Inlägg från: Anonym (sara) |Visa alla inlägg
  • Anonym (sara)

    Stureplansprofilerna............

    Elskåpet - Så vilka skador tycker du en kvinna ska få för att det ska gå att bevisa våldtäckt? Måste de bryta ett ben på henne??
    Hade hon haft så lätt att få blåmärken hade hon haft några gamla också kvar på kroppen, och så vitt jag vet har det inte stått något om det. Sånt resonemang du har är ett hot mot kvinnors möjlighet att få upprättelse efter en sån här sak!

  • Anonym (sara)

    Tycker de har haft mer bevis att gå på än i de flesta våldtäcktsfall. Och som sagt, det ska räcka med lindriga skador för att svinen ska åka dit. Varför ska de få orsaka ens EN liten skada?
    Enligt de själva har hon ju aldrig blivit skadad tidigare när de haft sex, varför skulle hon bli så onormalt känslig nu??
    Med vissas syn på beviskraven så kommer INGEN någonsin dömmas för våldtäckt. Då är det fritt fram att behandla kvinnor som skit, göra vad man vill med dom.

    Denna domen var en seger för alla kvinnor

  • Anonym (sara)

    Jo jag har säkert fått nått blåmärke någongång, men inte MÅNGA skador på en gång! De är inte dömda för ETT blåmärke för guds skull. Såna som du skrämmer mig, och är också anledningen till att så många kvinnor inte vågar anmäla när de blir våldtagna

  • Anonym (sara)

    annbom - Det har du rätt i verkar dock inte så alltid när man läser vissa mäns inlägg här på FL..

    I båda instanserna sägs det att hon HAR blivit våldtagen, frågan är bara om killarna fattade det eller ej. Ska killarna få gå fria och tjejen inte få upprättelse för den värsta kränkningen en kvinna kan få, allt för att BÅDA killarna tillsammans inte ens har en IQ som EN vanlig person?? Är dom så urbota blåsta så borde ju deras advokater fixa intyg på det. INGEN normal kille är så blåst att han våldtar av "misstag". Två gånger till på köpet för en av killarna.. IQ badboll??

  • Anonym (sara)

    Elskåpet - jasså det är VÄLDIGT lätt att få dom dömda för "riktiga" våldtäcker säger du? Eftersom jag själv anmält en våldtäckt (ja en riktig sådan!) och jobbar inom kvinnojouren och hjälpt andra tjejer att anmäla så vet jag också att det absolut INTE är lätt. I majoriteten av fallen går mannen fri trots att han är skyldig. Kan säga att jag kommer aldrig anmäla varken våldtäckt eller kvinnomisshandel igen, hade heller inte pressat min dotter att göra det, för rättsprocessen är mer kränkande än vad själva våldtäckten är. Beundrar denna tjej att hon vågade och orkade, speciellt med tanke på att hon vet hur hennes sexliv kommer att synas i sömmarna och att folk kommer tvivla just pga det.

Svar på tråden Stureplansprofilerna............