• Billy och Jag

    Gävle med omnejd!

    Ska vi försöka samlas här?

    Vilka bor i Gävle och dess närhet?


    alis volat propriis - Hon flyger med egna vingar.
  • Svar på tråden Gävle med omnejd!
  • Billy och Jag
    Powder skrev 2007-11-13 09:19:15 följande:
    Jaha, vad är det för hemsida då? Kanske ska kolla in den :)Jag är 18.
    http://www.gfrk.com/ här kan du kika
    alis volat propriis - Hon flyger med egna vingar.
  • Mifuna

    Jag tog visst lite tid på mig att svara, är lite småseg av mig Bor i sthlm nu, har lessnat på det och känner att nu när vi ska ha barn så är Gävle en trevligare stad. Problemet ligger bara i att hitta jobb till sambon, känns som en fördel att ha det innan vi flyttar. Jag pluggar så för min del är det inte så stora problem, blir tvungen att pendla lite bara men det är ju inte så långt.

    Lone Star State skrev 2007-10-18 18:03:35 följande:


    Vad kul.. HEhe.. vart bor ni nu då?
  • Billy och Jag
    Mifuna skrev 2007-11-14 11:41:23 följande:
    Jag tog visst lite tid på mig att svara, är lite småseg av mig Bor i sthlm nu, har lessnat på det och känner att nu när vi ska ha barn så är Gävle en trevligare stad. Problemet ligger bara i att hitta jobb till sambon, känns som en fördel att ha det innan vi flyttar. Jag pluggar så för min del är det inte så stora problem, blir tvungen att pendla lite bara men det är ju inte så långt.Lone Star State skrev 2007-10-18 18:03:35 följande:
    hej hej.. ja jag känner igen mig själv i att vara seg på att svara.. haha.

    Okej, jo vad jobbar han med då? Min man har ännu inte fått jobb.. så han ska veckopendla till sitt jobb här i Borlänge tills han får nått nytt.. han kör lastbil.
    alis volat propriis - Hon flyger med egna vingar.
  • Mifuna

    Just för tillfället jobbar han som sopgubbe, innan det var det godistillverkare. Han är i full gång med att ta körkort nu också så det är ju en fördel i jobbletandet
    Jo det går ju att pendla till Borlänge med det är ju tyvärr inte det roligaste att vara borta så länge.. Inte så roligt för dig att sitta hemma själv heller Hoppas det går bra med jobbletandet!

    Lone Star State skrev 2007-11-14 19:22:39 följande:


    hej hej.. ja jag känner igen mig själv i att vara seg på att svara.. haha.Okej, jo vad jobbar han med då? Min man har ännu inte fått jobb.. så han ska veckopendla till sitt jobb här i Borlänge tills han får ått nytt.. han kör lastbil.
  • camizz

    hej å hå!! finns de något kul att göra i gävle med liten bebis på 8 mån å en i magen? kommer flytta upp 1 mars nästa år. å vill ha att göra. Älskar att umgås med människor och Älskar djur !! Hästar är väl de störtsta intresset :D todillo


    Elvis Född 070227 Bebis i magen, BF 4 maj
  • Billy och Jag

    hej allihopa! nu har vi flyttat hit uj vad mycket prylar :-P Suck... men det blir väll så när man flyttar från hus till lägenhet.

    Kram på er!


    alis volat propriis - Hon flyger med egna vingar.
  • Dodolina

    Lone Stare Stat:
    Skönt för er att flytten är över, själv har vi ju den biten kvar... Fortfarande ahr jag inte börjat packa, jag som skulle vara ute i god... Var det tänkt i alla fall. Men, jag har i alla fall tagit hem 3 banankatonger... Så jag är en ite bit på väg. Kanske ska ta och rensa i källaren imorgon/helgen...

    Kram Julia

  • gresligagreta

    Hejsan
    Får man haka på eller är ni redan många i gänget?
    Liten pres av mig...
    Jag bor i Stigslund och vi har två pojkar födda 05 och 06 vill ha en till men måste ta kökort så att livet blir lite enklare. jag har väldigt lite kompisar här i Gävle då vi är inflyttade. Skulle vara roligt att lära känna någon med eller utan barn / Bente

  • Billy och Jag
    gresligagreta skrev 2007-11-26 20:47:12 följande:
    HejsanFår man haka på eller är ni redan många i gänget?Liten pres av mig...Jag bor i Stigslund och vi har två pojkar födda 05 och 06 vill ha en till men måste ta kökort så att livet blir lite enklare. jag har väldigt lite kompisar här i Gävle då vi är inflyttade. Skulle vara roligt att lära känna någon med eller utan barn / Bente
    Neeej du är såå välkommen!!

    Det är ingen riktig spurt i den här tråden... ÄN!

    Vart ligger Stigslund? jag är också nyinflyttad så jag hittar lite dåligt..
    alis volat propriis - Hon flyger med egna vingar.
  • Dodolina

    Hejsan!

    Lone star state: Har ni kommit i ordning än?
    Själv har jag faktiskt inge gjort ett skit rent av sagt. Mycke som jag skulle ha gjort i helgen, men då vi låga sjuka förra veckan fick man ju göra lite hushålls sysslor i stället, när man väl kom på benen.
    Men, nu har vi i alla fall ordnat med den nya hyresgästen så att vi slipper flyttstäda...!! JIPPE!! Dom får tillgång till lägenheten några dagar tidigare nämligen.

    Ha det allihop, vi hörs!

    /Julia

Svar på tråden Gävle med omnejd!