Inlägg från: MamPap |Visa alla inlägg
  • MamPap

    Ni som tog körkort med intensivkurs...

    Vart tog ni det? Hur lång tid tog det från att ni börja till att ni hade körkortet i handen? Kostnad?

    Någon från Örebro som läst i närheten?

  • Svar på tråden Ni som tog körkort med intensivkurs...
  • MamPap

    Jag är väldigt van vid att köra, har inte gjort annat på 8år. men jag har hela tiden slutat när jag börjat, teorin klarade jag en gång med god marginal men tiden gick ut osv. så jag behlver nog öra den intensiv så jag orkar med det.

    Duktig du var som satte ihop den själv!


    kaksmulan skrev 2007-10-31 19:04:54 följande:
    Jag gjorde min egen intensivkurs fast då hade jag övningskört en hel del så jag var inte helt ovan vid bilen eller olika trafiksituationer.Det jag gjorde var att köpa 15 lektioner på en gång och bokade dem löpande (en lektion per dag i tre veckor). Sen ringde jag och bokade teoriprov och halkbana i slutet av den perioden. Sagt och gjort, 15 lektioner hade jag gjort halkbanan och skrev teorin, klarade den, bokade på en gång uppkörning. Uppkörningen blev en vecka senare och den klarade jag på en gång. Så från det att jag bestämt mig så hade jag körkortet på ganska exakt 4 veckor. Det tycker jag var rätt intensivt. Kan tillägga att teorin läste jag in på egen hand.
  • MamPap

    Jag skjuter gärna upp saker också!


    Freiya skrev 2007-10-31 19:24:30 följande:
    jag åkte till lysekil, ligger ett pae timmar utanför göteborg där jag bodde då, med en kompis i 2 veckor.dom hade ett färdigt paket där, hade 2-3 lektioner om dagen och var hemma på helgen där emellan. gick bra! éfter de två veckorna tog det ca 2 veckor innan vi fick tid till teorin och efter det va det uppkörning inom 2 veckor igen.det va kanonbra för mej eftersom jag gärna skjuter upp saker och ting!detta va 6 år sen tror jag det va, kostade 16000:- alltihop, med boende, halkan och proven inräknat. och böckerna.
Svar på tråden Ni som tog körkort med intensivkurs...