• Ayishaaa

    Min älskarinna är gravid!

    Anonym (hjälp!) skrev 2007-11-27 19:13:10 följande:


    Ja, några av er är värda en uppdatering. Resten läser väl oavsett vad jag tycker...Nu ska jag försöka fixa lite middag. Återkommer senare ikväll, när jag pratat med min fru!
    "några av er är värda..." Jag hoppas du menar oss som faktiskt berättar för dig vad du är värd? Eller tycker du bättre om dem som pussar dig i pannan och tycker lite synd om dig?

    Det svek är ultimat.
  • Ayishaaa
    Certina skrev 2007-11-27 19:41:38 följande:
    Ursäkta men det enda jag tänker på när jag läser detta är att hade det varit en tjej som skrivit detta så hade många här inne stöttat henne, men nu är det en man. Vad gör man då? Jo man skriver ofta och mycket om hur fel det är.....Behandla männen lika som kvinnorna här på fl.Tycker man otrohet är väll lika illa oavsett man är man eller kvinna. MEN sånt händer...
    Seriöst, finns det folk som tycker det är ok med otrohet om det är en tjej? Sveket är väl lika förbannat illa?
  • Ayishaaa
    IsadorasMamma skrev 2007-11-27 19:47:09 följande:
    Se mitt inlägg, Och leta upp tråden "gravid men en annan man"Så ska du få se hur många kvinnor som daltar med denna tjej.Fruktansvärt tycker jag... Lika ska va lika isf vad man tycker...
    Hm, snacka om att detta är olika i olika kulturer. I min mans kultur är det inte lika farligt om mannen är otrogen som om kvinnan är det. Min svärmor tycker att män ska kunna ha flera tjejer vid sidan om de vill ha det, men en tjej, nej då blir det skilsmässa direkt.
  • Ayishaaa

    Men herregud det är väl för fan klart att man med säkerhet kan säga att man ALDRIG kommer vara otrogen!!!!!!!!!! Jag kommer ALDRIG vara otrogen mot min man, skulle jag MOT ALL FÖRMODAN falla för någon annan skulle jag lämna min man och berätta sanningen INNAN jag gjorde något för att skada honom! Hur svårt kan det vara att VETA att man har sådan självrespekt att man inte sjunker till otrohetsnivån??

  • Ayishaaa

    Är man naiv när man har kontroll över sig själv? Eller när man har bättre självrespekt än otrohet?

  • Ayishaaa

    Anonym (SUCK) skrev 2007-11-29 21:19:37 följande:


    Sorry för Ot...Men palmblad, måste du va i alla trådar & bråka??Vi har fattat din åsikt, ge dig nu
    Är det upp till dig att bestämma var folk får röra sig?
  • Ayishaaa
    palmblad skrev 2007-11-29 21:21:27 följande:
    Just nu gillar dig!
    Bara för att man inte kommer överens i en grej behöver det inte betyda att man inte kommer överens i allt ;)
  • Ayishaaa
    Anonym skrev 2007-11-29 21:23:41 följande:
    Det är de som är naiva och tror att varken de själva eller partnern någonsin skulle kunna göra ett dumt snedsteg i förhållandet som det gör mest ont för när det händer.
    Vem kan tala för sin partner? Jag kan tala för mig själv och jag vet med min höga självrespekt att jag aldrig skulle sjunka till den nivån att jag är otrogen, då jag tycker att otrohet är det värsta sveket av de alla. Det är inget dumt snedsteg det är ett grovt svek som kan förstöra många människors liv och tillit. Jag tycker att det är naivt att tro att man inte kan lägga band på sig själv.
  • Ayishaaa

    Anonym (SUCK) skrev 2007-11-29 21:25:56 följande:
    [citat
    Men man kan ALDRIG veta.-..
    [/citat]

    Klart man kan veta. Man vet var man står och såvida ingen tvingar mig under pistolhot i famnen på en annan man kommer jag ALDRIG vara så korkad.

  • Ayishaaa

    Anonym (SUCK) skrev 2007-11-29 21:27:20 följande:


    nej det är det inte...men jag (&flera andra) är lite trötta på alla disskussioner hon startar & man får ALDRIG säga emot henne. För HON har rätt INGEN ANNAN!Tröttsamt
    men snälla du, i det här fallet råkar hon ha rätt. Om man vet att man har sån självrespekt att man inte sjunker till otrohet så vet man.
  • Ayishaaa
    Anonym skrev 2007-11-29 21:31:30 följande:
    Javisst..det är säkert iiiiingen alls som sagt det innan och som ändå trillat dit förr eller senare. Du kan väl inte sitta här och säga vem som har rätt i detta eller inte!
    Jo, jag kan säga att jag har rätt gällande mig. Jag vet vad jag står för.
  • Ayishaaa
    Anonym skrev 2007-11-29 21:46:34 följande:
    Jo det har jag nog förstått nu .
    Äntligen.
  • Ayishaaa
    Anonym skrev 2007-12-01 18:20:17 följande:
    starkt av er att stå för det tycker jag!
    Stå för vad? De berättade inte av fi vilja!
Svar på tråden Min älskarinna är gravid!