du förstora den på duk eller bara förstora (så länge den är tagen med en bra kamera så att det inte blir för grynigt). För om man gör det via crimson (och nä, jag vinner inget på detta. Utnyttjar dom själv bara), de finns på nätet så blir det inte dyrt alls. De är superbilliga. Framför allt om man jämför med vanliga fotoaffärer. Det är iaf mitt tips :)
    tack för tipset.. ju billigare desto bättre! har varit inne på några såna hemsidor men det har varit lite väl dyrt, om man vill ha en stor tavla dvs! men ska kolla runt lite :)
    ♥September♥
  • sonria
    trollbottom skrev 2007-09-14 22:14:43 följande:
    sonriaJo, det brukar vara rätt så dyrt. Vet inte vad crimson tar för duk men att förstora bilder är jättebilligt. Jag och min man har råd fast vi är fattiga som kyrkråttor. Vilket ju är roligt eftersom vi båda fotar och nu kan förstora våra egna bilder. Dessutom har dom en funktion som säger till om bilden kommer bli bra eller inte beroende på hur stor man vill ha. Säger den att den kommer bli halvkass går det utmärkt iaf. Men säger den att den kommer bli dålig så bör man lyssna. Det handlar ju om pixeltäthet. Är det en bild tagen med en för dålig kamera kommer det se superkasst ut när man förstorar. Så det är något man bör ha i åtanke bara.
    Tack för tipset.. ska som sagt kolla upp det där! Just nu har vi en halvdann digitalkamera och kanske ska vänta med att förstora upp tills vi köpt en ny.. inom en vecka lär det väl bli som tur är.
    ♥September♥
Svar på tråden ** Pimp My Hyresrätt ** Del 4