• Haj7
    Äldre 6 Dec 15:37
    18396 visningar
    62 svar
    62
    18396

    BDSM Vad tycker tjejer om det?

    Jag har fått för mig att det är väldigt få tjejer som gillar bdsm stämmer det?
    Om du inte tänder på det är det pga okunskap var gränsen för bdsm är?
    Lightversionen börjar ju redan med handbojorna i leksaksbutiken. Och har man nått dit då anser jag att då har man kommit steget mot att hitta hur mycket ömhet och skönt sex som helst.
    Vad tycker just DU om?

  • Svar på tråden BDSM Vad tycker tjejer om det?
  • Anonym (Madam­meQ)
    Äldre 6 Dec 16:09
    #1

    Att bli bunden och att binda, att leka med rep, bojor och div piskor etc, det är ju ett slag rollspel. I like! Både som Top och Bottom.
    Klassisk bondage, light spanking...
    Lack, läder, gummi, spets...

  • Lea the first
    Äldre 6 Dec 16:10
    #2

    Jag har alldeles för lite kunskap om BDSM för att kunna uttala mig om det. Jag har inte blivit bunden och har heller inte bundit någon ....

  • Anonym (Domin­a)
    Äldre 6 Dec 16:11
    #3

    Why not ...

  • Anonym (f)
    Äldre 6 Dec 16:17
    #4

    jag tänder på det, på att BLI dominerad.. tänder inte särskilt mkt på att dominera.

  • Lea the first
    Äldre 6 Dec 16:20
    #5

    Det kan jag känna igen mig i - men jag vet liksom inte tillräckligt för att kunna säga till vilken gräns jag är beredd att gå ... känns ibland så tillgjort oxå med sambon om han tar tag i håret eller liknande ... (e ju bara för att han vet att jag tänder på det då)

    Anonym (f) skrev 2007-12-06 16:17:57 följande:


    jag tänder på det, på att BLI dominerad.. tänder inte särskilt mkt på att dominera.
  • Anonym (Madam­meQ)
    Äldre 6 Dec 16:23
    #6

    Vi har problemet att vi båda egentligen föredrar att bli dominerade, men vi kan switcha.
    Att klä sig riktigt domina-sexigt, det tänder jag på. Också.

    Skulle jag behöva ge mig ut och ragga igen så skulle ett kriterum vara att han skulle gilla BDSM. Annars skulle jag inte funka i en relation.

  • Anonym (f)
    Äldre 6 Dec 16:25
    #7
    Lea the first skrev 2007-12-06 16:20:07 följande:
    Det kan jag känna igen mig i - men jag vet liksom inte tillräckligt för att kunna säga till vilken gräns jag är beredd att gå ... känns ibland så tillgjort oxå med sambon om han tar tag i håret eller liknande ... (e ju bara för att han vet att jag tänder på det då)Anonym (f) skrev 2007-12-06 16:17:57 följande:
    jag blir skitkåt om min sambo dominerar mig, tar mig hårt i håret, brottar ner mig, spankar mig eller snackar på ett dominant sätt till mig. Gränsen nås när han gör det fast utan någon omtanke eller ömhet i sig, då skulle jag tända av. Är en djäkla skillnad på sexuell dominans, å dominans för att trycka ner sin partner som människa.. den senare har jag upplevt i en relation, det kallas psykisk och verbal misshandel, fysisk misshandel om dte övergår i slag. Men att min partner tänder på mig, och leker dominant med mig, gör mig bara kåt. Vi har en regel som säger att om jag inte tycker om det han gör så ska jag säga "stop", inte "nej", frö det kan jag säga i lekarna utan att mena just nej.. säkerhet är viktigt, så att ingen blir skadad. Inte för att vi är så aktiva med sånt här just nu, han verkar inte så sugen på sex alls, så det blir inget.

    Men annars är han faktiskt den första som verkligen har dominerat mig, på allvar, inte bara som ett trist rollspel, där dom säger repliker, men inte känner något i det hela.. han har int varit så sugen på det först, för han var rädd att han skadade mig på nått sätt, eller att det var sjukt. Men sen började han tända till lite själv, när vi skojade om det, å nu har jag märkt att han visst det blir skitkåt av det.. tror att han är en person som skulle bli skitkåt på att dominera mig fullt ut, men det får väl ske stegvis.. om vi väl börjar ha sex igen, dvs.
  • Haj7
    Äldre 6 Dec 19:55
    #8

    Håller med Madamme Q*
    Jag skulle oxå ragga med det målet att hitta en likasinnad i bdsm...Tyvärr så gjorde jag just det och efter nått år så visade det sig att hon gick med på det mesta för mitt utseende som hon ville ha. Men tiden kommer ju liksom ifatt alla till sist och efter nått år så var det liksom slut med bdsm.
    Jag är själv switch så det är alltså inte bara att hon inte vill det ena längre utan hon vill inget.
    Missionär och bakifrån det är variationen i dagsläget..suck*

  • Neko
    Äldre 6 Dec 20:09
    #9

    Tycker det verkar som att de flesta (även tjejer) gillar BDSM i varierande grad...

  • Anonym (tjej)
    Äldre 6 Dec 21:59
    #10

    Jag fick kontakt med en kille på nätet som var dominant och efter långa samtal så bestämde vi datum för att ha en BDSM session. Jag hade innan jag träffade denna kille aldrig varit varken intresserad eller tänd på BDSM, men ju mer vi pratade om det dessto nyfiknare blev jag.
    Den första "session" inleddes med att jag fick kryssa i på ett papper vad jag tyckte verkade spännande att testa på vi skrev båda under på pappret för att vi båda skulle känna oss trygga. Precis som innan sagt är det viktigt med regler, tex att ha ett säkerhets ord för att avsluta leken samt ev färgkoder för att visa vad som känns ok eller mindre roligt.
    Det var nog den roligaste och mest sexuellt utvecklande erfarenhet jag haft änså länge. =D Dock var han väldigt försiktig och frågade vid varje lek om allt kändes bra och om vart på "smärt skalan" jag var etc. Det var kanske inte så dominerande att höra när man är yr av kåthet å vill att han ska fortsätta hahaha.
    Så vi bokade en annan session och den var fantastisk! Vi visste mer vad vi gillade och kunde köra på lite mer. Jag kan varmt rekomendera klädnypor! Och för all del en hel vägg (Wall of Pain) med roliga attribut!! hehe.

Svar på tråden BDSM Vad tycker tjejer om det?