Inlägg från: traasdockan |Visa alla inlägg
  • traasdockan

    Gävle med omnejd!

    Bor i gävle..eller rättare sagt i valbo..flyttade hit ut från sätra förra året=)Så nu är man nästan granne med ikea=)

  • traasdockan

    Ja själv är jag lite less på alla ikea saker så vi köper inte så mycket där längre..Hmm i sätra..trivdes inte alls så bra,det finns 3 områden i gävle som är lite mer ghetto och sätra är ett av dom,iaf det som är vid deras s.k "centrum" där även vi bodde..mycke utlänningar osv..är inte rasistisk men vårat förråd blev uppbrutet 2ggr och vi var dom enda svenska i trappen=( Har bott på andra områden i gävle oxå men sätra trivdes jag sämst på..valbo är bra,lugnt å så..såg att du ska plugga på komvux,jag går där nu och ska ev gå en termin till..sammanträffande..vad ska du läsa?

    Lone Star State skrev 2007-10-15 23:54:37 följande:


    Åhh.. lyllos!! Haha.. jag ääälskar IKEA.. valbo är det närmaste för oss här i Borlänge... :-P Så det ska bli jätte kul att få bo nära min favorit affär.. Hur trivdes du i Sätra?
  • traasdockan

    Va bra,hoppas det intrycket består:P

    Jag ska nog läsa social psykiatri,kommunikation och kanske en truck kurs..
    Lone Star State skrev 2007-10-16 13:48:47 följande:


    Ahaaa.. okej jo det kan ju lätt bli lite stökigt då.. Men det verkade så lugnt och bra när vi var där och kolla.. och inte för att verka rasistisk, men det bor bara "svenska namn" i vårat hus.. haha.. Förutom en finne, men sån är jag ju själv hehe. Jasså, kul. jag ska läsa Svenska B, matte A och sen är det två till som jag inte är säker på ännu.. Samhällskunskap A kanske.. du då??
  • traasdockan

    Lone Star State skrev 2007-10-16 23:20:03 följande:


    Jasså.. Låter som ganska intressanta ämnen iaf.. det är INTE matte iaf :P Suck.. men men.. man måste ju..
    Har matte A nu men det går inge vidare så det är bara för mig att acceptera att jag får ha IG i det..men jag överlever det me..
  • traasdockan

    Lone Star State skrev 2007-10-17 18:55:25 följande:


    Usch. vad tråkigt... Men du kanske inte ska söka till högskola?
    Jag kan söka till det ändå,vissa utbildningar..man har grundläggande behörighet även om man har ig i tex matte..men många utb kräver ju andra ämnen utöver det grundläggande..
  • traasdockan
    Dodolina skrev 2007-10-26 13:43:00 följande:
    Halloj!Här vill jag slänga mig in på en gång.Bor inte i Gävle just nu, men ska flytta upp till årsskiftet. Var och skrev på kontraktet i tisdags (23/10).Känner inga i Gävle från innan.
    Välkommen hit..Vart i gävle ska du bo då? Själva bor jag ute i valbo..
  • traasdockan
    Dodolina skrev 2007-10-27 20:28:10 följande:
    traasdockan:Tack så mycket! Vi kommer att bo i Bomhus. Hoppas oxå att vi kommer att trivas bra i Gävle. Men, det känns som att vi kommer att trivas. Valbo har man varit i, dock bara i köpcentret. Det är dit jag brukar åka då vi är i Älvkarleby. Sambon är fiske fanatiker....
    hehe..ok..ja vi bor rätt nära köpis..tar väl ca 10-15min att gå..desto snabbare med bil:p Aha blir det hus eller lägenhet?
  • traasdockan
    Dodolina skrev 2007-10-28 19:18:21 följande:
    Vi börjar med lägenhet. Sen får man ju se. Ganska dumt att sätta sig i ett hus/redhus och sen visar det sig tidigt att man inte trivs i Gävle. Men, som jag sa innan hoppas jag verkligen att vi kommer att göra det. Det blir ju inte bättre än vad man gör det till. Hoppas bara att vi får dagisplats/dagmamma till lillkillen med bara...
    Ja det har du rätt i,är väl lika bra att känna på hur man trivs i staden innan man gör några drastiska köp Har ni sökt om plats för lill killen eran eller gör nu det när ni väl har flyttat?
Svar på tråden Gävle med omnejd!