• Anonym (mamma)

    15-åring gömmer blöjor på rummet

    Vad har vi gjort för fel? Jag hittade tre vuxenblöjor och en napp gömda längst inne i garderoben i min sons rum och när jag frågade honom varför han hade dom så blev han alldeles röd i ansiktet och skrek att det skulle jag minsann skita i. Jag antar att det är nåt sexuellt fast det vet jag ju inte men varför skulle han annars ha blöjor? Han kissar ju inte på sig. Är det PBU som gäller nu?

    Hjälp!!!

  • Svar på tråden 15-åring gömmer blöjor på rummet
  • LykkeLee

    Anonym (kristen) skrev 2007-10-04 14:28:51 följande:


    Därför att det är onaturligt och syndigt. I vår bönegrupp har vi bett för flera onanister som fått hjälp.
    Du skämtar hoppas jag!
  • LykkeLee

    Förlåt.. jag borde visst ha läst igenom hela tråden.. Nu får jag skämmas lite .. Vilken rutten brud!! Det var INTE snällt gjort!

    Men ändå.. du kanske ändå har lärt dig något av hur du reagerade. Hur förtvivlad du blev av att du trodde att han hade en udda sexuell böjelse. Man bör älska sina barn villkorslöst. Kanske något att tänka på iaf..

    Kram på dig och lycka till både till dig och sonen

  • Anonym (mamma)
    Bluescreen skrev 2007-10-04 21:05:38 följande:
    TS!!!! Lägg en rosa dildo i deras brevlåda med en lapp på där det står typ "du tappade den här från väskan, jag ville ite ropa på dej så alla skulle höra".
    Den var bra. Men jag kan väl inte vara lika hemsk... Men skicka tillbaka blöjorna skulle jag kunna göra, för att visa liksom...
  • Anonym (mamma)
    LykkeLee skrev 2007-10-04 22:33:01 följande:
    Förlåt.. jag borde visst ha läst igenom hela tråden.. Nu får jag skämmas lite .. Vilken rutten brud!! Det var INTE snällt gjort!Men ändå.. du kanske ändå har lärt dig något av hur du reagerade. Hur förtvivlad du blev av att du trodde att han hade en udda sexuell böjelse. Man bör älska sina barn villkorslöst. Kanske något att tänka på iaf..Kram på dig och lycka till både till dig och sonen
    Jag kan lova att jag fått tänka massor...
  • Anonym (vidrigt)

    Lägg nu inte mer skuld på dig själv, du "for iväg" och så blev det fel. Men tjejer i den där åldern kan vara fullständigt vidriga, det där var bland det elakare jag hört.

    Jag vet inte ens hur man hämnas en sån sak? Går det? Mer än med att berätta hur hemsk hon är?

    Ring till Tena och be dem skicka prover till en "stor sängvätarflicka"? Nja...

  • Anonym (Döm ej)

    Tycker absolut inte att TS ska ringa eller pa nagot sätt lägga sig i, sa att tjejen märker det. " Han skvallra för MORSAN!" Ehh ja da blir det liksom sju resor värre!
    rikta energin mot sonen och peppa honom att han förtjänar nagon bättre o inte en san korkad brud!
    Agera INTE pa samma omogna sätt som henne.
    Göm voodo dockorna iallafall ;)

    Skönt att det löste sig även om det var grymt för sonen.

  • Anonym (vidrigt)

    Bränn upp de där blöjorna tillsammans med din son, berätta att inte alla tjejer är så där grisiga.

  • palmblad

    Jag hade sagt till min son att vi måste reagera mot den här tjejen. Inte för att ge igen, utan för att hon gått längre än att vara normalt vidrig om man säger så. Nu berättade ju inte sonen för dig, utan du fick veta ändå, men ni kan visa utåt att ni har en bra kommunikation. Du kan förklara att du i regel inte löser din sons problem, men att detta var för mycket. Jag hade lagt ett brev o lappen i deras brevlåda och bett om ett svar.

  • Anonym

    Fy fan för den tjejen!
    Och anonym Kristen barnaga är olagligt i sverige. och du jag ska be min släkt be för dig som sitter här vid datorn och syndar.

Svar på tråden 15-åring gömmer blöjor på rummet