• Emiliaspappa

    Hur viktigt är sex för dig i ett förhållande

    Hejsan undrar en liten sak hur viktigt är det med sex i ett förhållande??.Sj så tycker jag att det finns mer en bara sex..Tycker att har man sex för ofta så förstör det i ett förhållande man har liksom inget att längta till typ..

  • Svar på tråden Hur viktigt är sex för dig i ett förhållande
  • VanDerToffel

    Jag är nästan säker på att majoriteten av män som tycker att sex inte är speciellt viktigt har bara gett upp och underkastat sig. Surt sa räven om rönnbären. Om dom skulle ha chans till ett bra sexliv så skulle sex ganska snabbt bli viktigt igen.

  • Armageddon

    Tycker det är väldigt viktigt, utan ett bra sexliv kommer allt annat i förhållandet att bli dåligt också, iallafall för mig.

    Men bra sexliv måste inte innebära var o varannan dag. För oss som har tre barn (minsta 2 år) och jobb som innebär både kvällar och helger borta så blir det inte alltid så ofta som vi skulle vilja. Men när vi har sex, då är det riktigt bra. Full inlevelse från båda, och vi utvecklar vårt sexliv hela tiden, och upptäcker nya grejer och tekniker för att njuta av varandra.

    En fru som ställde upp en gång i veckan hade jag aldrig stått ut med.

  • Jonny35

    Sex är väldigt viktigt i en relation anser jag. Sen finns det självklart situationer och perioder som gör att det kanske inte blir så mycket som man önskar. Det måste ju finnas en vilja att ge sin partner njutning och bekräftelse. När min partner njuter av det jag ger så blir vi båda bekräftade och vise versa. Sen kan det ju vara olika typer av sex man har med sin partner, passionerat, väldigt känslomassigt, intensivt eller varför inte bara ett porrigt knull, så är det iallafall för oss. Blir inte så mycket ligga just nu pga små barn mm men när vi har sex vilket är typ 2-4/månad så är det alltid bra.

  • Richard1986

    Jag har en stark sexdrift. För mig är det viktigt med ett aktivt sexliv och tursamt nog har jag en fru som tycker likadant. Men det får inte bli FÖR mycket heller.

  • Fishnet

    Sex är inget behov, det är ett sätt att tillgodose flera behov på (njutning avslappning närhet beröring värme motion spänning uppskattning gemenskap)

    Dessa behov kan man få på annat håll än via lakanen, om en relation är beroende av just sexet känns det inte som en äkta relation då är man bara kks.

    När jag blir äldre när jag varit gravid kanske jag inte behöver använda sex på samma sätt längre för annat kommer i fokus, söker mig till mina olika behov på andra sätt och förväntar att min partner accepterar hur jag känner utan tjat eller annat respektlöst.

  • H Boklund

    För mig är det väldigt viktigt, men i min nuvarande relation förekommer det mycket lite. I början av vår relation, för 8-10 år sedan var det hett. Nu drabbades tyvärr min fru av en kronisk sjukdom som gör att sex inte funkar något vidare för henne. Och hennes intresse är borta. Så förra året blev det, kanske 5-6 gånger. Jag plågas svårt av detta, men att bryta relationen på grund av detta är inte ett alternativ. Men mer sex önkar jag!

  • Ggrodan
    Dkcre skrev 2015-06-12 15:06:46 följande:

    Inge viktigt alls faktiskt. Har insett att jag är typ konstig sen jag började hänga på det här forumet dock. En massa kvinnor som har super panik för att de "bara" har sex en gång i veckan eller två gånger i månaden. Eh.. jaha, vilken katastrof liksom. Förstår inte grejen riktigt.


    Same
Svar på tråden Hur viktigt är sex för dig i ett förhållande