• Milliemolly

    Stureplansprofilerna............

    Jag har följt följetongen i kvällstidningnarna om våldtäkten - och jag bara önskar att de två idioterna kan stå för vad de faktiskt har gjort.

    Ska det vara så svårt - de har gått över gränsen - och tnk om de kunde stå upp och be om ursäkt till tjejen. Det hade varit STORT!!!!!!

    Nu sitter de bara där och skyller på henne.......

    Jag tykcer det hela är hemskt och synd om tjejer som låter sig behandlas så som hon tidigare har gjort med dem!

    Vad tycker ni andra om fallet?

  • Svar på tråden Stureplansprofilerna............
  • el skåpet

    Anonym (bdsmare) skrev 2007-10-19 10:39:44 följande:


    "Vid läkarundersökningen av målsäganden konstaterades slemhinnesprickor i såväl ändtarmsöppning som slidförgårdens främre begränsning. Tingsrätten anser med hänsyn till att den sistnämnda skadan varit blödande och den medicinska utredningen i övrigt att det är utrett att dessa skador uppkom vid den sexuella aktiviteten i lägenheten."Ur tingsrättens dom.
    men är det inte vanligt att en tjej blir öm i fittan vid sex? är hon inte ordentligt blöt så är det vad jag vet i princip omöjligt och ha sex om man inte är superförsiktig om hon inte skall få lite känningar efteråt.

    denna tjej hade 1,49 i promille fem timmar efter, vid sexet har det förmodligen varit en bra bit över 2 promille vilket är väldigt högt. Jag tror inte hon känt speciellt mycket alls för när man är så full så kan man trilla och slå sig rejält, man känner det inte.

    Jag tror aldrig jag själv varit över 1,5, redan vid 1 promille så slöddrar jag rejält
  • BF 2008 02 23

    Har någon kille någonsin erkännt våldäkt??
    Chansen att gå fri är ju typ 99,99% så det är nog inte många som väljer att erkänna...

  • el skåpet

    BF 2008 02 23 skrev 2007-10-19 10:44:24 följande:


    Har någon kille någonsin erkännt våldäkt??Chansen att gå fri är ju typ 99,99% så det är nog inte många som väljer att erkänna...
    Nej det är faktiskt väldigt lätt och sätta dit en kille för våldtäkt om tjejen vet hur hon skall göra för problemet är bevisningen. Men vet tjejen och aggerar snabbt så är det inga problem. Då pratar jag riktiga våldtäkter, du vet när tjejen inte vill.

    Börjar man ha sex med en kille eller som i detta fallet två helt FRIVILLIGT och tänder på mer brutal sex, och plötsligt mitt i akten ångrar sig samtidigt som man är så full att man inte kan prata. Hur lätt är det och veta?

    Hur full har du varit som mest?
  • Anonym (sara)

    annbom - Det har du rätt i verkar dock inte så alltid när man läser vissa mäns inlägg här på FL..

    I båda instanserna sägs det att hon HAR blivit våldtagen, frågan är bara om killarna fattade det eller ej. Ska killarna få gå fria och tjejen inte få upprättelse för den värsta kränkningen en kvinna kan få, allt för att BÅDA killarna tillsammans inte ens har en IQ som EN vanlig person?? Är dom så urbota blåsta så borde ju deras advokater fixa intyg på det. INGEN normal kille är så blåst att han våldtar av "misstag". Två gånger till på köpet för en av killarna.. IQ badboll??

  • annbom

    Fast du kan väl hålla med om att i det här fallet så är det ju inte bara ord mot ord, utan att det faktiskt finns en del teknisk bevisning och jag tror inte att normala män inte skulle ha uppfattat att det var våldtäckt. Nu är det som tur är också väldigt få män som våldtar.


    FlamingRed skrev 2007-10-19 10:42:54 följande:
    Det är väl inte så märkligt eftersom sex är ngt nästan alla människor har, och strävar efter. Detsamma kan man ju inte säga om att bli nedslagen på stan?
  • Anonym (bdsmare)

    Ja, elskåpet, det är vanligt att en tjej blir öm i musen efter sex. Jag blir det om jag har väldigt frivilligt sex med min fästman och det är ett tag sedan vi hade sex. Men det är INTE att jämföra med att få blödande skador i slidan! Och tro mig, man kan föra in rätt stora grejer där utan att det uppstår skador/blödande sprickor i slemhinnan. Det är skador som är förenliga med ofrivilligt sex.

    Så säger jag det igen:

    Sen tycker jag att det är anmärkningsvärt att dra slutsatsen att tjejen ångrar sig efteråt och därför anmäler våldtäkt. Som du själv påpekar, hon har haft sex med dem båda tidigare. Hon har haft sex med vålds- och dominansinslag med dem båda tidigare. Hon har haft gruppsex med dem båda tidigare. Varför ångra sig nu, den här gången?

  • FlamingRed
    annbom skrev 2007-10-19 10:50:10 följande:
    Fast du kan väl hålla med om att i det här fallet så är det ju inte bara ord mot ord, utan att det faktiskt finns en del teknisk bevisning och jag tror inte att normala män inte skulle ha uppfattat att det var våldtäckt. Nu är det som tur är också väldigt få män som våldtar.
    Den tekniska bevisningen består ju "bara" av hennes skador. Det fanns inga tecken på våld/slagsmål i lägenheten, inga spår på den utpekade fjärrkontrollen. Inga spår på de åtalade?

    Jag vill inte antyda ngt om vad som hänt i lägenheten eller ngt om skyldiga. Men man måste se på bevisläget vad det faktiskt är.
  • annbom

    Det här var en riktig våldtäckt. båda instanserna var eniga. Sedan är det väldigt svårt att "sätta dit" en kille för våldtäckt om det inte finns någon bevisning, utan bara ord mot ord.
    Du väljer att ignorera min fråga om du är kompis med killarna, varför?

    el skåpet skrev 2007-10-19 10:47:46 följande:


    BF 2008 02 23 skrev 2007-10-19 10:44:24 följande:
    Nej det är faktiskt väldigt lätt och sätta dit en kille för våldtäkt om tjejen vet hur hon skall göra för problemet är bevisningen. Men vet tjejen och aggerar snabbt så är det inga problem. Då pratar jag riktiga våldtäkter, du vet när tjejen inte vill.Börjar man ha sex med en kille eller som i detta fallet två helt FRIVILLIGT och tänder på mer brutal sex, och plötsligt mitt i akten ångrar sig samtidigt som man är så full att man inte kan prata. Hur lätt är det och veta?Hur full har du varit som mest?
  • Anonym (sara)

    Elskåpet - jasså det är VÄLDIGT lätt att få dom dömda för "riktiga" våldtäcker säger du? Eftersom jag själv anmält en våldtäckt (ja en riktig sådan!) och jobbar inom kvinnojouren och hjälpt andra tjejer att anmäla så vet jag också att det absolut INTE är lätt. I majoriteten av fallen går mannen fri trots att han är skyldig. Kan säga att jag kommer aldrig anmäla varken våldtäckt eller kvinnomisshandel igen, hade heller inte pressat min dotter att göra det, för rättsprocessen är mer kränkande än vad själva våldtäckten är. Beundrar denna tjej att hon vågade och orkade, speciellt med tanke på att hon vet hur hennes sexliv kommer att synas i sömmarna och att folk kommer tvivla just pga det.

  • annbom

    Varför skulle det finnas bevis på slagsmål i lägenheten? Varför ska inte hennes skador räcka? Kanske inte så konstigt att det inte fanns några skador på de åtalade, de var två och den ene kunde hålla fast henne. Det är ju också så att män är fysiskt starkare än kvinnor.
    Tycker du domen är felaktig?


    FlamingRed skrev 2007-10-19 10:52:50 följande:
    Den tekniska bevisningen består ju "bara" av hennes skador. Det fanns inga tecken på våld/slagsmål i lägenheten, inga spår på den utpekade fjärrkontrollen. Inga spår på de åtalade?Jag vill inte antyda ngt om vad som hänt i lägenheten eller ngt om skyldiga. Men man måste se på bevisläget vad det faktiskt är.
Svar på tråden Stureplansprofilerna............