• flowerLowa

    Min älskarinna är gravid!

    jag har bara läst dej TS, och jag anser personligen att du har skött detta så snyggt det kan... självklart som du säger, du skulle skiljt dej först, men saker händer som man inte har riktig full kontroll över. Ibland gör vi saker som vi inte kan stoppa fast vi vet att vi borde.. hoppas att det fungerar fullt ut för dej och Malin, att ni verkligen hittat rätt! Känns ju som att det var det bästa för dej och din fru att separera eftersom ni båda två insåg att det inte skulle hålla.. sen att omständigheterna var som de var, går inte göra någe åt i efterhand! Stor eloge för att du var ärlig rakt igenom! Lycka till i framtiden!


    Ärlighet varar längst
  • flowerLowa
    Anonym (gul) skrev 2007-12-01 18:28:27 följande:
    TS verkar ha valt en bra lösning tycker jag!Att vara otrogen är inget brott, men att vara otrogen utan kondom är att riskera sin fasta parters liv (hiv) och det finns det inget försvar för.Jag och min man har båda för avsikt att vara trogna, men vi är båda eniga om att oskyddad otrohet är ett fruktansvärt brott, medan skyddad otrohet på sin höjd är omoraliskt och sårande. Jag tycker det är en väldig skillnad.
    där har du en poäng, aldrig tänkt så.. inte för jag planerat att va otrogen... men ändå.. det handlar ju inte bara om psykisk såra sín partner, utan även fysiskt... bra inlägg!
Svar på tråden Min älskarinna är gravid!