• Anonym (mamma)

    15-åring gömmer blöjor på rummet

    Vad har vi gjort för fel? Jag hittade tre vuxenblöjor och en napp gömda längst inne i garderoben i min sons rum och när jag frågade honom varför han hade dom så blev han alldeles röd i ansiktet och skrek att det skulle jag minsann skita i. Jag antar att det är nåt sexuellt fast det vet jag ju inte men varför skulle han annars ha blöjor? Han kissar ju inte på sig. Är det PBU som gäller nu?

    Hjälp!!!

  • Svar på tråden 15-åring gömmer blöjor på rummet
  • Anonym (hej)

    Jag tror att han utforskar och jag kan förstå om du får lite panik.
    Blöjsex är kanske inget som man hör talas om så mkt.
    Jag vet inte om det är kanske bäst att låtsas som om inget hänt.
    Prata med nån om du behöver.
    Jag tycker inte att du gjort nått fel.
    Du lade in kläder i hans garderob och lade lite kläder tillrätta, precis som jag också kommer göra även när barnen är större.
    Sköter du tvätten hemma så valde han fel ställe att gömma sina hemlisar på.
    Jag tycker dessutom inte att det är fel det du skrivit här, ibland behöver man ventilera sig och du har ju inte hängt ut honom med namn precis.
    Ibland kan det även komma ut saker sm man inte menar...vilket du också skriver, att du överdrivit.

  • Anonym (mamma)

    Bevabus skrev 2007-10-03 12:45:48 följande:


    om du älskar honom så pratar du absolut INTE såhär om honom i ett forum! Herregud vilka taskiga saker du har skrivit...låt honom vara.Han är 15 år. Ingen vill snacka med sina föräldrar om såna här saker i den åldern.Och han är absolut inte sjuk i huvudet på nåt sätt.Tänk dig väldigt noga för innan du säger att du ska ta livet av dig för en sån liten sak, när det gäller ditt eget barn.
    [/citat]

    Jag har väl inte skrivit något elakt om honom och ingen vet förresten vem han och jag är. Det där med att ta livet av mig har jag redan sagt att det var dumt skrivet och att jag inte menade det så...
    Henrik31 skrev 2007-10-03 13:49:17 följande:
    Är han som vanligt nu efteråt?
    [/citat]

    Han pratar inte med mig, försvinner upp på rummet på en gång, kan inte se mig i ögonen.Jag tror att han utforskar och jag kan förstå om du får lite panik.Blöjsex är kanske inget som man hör talas om så mkt.Jag vet inte om det är kanske bäst att låtsas som om inget hänt.Prata med nån om du behöver.Jag tycker inte att du gjort nått fel.Du lade in kläder i hans garderob och lade lite kläder tillrätta, precis som jag också kommer göra även när barnen är större.Sköter du tvätten hemma så valde han fel ställe att gömma sina hemlisar på.Jag tycker dessutom inte att det är fel det du skrivit här, ibland behöver man ventilera sig och du har ju inte hängt ut honom med namn precis.Ibland kan det även komma ut saker sm man inte menar...vilket du också skriver, att du överdrivit.
    Tack!!! Tack snälla!!!
  • Henrik31

    Då är det dödläge just nu.
    Han väntat förmodligen på att du skall ta kontakt med honom. Eller rättare sagt är jävligt rädd för att du skall göra det.
    Vet pappan om det? Kanske lättare för honom att prata med sin son om saken.

  • Henrik31

    För att vara säker på om han har en blöjfetish så kolla igenom eran dator efter vad han har surfat.

  • Anonym (mamma)

    Hur kollar man det då? Och ska jag verkligen göra det efter det här?

  • Anonym

    Ens barn sexliv speciellt en 15 åring e ju rätt känsligt.

    Han utforskar så enkelt är det..

  • Henrik31

    Jag vet faktiskt inte riktigt vad du skall göra. Du har ju fått reda på mer än du vill veta och läget känns väl ohållbart.
    Kan ni tiga ihjäl saken?
    Att som 15-åring bli påkommen av sin morsa när man drar en handtralla är ytterst pinsamt och går att tiga ihjäl, men frågan är om blöjor är lika enkelt.

    Anonym (mamma) skrev 2007-10-03 14:05:04 följande:


    Hur kollar man det då? Och ska jag verkligen göra det efter det här?
  • Atikin65

    Men varför kallade någon det hela ett
    morbid sexliv?Har jag missad något?

  • Anonym (mamma)

    Ja jag vet inte om jag är någon riktig moraltant men jag kan inte tycka att det är "alldeles normalt" att vilja ha blöjor på sig för att man blir upphetsad av det.

    *Mitt lilla barn ska väl inte bli upphetsat överhuvudtaget!*

Svar på tråden 15-åring gömmer blöjor på rummet