• Anonym (mamma)

    15-åring gömmer blöjor på rummet

    Vad har vi gjort för fel? Jag hittade tre vuxenblöjor och en napp gömda längst inne i garderoben i min sons rum och när jag frågade honom varför han hade dom så blev han alldeles röd i ansiktet och skrek att det skulle jag minsann skita i. Jag antar att det är nåt sexuellt fast det vet jag ju inte men varför skulle han annars ha blöjor? Han kissar ju inte på sig. Är det PBU som gäller nu?

    Hjälp!!!

  • Svar på tråden 15-åring gömmer blöjor på rummet
  • Anonym (ih)

    vilken hemskt omogen tjej! trodde inte 15 åringar kunde bete sig så utstuderat elakt. men jag tycker inte man ska försöka fundera ut en hämd, då blir det bara värre och utvecklas till ett bråk som kanske aldrig tar slut...
    tycker man kan berätta det för hennes föräldrar lugnt och sansat, men förvänta dig inte något. många föräldrar försvarar sina barn vad dom än gjort.

  • Anonym (ih)

    Tur för vem då? dig? det angår ju inte dig överhuvudtaget vilken läggning någon har.

    Anonym (kristen) skrev 2007-10-05 07:55:52 följande:


    Jag uppskattar alltid när någon ber för mig. Och jag kanske inte menade det "bokstavligen", neb det var elakt gjort.Tur i alla fall att pojken inte hade någon onaturlig läggning.
  • flugsvamp
    Anonym (kristen) skrev 2007-10-04 14:28:51 följande:
    Därför att det är onaturligt och syndigt. I vår bönegrupp har vi bett för flera onanister som fått hjälp.
    Amen snälla *asg* Tack o lov att jag inte är kristen *ryser* på bara tanken , Ok att man är "naturligt" kristen men när man beter sig så här så är det Onaturligt enligt mig
    Money Talks Bullshit Walks
  • flugsvamp
    Anonym (mamma) skrev 2007-10-04 20:32:18 följande:
    Jag skäms så jag vet inte vad jag ska säga. Mer än sanningen.Han kom hem och berättade hur det var "på riktigt". Han hade vågat sig på att "fråga chans" eller vad det nu heter på en av "de coola brudarna" i klassen. Hon hade inte sagt så mycket då, men dagen efter hade han fått ett paket av henne, själaglad gått hem och öppnat det och däri låg blöjorna och nappen och en lapp där det stod "tror du jag vill vara tillsammans med en jättebebis som dig, här har du sånt som passar dig, ta och kissa i blöjan du"...Tillintetgjord hade han slängt in blöjorna i garderoben och så kom mamma och hittade dom och började ställa frågor som han inte klarade av att svara på.Jag vet inte vad som gjorde mest ont, att höra honom berätta om förödmjukelsen hon utsatt honom för, eller att jag dessutom beskyllt honom för att vilja ha blöja av sexuella skäl.Fy vilken dålig mamma jag är. Men jag funderar på att ringa upp den där lilla flicksnärtan och tala om för henne vem som är en bebis.
    Neee fyy fan vad elakt av den tjejen , otroligt elakt , har du inte ring hemt till hennes föräldrar eller något , jag tycker detta klassas som kränkning..
    Money Talks Bullshit Walks
  • Anonym (vidrigt)

    Men nån gång måste hon väl börja tro på honom...

    Anonym (15 engång) skrev 2007-10-05 10:44:44 följande:


    antagligen är det sant det han säger, men tänk om det är något han dragit till med för att inte göra dig upprörd? (altså att du inte ska tycka att han är knäpp), isåfall kommer han bli ordentligt mobbad i skolan om det kommer ut!! Gå igenom alla tänkbara konsekvenser innan du ringer någon!
  • LeaveMeAlone

    känner också att man skulle vilja ringa föräldrarna eller kanske tom tjejen i fråga. men alla som har varit 15 vet också att det förmodligen inte kommer få tjejen att få högre tankar om TS son utan då blir han till på köpet en skvallerbytta som gått till mamma, dvs inte så kul när man är i den åldern.

  • Anonym (15 engång)

    ja men som sagt, tänk om!?
    Jag drog till med allt möjligt när mina föräldrar kom på mig med olika saker.
    Klart att hon ska tro på sin son, men samtidigt.. om det är fel kommer det bli ett rent helvete för pojken om hans sanning kommer ut.

  • Janssonkatten

    jag hade nog kontaktat skolan, inte för att berätta exakt vad som hänt, men påpekat att det kan vara dags för lite övningar i kamratskap i skolan!

  • Charlie Bravo

    Jag hade inte gjort någonting annat än eventuellt varit ett stöd för sonen om han behöver prata om det. Barn och tonåringar kan vara direkt jävliga mot varandra, men om detta är en engångsföreteelse mot grabben (d.v.s. inte tal om upprepad mobbning) så skulle jag låta det ligga.

Svar på tråden 15-åring gömmer blöjor på rummet