• Anonym (mamma)

    15-åring gömmer blöjor på rummet

    Vad har vi gjort för fel? Jag hittade tre vuxenblöjor och en napp gömda längst inne i garderoben i min sons rum och när jag frågade honom varför han hade dom så blev han alldeles röd i ansiktet och skrek att det skulle jag minsann skita i. Jag antar att det är nåt sexuellt fast det vet jag ju inte men varför skulle han annars ha blöjor? Han kissar ju inte på sig. Är det PBU som gäller nu?

    Hjälp!!!

  • Svar på tråden 15-åring gömmer blöjor på rummet
  • Anonym (mamma)

    Man slår såklart inte barn. Men henne skulle jag kunna göra något med.

  • silhuett

    Anonym (kristen) är bara nån som vill jäklas med er. Har aldrig någonsin träffat en kristen som uttalar sig på liknande sätt, och då är jag ändå uppvuxen i en frikysklig familj
    Och det ser man ju på ord-valen att h*n bara är ute efter att retas och provoceras.

  • Anonym (mamma)

    Tror också att det är någon som överdriver sin helighet...

  • Bluescreen

    TS!!!!

    Lägg en rosa dildo i deras brevlåda med en lapp på där det står typ "du tappade den här från väskan, jag ville ite ropa på dej så alla skulle höra".

  • palmblad

    Kristen bryter ju mot lagen på 2 punkter. Uppmanar till aga och diskriminering.

  • xxmeyaxx

    Men fy fan, vilken brud!
    Jag tänkte faktiskt föreslå det, men valde att läsa hela tråden först.

    Det fanns nämligen en tanke att någon kunde ha skickat ett paket med blöjor till honom.
    För att antingen bara retas eller för att vara rent av jävlig.

    Har en vän som råkade ut för detta. En dag hittade han ett paket i brevlådan, öppnade det och fann några prover av Pampersblöjor. "Tack för din beställning och vad roligt att ni vill prova på Pampers"

    Nu var det i DETTA fall en grannkompis som bara ville busa lite, så det var med glimten i ögat.

    Men jag kunde inte låta bli att tänka på det när du nämnde fallet med din son.
    Usch! För övrigt gillar jag Blue Screens förslag. Lägg en dildo i hennes brevlåda.. eller något.


    När man föder barn får man en extra hjärna. Man blir tydligen jättesmart då. *Ironi?*
  • palmblad

    Fast jag hade ringt tjejens föräldrar o frågat om de visste vad hon sysslade med, eller lagt ett brev hos dem, så jag sluppit prata med dem.
    Annars är ju idén om att ge tillbaks blöjorna o fråga om de var hennes kanon.

  • LykkeLee

    Anonym (mamma) skrev 2007-10-03 12:20:56 följande:


    Jag ROTADE inte, jag plockade i ordning eftersom han aldrig gör det själv, dumt det också kanske men sån är jag.Jag säger bara, är han en sån där som jag sett på outsiders på tv så tar jag livet av mig.
    Men gud vad du är dramatisk! Alltså.. nu kommer jag säkert låta elak och hård (har inte läst igenom hela tråden så jag kanske upprepar vad någon tidigare sagt)

    Låt honom vara. Om han tänder på blöjor så är det väl hans ensak. Har han inte rätt till ett eget privatliv ? Dessutom kan jag inte heller förstå varför du skriver att du skulle ta livet av dig (ok jag fattar att du inte menar att du skulle göra det men) om han var som "dom på outsiders".. Man älskar väl sina barn villkorslöst eller ? Man får inte sina barn att sluta göra saker bara för att man skäller, dömer eller förbjuder, det enda som händer är att dom gör det i smyg istället.. och tänk efter nu.. vad är det so ärså himla farligt ifall han tänder på det då ? Det är ju inte farligt för honom eller någon annan.

    Låt honom vara bara och älska honom för den han är!
  • idisb
    Anonym (mamma) skrev 2007-10-04 20:32:18 följande:
    Jag skäms så jag vet inte vad jag ska säga. Mer än sanningen.Han kom hem och berättade hur det var "på riktigt". Han hade vågat sig på att "fråga chans" eller vad det nu heter på en av "de coola brudarna" i klassen. Hon hade inte sagt så mycket då, men dagen efter hade han fått ett paket av henne, själaglad gått hem och öppnat det och däri låg blöjorna och nappen och en lapp där det stod "tror du jag vill vara tillsammans med en jättebebis som dig, här har du sånt som passar dig, ta och kissa i blöjan du"...Tillintetgjord hade han slängt in blöjorna i garderoben och så kom mamma och hittade dom och började ställa frågor som han inte klarade av att svara på.Jag vet inte vad som gjorde mest ont, att höra honom berätta om förödmjukelsen hon utsatt honom för, eller att jag dessutom beskyllt honom för att vilja ha blöja av sexuella skäl.Fy vilken dålig mamma jag är. Men jag funderar på att ringa upp den där lilla flicksnärtan och tala om för henne vem som är en bebis.
    fy vad ruttet!! som mamma hade man velat ringa o skälla ut bruden men då hade det blivit mer pinsamt för din son antar jag! men dock om man pratade med henne framför henens föräldrar hade hon fått sitt. men hur som slår det väll tillbaka på din son. f*n va ruttet
Svar på tråden 15-åring gömmer blöjor på rummet