• Anonym (mamma)

    15-åring gömmer blöjor på rummet

    Vad har vi gjort för fel? Jag hittade tre vuxenblöjor och en napp gömda längst inne i garderoben i min sons rum och när jag frågade honom varför han hade dom så blev han alldeles röd i ansiktet och skrek att det skulle jag minsann skita i. Jag antar att det är nåt sexuellt fast det vet jag ju inte men varför skulle han annars ha blöjor? Han kissar ju inte på sig. Är det PBU som gäller nu?

    Hjälp!!!

  • Svar på tråden 15-åring gömmer blöjor på rummet
  • TheMilky
    Murloc skrev 2007-11-07 12:37:35 följande:
    SannamammaEh, du vet väl om att 15-åriga tjejer är bland det mest ondskefulla som finns.
    Muhahaha!! Den va bra du. Jävel vad oskyldiga de är
  • Overload88

    Bara för att ge min syn på saken som inte är vare sig så ung eller speciellt gammal.
    Men att gå till BUP för en sådan grej är som tidigare debattörer påpekat helt fel väg att gå. Tala med honom iställe, ingen arg ton eller dyligt utan bara allmänt prata om varför han har de sakerna. Är de för att han tycker om de? Blir hand tänd på de? Det är inget som behöver vara allvarligt fel och det tvivlar jag starkt på.
    Annan fråga jag ställer mig är hur han fått tag på de i den åldern? inkontinensskydd i form av vuxenblöjor skrivs oftast endast ut på recept eller beställs på internet. (vet jag av erfarenheter då jag själv har de bekymmrena)

    Fråga jag ställer dig (anonym mamma), varför tror du något skulle vara allvarligt fel?
    15år är rätt känslig ålder, kroppen utvecklas och sinnet hänger inte alltid med. Du lät ungefär som min mamma med motattacker då jag kom ut som transsexuell inför henne. Världen rasade samman och man blev kallad både det ena och det andra. Idag 1½år senare efter att jag berättade så har vi bättre relation än någonsin.
    Attackera honom inte, det krossar hans psyke väldigt fort i den åldern.
    Enklast och bästa för honom är en lugn miljö hemma utan att känna sig hotad eller dyligt. Trots allt, en tonårings rum är sin egna fristad.

    Prata med honom, kontakta inte BUP eller skola och dyligt. Är det däremot av medicinska skäl att han är sängvätare så bör du tala med honom om att besöka en läkare men det är ytterst osannolikt, om än att jag har de bekymmren.

    Hoppas det löser sig. Det gör allt med tiden.

  • Findy
    Anonym (mamma) skrev 2007-10-04 13:30:53 följande:
    "vad skulle du ha dom till, var det för att skoja med någon?", frågade jag i morse för att ge honom chansen att "krypa ur det hela" på ett snyggt sätt. Men han kunde inte nappa på det utan blev arg igen och skrek att jag skulle "ge fan i dom där jävla blöjorna för dom var hans ensak".

    Och jag kunde ju ha bitit tungan av mig men jag blev så förbannad så jag svarade något som "du tycker väl om att ha dom på dig eller?" och då rusade han från frukostbordet och nu svarar han inte på mobilen eller nåt.

    Fan vad dum jag är!!!
    Jag fetmarkerade och strök under det jag håller med om till 1000%   Hur i ******* tänkte du? Varför tyckte du att han behövde förklara varför han hade dom för dig? Om han hade sagt "för att jag tycker dom är sköna" kan jag gissa att du hade ballat ur fullständigt och antagligen sabbat all framtida kontakt med ditt stackars barn. Nu var ju inte anledningen den du fruktade och tur för din son var väl det, med en sån mamma! Att du tänder på vaniljsex gör inte alla andra som kanske tänder på ngt annorlunda är sjuka i huvudet och i behov av psykhjälp!

    Jag bara gapar när jag läser ditt inlägg. Jag fattar inte hur man fungerar när man säger något sådant! Massor av människor här har förklarat för dig att hans fetischer är hans privatsak och ändå tyckte du att du var en självklar komponent i det hela?

    I mina ögon är det såå mkt mer obehgaligt med föräldrar som vill blanda sig i sina barns sexliv än en grabb som tänder på blöjor. Undrar om du uppskattat om din mamma gjort detsamma, oavsett vad du tänder på.

    Och du, hade han varit homosexuell kanske du inte fått några barnbarn heller (eftersom det ännu är så svårt att adoptera osv). Jag tror att du reagerat precis likadant. Trångsynt var ordet.
  • Anonym
    redneck girl skrev 2010-12-27 16:36:15 följande:
    han tänder ju på det förstår du väl.
    Någon som insett det
  • Anonym
    Anonym (mamma) skrev 2007-10-03 12:29:26 följande:
    Nej det skulle jag inte. Homosexualitet är ingen "läggning" men det tycker jag att blöjsex är och det kan inte vara friskt att vilja ha blöjor när man inte är bäbis

    Anonym (Varför?) skrev 2007-10-03 12:23:43 följande:
    Varför då??Han är väl ditt älskade barn oavsett?Vad han tänder på sexuellt (så länge det nu inte är barn) är väl hans ensak?Skulle du reagera lika om han är homosexuell?Du har inget med hans sexliv att göra, lika lite som han har med ditt.Anonym (mamma) skrev 2007-10-03 12:20:56 följande:
    Friskt och friskt. Allt man tänder på anses inte friskt av alla.
  • Anonym
    Anonym (mamma) skrev 2007-10-03 15:50:59 följande:
    Jag skulle röja upp i en klädhög som låg på golvet i garderoben och därunder låg blöjor och napp. Jag har inte rotat för att se om han har hemligheter. Hade i så fall önskat att han gömt dem bättre.

    Men om han nu tänder på att gå med blöja, vilket jag inte lär kunna fråga honom om nu, vad kan jag i så fall göra för att få honom att "tända på tjejer" istället? Ingen vill väl ha en bebis till pojkvän?

    *Jag kommer aldrig att bli farmor*
    Tända på tjejer kan han göra ändå. Dessutom om han nu inte tänder på tjejer utan på killar istället kan du inte göra nåt åt det.
  • Anonym

    Seriöst
    Låt han va,,, hur hade du reagerat om du hittade en dildo i din dotters rum tex...
    Han är femton, ganska vanligt att man börjar fantisera i just den åldern...
     

  • Lussekatten87

    Han måste ju vara 18 år nu vid det här laget! så det spelar ingen roll längre,han är myndig.Han gör väl vad han vill med sitt sexliv.

  • Anonym (123)

    Låt honom vara ifred, alla är olika, han tänder på att ha blöja & napp. Var glad att han inte tänder på familjens hund istället, vilket jag fått höra är vanligare än man tror...

Svar på tråden 15-åring gömmer blöjor på rummet