• Granne­n
    Äldre 25 Sep 13:02
    156970 visningar
    2366 svar
    2366
    156970

    V.V.S.-tråden -Våga Vägra Skov! Tråd nummer 9!

    Hänger på.

  • Granne­n
    Äldre 25 Sep 13:24
    #3

    Hej Lällas.
    Var hos läkaren förra måndagen, lämnade prover och många värden var lite sämre men jag tror att jag ligger stabilt på den försämringen. Har blvit mer gul i handflatorna känner mig lite som en kyckling, på ett sätt är det synd att jag är för trött för att fira halloween-kunde gjort succe som pumpa iår!
    Hur fungerar nya magen?

  • Granne­n
    Äldre 4 Oct 21:35

    Hej

    Tänkte uppdatera lite om mitt läge för den som är intresserad.

    Har blivit kraftigt försämrad med ett bilirubin på 173, trött-så trött. Så nu är det väl snart dags för mig antar jag, läkaren ringde idag och jag är sämst på listan denna veckan. (kan ändra sig redan imorgon men just nu är jag sjukast)
    Alla är så rara och jag har blivt uppringd av både sköterska och läkare. (hur ofta händer det, annars sitter man i telefonköer som är milslånga!) Jag känner mig väl omhändertagen och redo för operationen, förmodligen för att min livskvalite är så dålig. Visst är jag skiträdd det är en _stor_ operation men jag vill så gärna börja kämpa nu istället för att vänta och vänta. Det värsta känns nu som det blir att vara borta från dottern.

    Kramar till er som mår dålig och kramar till er som mår bra just nu!
    Jag läser det ni skriver och tänker mkt på er!

    KRAM!

  • Granne­n
    Äldre 6 Oct 21:08

    Hej alla goa!

    Tackar för kramar och skickar ut ett gäng som bara är att fånga för den som behöver en, och det är många som verkligen behöver en kram nu!

    Jag glädjer mig så med er som får må lite bättre och blir glad över fester, tårtmumsning utan efterföljande toabesök! Det finns hopp för oss alla!

    Återigen önskar jag att jag kunde trolla bort allas smärtor och problem både på magfront, annan sjukdom och relationstrassel

    En kväll när jag hade riktig ångest så försökte jag frammana bilden av änglar som stod runt mig och bredde ut sina vingar över mig-och jag blev varm och kände ett sådant lugn. Jag tror att det finns ngt som hjälper oss när vi har det tungt och jag har tidigare under hög feber sett min skyddsängel-vet inte om det var en feberdröm eller om ängeln verkligen fanns hos mig men ända sedan dess har jag trott att det finns ngn som vakar över mig.

    Ha en fin helg och ta hand om er.

    Kram

  • Granne­n
    Äldre 15 Oct 11:18

    Jag är här! Ingen ny lever än.


    68an skrev 2007-10-15 00:23:43 följande:
    La mig precis men var tvungen att ta fram datorn ingen....Var är Mumlin???Jag har inte sett henne på länge har ni?Tänk om hon fått en lever nu?! Ja bara hon mår. Jag är nog en MAMMA för jag har lätt för tokoroa mig.Håller tummar och alla tår och allt annat för dig Mumlin om det är din tur nu!!!
  • Granne­n
    Äldre 15 Oct 16:57

    Jo det är som vanligtförutom att svärmor ligger på sjukhus för hjärtflimmer igen så det är inget roligt. Ska dit och hälsa på ikväll och krama henne lite. Har turen att ha en kanonbra svärmor. Kram tillbaks!


    skrutteluttan74 skrev 2007-10-15 16:26:59 följande:
    [citat]
     Hur mår du då ?? Förstår att du säkert är mycket trött .... Håller tumamrna sten hårt ska du veta...Kram påre
  • Granne­n
    Äldre 20 Oct 23:02

    Igår låg jag i badet och tänkte att nu orkar jag inte mer, nu går jag och super sönder den lilla leverfunktion jag har kvar så att det är över för jag ORKAR inte vänta mer och jag ORKAR inte vara så där stark och duktig efter transplantationen som man måste vara och äta massor av mediciner som kan ge läskiga biverkniningar och vara rädd för avstötningar.

    Men...

    Det går ju inte då jag har min dotter och hon kommer alltid först och hon behöver mig.

    Är väl inte konstigt att man bara bryter ihop ibland och känner att man inte mäktar med situationen-det är ju helt sjuk och konstig!

    Idag känns det bättre och återigen hoppas jag på att få samtalet och vill att de ska ringa så snrt som möjligt så att jag får börja komma tillbaks, det är tur att jag har så mkt att leva för för annars hade det varit så enkelt att sluta kämpa.

    Ja det var lite upplyftande helgläsning...

    Ta hand om er och extra kramar till er som har det jobbigt. Tänker på er!

  • Granne­n
    Äldre 20 Oct 23:24

    Kramar tillbaks på fru u och lällas!

  • Granne­n
    Äldre 20 Oct 23:30

    bcsvensk: Tack!

  • Granne­n
    Äldre 22 Oct 18:35

    Hej

    Orkar inte skriva så mkt men jag vill iaf titta in och ge alla en kram!

Svar på tråden V.V.S.-tråden -Våga Vägra Skov! Tråd nummer 9!