• Anonym (mamma)

    15-åring gömmer blöjor på rummet

    Vad har vi gjort för fel? Jag hittade tre vuxenblöjor och en napp gömda längst inne i garderoben i min sons rum och när jag frågade honom varför han hade dom så blev han alldeles röd i ansiktet och skrek att det skulle jag minsann skita i. Jag antar att det är nåt sexuellt fast det vet jag ju inte men varför skulle han annars ha blöjor? Han kissar ju inte på sig. Är det PBU som gäller nu?

    Hjälp!!!

  • Svar på tråden 15-åring gömmer blöjor på rummet
  • Blossi

    Har inte läst igenom hela tråden.
    Tycker du ska låta det vara. Är man 15 så ska man väl få något i fred, så länge det inte är droger eller alkohol eller något annat farligt.
    Tycker inte ska göra något alls enligt min mening.

  • Anonym (Pampers)

    Jag är en sån där "morbid" vuxenbaby och jag kan berätta att den preferensen finns där från man är liten. Jag minns att jag var jätteavundsjuk på lillsyrran när hon var två och jag var sex och hon fick ha blöjor. Då "lånade" jag av henne i hemlighet, eller stoppade toapapper i kalsongerna, eller snodde bindor från mamma. Så är han femton och gillar blöjor så har han gjort det länge.

    Det är inget farligt, inget fult, som att vara transvestit ungefär.

  • Blossi

    Vad är fult med att vara transvestit?

    Anonym (Pampers) skrev 2007-10-03 14:45:28 följande:


    Jag är en sån där "morbid" vuxenbaby och jag kan berätta att den preferensen finns där från man är liten. Jag minns att jag var jätteavundsjuk på lillsyrran när hon var två och jag var sex och hon fick ha blöjor. Då "lånade" jag av henne i hemlighet, eller stoppade toapapper i kalsongerna, eller snodde bindor från mamma. Så är han femton och gillar blöjor så har han gjort det länge.Det är inget farligt, inget fult, som att vara transvestit ungefär.
  • Anonym (Pampers)

    Inget. Jag skrev ju det, det är inget farligt, inget fult, som att vara transvestit ungefär.


    Blossi skrev 2007-10-03 14:46:33 följande:
    Vad är fult med att vara transvestit?Anonym (Pampers) skrev 2007-10-03 14:45:28 följande:
  • Blossi

    Oh ok, jag missförstod nog dig.

    Anonym (Pampers) skrev 2007-10-03 14:47:45 följande:


    Inget. Jag skrev ju det, det är inget farligt, inget fult, som att vara transvestit ungefär.
  • Anonym (Pampers)

    Jag har själv en preferens för bebisklänningar så i så fall skulle jag förlöjliga mig själv om jag tyckte det.

  • Anonym (mamma)

    Men jag fattar inte, vad är det som är upphetsande med blöjor för dig? Det är ju det pinsammaste som finns att få ha på sig. Och menar du att du går i bebisklänning? Då är jagtillbaka till outsiders igen, det var mycket märkligt att se en vuxen man i blöja och ankstjärtsbyxa. Och om min son är sån, kommer han någonsin att hitta en kvinna som accepterar honom då?

  • Anonym (suckar)

    ojoj, kan ju känna igen mig från min ungdom med en mamma som var lite för "noga" då hon hade ärenden i mitt rum... nä, fanns inga bjöjjor där men saken är desamma... kan iaf säga att det förstörde nått OTROLIGT mellan oss, kan inte ens idag lita på att hon inte snokar runt och sånt är OTROLIGT kränkande.
    Och det att han skrek på dig kan bero på att han känner sig kränkt för att du rotat i hans garderob, och att det du hittade egentligen inte var så hemskt med själva "hittandet" gjorde han arg.
    Annars tycker jag att du ska lugna ner dig och släppa det där, det bar ju inte som om du hittat heroin på hans rum eller?!

  • Anonym (Pampers)

    Att ha blöja är: Mjukt och skönt, tryggt, lite kittlande "pinsamt" att kanske bli avslöjad, avkopplande, vackert, gulligt, skämsigt som straff, sammanlagt "mycket upphetsande".

  • Henrik31

    Anonym (suckar) skrev 2007-10-03 15:02:13 följande:


    Annars tycker jag att du ska lugna ner dig och släppa det där, det bar ju inte som om du hittat heroin på hans rum eller?!
    Då vet du ju i alla fall att det går att göra något åt saken.
Svar på tråden 15-åring gömmer blöjor på rummet