• Anonym (mamma)

    15-åring gömmer blöjor på rummet

    Vad har vi gjort för fel? Jag hittade tre vuxenblöjor och en napp gömda längst inne i garderoben i min sons rum och när jag frågade honom varför han hade dom så blev han alldeles röd i ansiktet och skrek att det skulle jag minsann skita i. Jag antar att det är nåt sexuellt fast det vet jag ju inte men varför skulle han annars ha blöjor? Han kissar ju inte på sig. Är det PBU som gäller nu?

    Hjälp!!!

  • Svar på tråden 15-åring gömmer blöjor på rummet
  • Anonym (helt ok)

    var 13 när jag insåg att jag var sexuellt undergiven skicka honom INTE till BUP för då sababr du hans psyke för all framtid tror jag. var livrädd länge att någon skulle få veta att jag avr "onormal" dvs föll utanför normerna för vad den normaliserade massan gillar. han är inte SJUK han har troligen bara lite avvikande böjelser låt han hållas och gör det inte till något fult.

    kolla på tex www.darkside.se där finns det fler med olika fetisher de flesta är helt "vanliga" svensons med fru vovve och villa

  • LeaveMeAlone

    blir minst sagt väldigt förvånad att folk tar så lätt på sådana här saker. visst vet väl de flesta om att det finns 1000-tals olika saker som folk tänder på och att vissa är mer annorlunda än andra, men måste man tycka att alla är ok? något att rycka på axlarna åt när det är i ens närhet!? självklart håller jag med om att man inte kan påverka sin omgivning att sluta med det eller att man kan förbjuda sin tonåring att syssla med blöjsex osv. men skulle ni bara rycka på axlarna om det var erat barn!? skulle iaf inte jag.

    skulle tom vara rätt besvärad om det var en vän eller bekant till mig som jag visste gick igång på något som jag själv ansåg ganska äckligt. typ om min bästa vän berättade att hon var koprofag skulle jag inte riktigt veta vad jag skulle göra eller säga. skulle förmodligen itne dumpa henne som vän men skulle heller inte bara rycka på axlarna och säga "aja, alla har ju sin grej".

    blöjor är ändå en sådan sak som de flesta nog har lite svårt att relatera till. eller?

  • colazero

    Hm... svår fråga det där. Men klart att grabben tyckte det var ytterst pinsamt att du hittade/rotade i hans garderob och fann det här.

    Har inte erfarenhet av något liknande. Men som någon annan skrev så är det inte nåt fult. Många är vi "avvikande" i våra beteenden och det gör oss inte till sämre människor för det.

    Om jag vore du TS så skulle jag försöka prata med grabben, inte anklaga honom eller få honom att känna sig nedvärderad/kränkt och anklaga honom inte för att va "udda" om det nu är så du tänkte när du fann sakerna.

    Det är bara du och hann som kan reda ut det här, ingen här på familjeliv.

    Hoppas att "det ordnar sig" för det gör det alltid!

    Och det hade faktiskt kunnat varit värre, eller hur??

  • Henrik31
    LeaveMeAlone skrev 2007-10-03 15:17:46 följande:
    typ om min bästa vän berättade att hon var koprofag skulle jag inte riktigt veta vad jag skulle göra eller säga. skulle förmodligen itne dumpa henne som vän men skulle heller inte bara rycka på axlarna och säga "aja, alla har ju sin grej".
    Det är ju inte direkt någon polare som man fyllehånglar med...
  • Anonym (???)

    Blöjsex, jag fattar nog inte innebörden. Kommer man inne i blöjan, eller ligger det sexuella i att kissa och bajsa i blöjan och man kommer då man gör det. Eller gnuggar man blöjan mot könet...eller vad ÄR det?

  • Anonym (provat)

    Till Anonym(???)

    Har du ens provat en pryl i analen nån gång så det gått för dig???

    Det finns olika varianter på upphetsning och olika sätt det känns på när det går för en...

    För mig iaf.

    Jag kan få utlösning genom smekningar på brösten tex....

  • Bevabus

    nej herregud nej! gör INTE det!

    okej, du hittade ett par blöjor och en napp. och vi har kommit fram till att du INTE snokade!
    Så varför börja nu för?? Det är skittaskigt att snoka igenom sitt barns rum. Särskilt efter nåt så harmlöst som det här!
    Jag är själv 17 år. Jag vet hur förudmjukad och besviken jag skulle bli av och på mina föräldrar om dom gjode så mot mig!


    Henrik31 skrev 2007-10-03 14:03:48 följande:
    För att vara säker på om han har en blöjfetish så kolla igenom eran dator efter vad han har surfat.
  • Anonym (???)

    Till provat: Nej, jag är alldeles vanlig tråkig tvåbarnsmamma-svensson. Som inte vet vad sex i analen eller blöjsex innebär.

  • Anonym (mamma)
    Bevabus skrev 2007-10-03 15:24:50 följande:
    nej herregud nej! gör INTE det! okej, du hittade ett par blöjor och en napp. och vi har kommit fram till att du INTE snokade! Så varför börja nu för?? Det är skittaskigt att snoka igenom sitt barns rum. Särskilt efter nåt så harmlöst som det här!Jag är själv 17 år. Jag vet hur förudmjukad och besviken jag skulle bli av och på mina föräldrar om dom gjode så mot mig!
    Jag vet inte ens hur man gör för att kolla en dator. Men du som inte är så mycket äldre, har du hört om någon ungdom som hållt på med blöjor så här? Jag menar, han kanske faktiskt behöver hjälp?
  • Bevabus

    Du tycker att det är konstigt. Men kom ihåg att din son bara är 15 år. Han kanske inte kommer tycka samma sak om 5 år. Det är lång tid tills dess!
    Och so what om han fortfarande känner så om 10 år??
    Det är inet såå vnaligt med det här men det finns ju faktiskt människor som gör likadant. Han är ju inte ensam om det.Så nog lär han väl hitta nån tjej där ute.
    Anonym (mamma) skrev 2007-10-03 14:55:38 följande:


    Men jag fattar inte, vad är det som är upphetsande med blöjor för dig? Det är ju det pinsammaste som finns att få ha på sig. Och menar du att du går i bebisklänning? Då är jagtillbaka till outsiders igen, det var mycket märkligt att se en vuxen man i blöja och ankstjärtsbyxa. Och om min son är sån, kommer han någonsin att hitta en kvinna som accepterar honom då?
Svar på tråden 15-åring gömmer blöjor på rummet