Inlägg från: Anonym (mamma) |Visa alla inlägg
  • Anonym (mamma)

    15-åring gömmer blöjor på rummet

    Vad har vi gjort för fel? Jag hittade tre vuxenblöjor och en napp gömda längst inne i garderoben i min sons rum och när jag frågade honom varför han hade dom så blev han alldeles röd i ansiktet och skrek att det skulle jag minsann skita i. Jag antar att det är nåt sexuellt fast det vet jag ju inte men varför skulle han annars ha blöjor? Han kissar ju inte på sig. Är det PBU som gäller nu?

    Hjälp!!!

  • Svar på tråden 15-åring gömmer blöjor på rummet
  • Anonym (mamma)

    Jag VILL att det ska vara en ploj men han brukar ALDRIG skrika tíll mig sådär, han var så klart STÖRD över att jag hittat deom/frågade honom.

  • Anonym (mamma)

    Jag ROTADE inte, jag plockade i ordning eftersom han aldrig gör det själv, dumt det också kanske men sån är jag.

    Jag säger bara, är han en sån där som jag sett på outsiders på tv så tar jag livet av mig.

  • Anonym (mamma)

    Inte så farligt... Jag hade föredragit en vanlig porrtidning i alla fall.

  • Anonym (mamma)

    Nej det skulle jag inte. Homosexualitet är ingen "läggning" men det tycker jag att blöjsex är och det kan inte vara friskt att vilja ha blöjor när man inte är bäbis

    Anonym (Varför?) skrev 2007-10-03 12:23:43 följande:


    Varför då??Han är väl ditt älskade barn oavsett?Vad han tänder på sexuellt (så länge det nu inte är barn) är väl hans ensak?Skulle du reagera lika om han är homosexuell?Du har inget med hans sexliv att göra, lika lite som han har med ditt.Anonym (mamma) skrev 2007-10-03 12:20:56 följande:
  • Anonym (mamma)

    Nä det var ju idiotiskt skrivet av mig, förlåt. Jag älskar honom såklart vad han än gör, menjagblir ju orolig att det ska vara något allvarligt fel.


    yaaniz skrev 2007-10-03 12:29:17 följande:
    Ja då får du nog ta livet av dej då..se till att skriv det oxå så han fattar varför du tar ditt liv..gör hans liv till mer helvete än vad det är..Han mår säkerligen redan uruselt pga denna läggning för det är vad jag verkligen tror det är.Att han är 15 år hör inte hit..man hittar sin sexuella läggning tidigt,..oftast.Om du drar upp detta med bup eller liknande kan du verkligen förstöra för din son.Om du nu tycker detta är så äkligt och allt det där så får du helt enkelt bara släppa det.Inget du kan göra kan få han sluta tända på det. Släpp det och låt hans sexliv va ifred!!
  • Anonym (mamma)

    Ett barn har väl inte vuxenblöjjor? Så det har han inte.

  • Anonym (mamma)

    Jag kanske överreagerar då men jag är faktiskt inte van vid sånt här. Jag vill ju inte göra honom illa såklart.

  • Anonym (mamma)

    Bevabus skrev 2007-10-03 12:45:48 följande:


    om du älskar honom så pratar du absolut INTE såhär om honom i ett forum! Herregud vilka taskiga saker du har skrivit...låt honom vara.Han är 15 år. Ingen vill snacka med sina föräldrar om såna här saker i den åldern.Och han är absolut inte sjuk i huvudet på nåt sätt.Tänk dig väldigt noga för innan du säger att du ska ta livet av dig för en sån liten sak, när det gäller ditt eget barn.
    [/citat]

    Jag har väl inte skrivit något elakt om honom och ingen vet förresten vem han och jag är. Det där med att ta livet av mig har jag redan sagt att det var dumt skrivet och att jag inte menade det så...
    Henrik31 skrev 2007-10-03 13:49:17 följande:
    Är han som vanligt nu efteråt?
    [/citat]

    Han pratar inte med mig, försvinner upp på rummet på en gång, kan inte se mig i ögonen.Jag tror att han utforskar och jag kan förstå om du får lite panik.Blöjsex är kanske inget som man hör talas om så mkt.Jag vet inte om det är kanske bäst att låtsas som om inget hänt.Prata med nån om du behöver.Jag tycker inte att du gjort nått fel.Du lade in kläder i hans garderob och lade lite kläder tillrätta, precis som jag också kommer göra även när barnen är större.Sköter du tvätten hemma så valde han fel ställe att gömma sina hemlisar på.Jag tycker dessutom inte att det är fel det du skrivit här, ibland behöver man ventilera sig och du har ju inte hängt ut honom med namn precis.Ibland kan det även komma ut saker sm man inte menar...vilket du också skriver, att du överdrivit.
    Tack!!! Tack snälla!!!
Svar på tråden 15-åring gömmer blöjor på rummet