• el skåpet
    Äldre 19 Oct 09:49
    8326 visningar
    245 svar
    245
    8326

    Stureplansprofilerna............

    Milliemolly skrev 2007-10-18 13:00:08 följande:


    Jag har följt följetongen i kvällstidningnarna om våldtäkten - och jag bara önskar att de två idioterna kan stå för vad de faktiskt har gjort. Ska det vara så svårt - de har gått över gränsen - och tnk om de kunde stå upp och be om ursäkt till tjejen. Det hade varit STORT!!!!!!Nu sitter de bara där och skyller på henne.......
    Har du läst tingsrättens dom?

    telerymd.org/~nord/stureplansdomen-hela-versionen/

    Hon har faktiskt ljugit (vilket man tekniskt kunnat bevisa), däremot slipade hon till argumenten till hovrätten.

    Här är ett bra blogginlägg om domen
    telerymd.org/~nord/stureplansdomen/
  • el skåpet
    Äldre 19 Oct 10:09
    #4

    Anonym (bdsmare) skrev 2007-10-19 10:02:25 följande:


    Jag har aldrig haft skador i mitt underliv eller i min anal - bara lite blåmärken.
    Jag har haft sex som varit "normal-sex" där tjejen vart svullen och har rodnad efteråt. Skall man köra hårt och flera gånger under någon helg så är det jätteviktigt att använda olja m.m. för annars får tjejen för ont.

    Det står även att skadorna är många men varje skada för sig är lindrig. En del får blåmärken hur lätt som helst.

    Vad jag förstår så är det just denna typ av "skador" tjejen haft, precis som du säger så har hon haft "lite blåmärken"
  • el skåpet
    Äldre 19 Oct 10:22
    #8

    Anonym (bdsmare) skrev 2007-10-19 10:16:20 följande:


    el skåpet: Alltså, hon var tvungen att sövas för att klara av att genomgå gynundersökningen, vilket inte är några problem om man har "lite svullnad".
    ja just de ja... och så hade vi andra som inte uppfattat att hon var berusad, detta även om hon hade en uppmätt promillehalt på 1,49 5 timmar EFTER de haft sex. Vet du hur full någon är med den halten alkohol i blodet?

    Enligt tingsrättens dom står det:
    "Samtidigt som det stora antalet skador på målsägandens kropp är anmärkningsvärt måste det också beaktas att dessa skador sedda var för sig är lindriga."
  • el skåpet
    Äldre 19 Oct 10:26
    #9

    Anonym (sara) skrev 2007-10-19 10:18:56 följande:


    Elskåpet - Så vilka skador tycker du en kvinna ska få för att det ska gå att bevisa våldtäckt?
    Skadorna är inte värre än vad man får vid denna typ av sex. De har haft sex flera gånger tidigare under ett års tid:

    Citerar:
    "De har varit bekanta med målsäganden sedan våren/sommaren 2006. Före den aktuella händelsen den 25 mars 2007 hade AJ haft sex med målsäganden vid ett mycket stort antal tillfällen och även JK hade haft sex med målsäganden många gånger. Vid ett tillfälle, nyårsafton 2006/2007, deltog alla tre samtidigt i en sexuell aktivitet."

    Hon gick med killarna för att ha sex aktuell natt med. Ett vittne till tjejen säger även att:
    Citat:
    "MV ringde honom tidigt på söndagsmorgonen och berättade att hon hade blivit våldtagen av två personer. MV ville inte berätta vilka de var. MV lät ?jätteledsen?. Det är dock inte första gången som MV gråter när hon är berusad. MV är en känslig person. Han uppmanade henne att ringa till polisen. Han var själv i Helsingborg när MV ringde."

    Personligen förstår jag inte hur killarna kunde dömas, man måste ha starkare bevisning än detta annars är vi riktigt illa ute i rättsystemet. En tjej skall inte bara kunna säga "han våldtog mig" och vips åker killen in, tjejen tjänar dessutom på det eftersom de får skadestånd.
  • el skåpet
    Äldre 19 Oct 10:31
    #12

    Anonym (sara) skrev 2007-10-19 10:26:43 följande:


    Tycker de har haft mer bevis att gå på än i de flesta våldtäcktsfall. Och som sagt, det ska räcka med lindriga skador för att svinen ska åka dit. Varför ska de få orsaka ens EN liten skada?Enligt de själva har hon ju aldrig blivit skadad tidigare när de haft sex, varför skulle hon bli så onormalt känslig nu??
    Men hallå!

    Har du aldrig haft sex och kanske stött emot något och så har det känts men sedan glömmer du bort det, du uppfattar inte det som en skada men om du skulle undersöka dig hos doktorn nogrant så hade han säkert hittat en lindrig blödning. Det räcker att du går emot något så får du en "skada", men du tänker inte på det som en skada för det gör inte ont efteråt, maximalt är det lite ömt.

    Det ser mycket mer illa ut på "papper" efter en läkare skrivit än vad som är fallet
  • el skåpet
    Äldre 19 Oct 10:32
    #13

    Anonym (bdsmare) skrev 2007-10-19 10:30:00 följande:


    Jo, jag har läst tingsrättens dom. Flera gånger faktiskt. Hon hade blödande rupturer i slidan, det är inte samma sak som att vara lite svullen och öm.
    vad står det? kan du visa

    vad är en blödande ruptur enligt dig? rinner blodet eller vad kan du jämföra med annan skada så man förstår vad du menar
  • el skåpet
    Äldre 19 Oct 10:43
    #21

    Anonym (bdsmare) skrev 2007-10-19 10:39:44 följande:


    "Vid läkarundersökningen av målsäganden konstaterades slemhinnesprickor i såväl ändtarmsöppning som slidförgårdens främre begränsning. Tingsrätten anser med hänsyn till att den sistnämnda skadan varit blödande och den medicinska utredningen i övrigt att det är utrett att dessa skador uppkom vid den sexuella aktiviteten i lägenheten."Ur tingsrättens dom.
    men är det inte vanligt att en tjej blir öm i fittan vid sex? är hon inte ordentligt blöt så är det vad jag vet i princip omöjligt och ha sex om man inte är superförsiktig om hon inte skall få lite känningar efteråt.

    denna tjej hade 1,49 i promille fem timmar efter, vid sexet har det förmodligen varit en bra bit över 2 promille vilket är väldigt högt. Jag tror inte hon känt speciellt mycket alls för när man är så full så kan man trilla och slå sig rejält, man känner det inte.

    Jag tror aldrig jag själv varit över 1,5, redan vid 1 promille så slöddrar jag rejält
  • el skåpet
    Äldre 19 Oct 10:47
    #23

    BF 2008 02 23 skrev 2007-10-19 10:44:24 följande:


    Har någon kille någonsin erkännt våldäkt??Chansen att gå fri är ju typ 99,99% så det är nog inte många som väljer att erkänna...
    Nej det är faktiskt väldigt lätt och sätta dit en kille för våldtäkt om tjejen vet hur hon skall göra för problemet är bevisningen. Men vet tjejen och aggerar snabbt så är det inga problem. Då pratar jag riktiga våldtäkter, du vet när tjejen inte vill.

    Börjar man ha sex med en kille eller som i detta fallet två helt FRIVILLIGT och tänder på mer brutal sex, och plötsligt mitt i akten ångrar sig samtidigt som man är så full att man inte kan prata. Hur lätt är det och veta?

    Hur full har du varit som mest?
  • el skåpet
    Äldre 19 Oct 11:00
    #34

    Anonym (bdsmare) skrev 2007-10-19 10:50:53 följande:


    Ja, elskåpet, det är vanligt att en tjej blir öm i musen efter sex. Jag blir det om jag har väldigt frivilligt sex med min fästman och det är ett tag sedan vi hade sex. Men det är INTE att jämföra med att få blödande skador i slidan!
    Hur vet du det? tittar du med förstorningsglas/mikroskop eller liknande så kan du säkert se blödande "sprickor".

    Tänk på att detta är läkare nu, de har ett annat språk än en vanlig och de ser väldigt mycket som vi "vanliga" aldrig ser.

    det är ju inte direkt så att det runnit blod från fittan, något som du uppfattar som en rodnad kan säkert se mycket värre ut när läkaren får gå igenom och sätta ord på det.

    Dessutom så vin mer vanliga våldäkter, alltså det man normalt uppfattar vara våldtäkt där tjejen inte vill från början. Så är det ovanligt att det blir samlag, det går nästan aldrig för killen heller (man hittar sällan sperma)
  • el skåpet
    Äldre 19 Oct 11:02
    #36

    Anonym (sara) skrev 2007-10-19 10:58:48 följande:


    VARFÖR räcker inte hennes skador som bevisning??
    för att det är skador du kan få vid vilket samlag som helst
Svar på tråden Stureplansprofilerna............