• felisa

    levaxin!?

    Har precis fått reda på att jag har låg ämnesomsättning och började därför igår att äta levaxin. Jag är fortfarande lite förvånad över att jag har låg ämnesomsättning, har inte känt av det så värst mycket annat än att jag ofta är frusen och lätt kan bli trött. Trodde att låg ämnesomsättning var något som endast överviktiga hade, själv är jag underviktig så jag hoppas att jag inte kommer att gå ner nåt i vikt av medicinen?..

    Iallafall, ni som äter levaxin, vad är det som man inte får äta i samband med intaget av levaxin? Jag har läst i Fass att man ska låta det gå två timmar mellan levaxin och järntillskott, men finns det något mer man ska undvika? Kan man ex dricka svart thé en stund efteråt, cola light osv?

    Och när kan man vänta sig att märka av någon effekt av levaxinet?

    Tacksam för lite svar och era egna erfarenheter, detta käns så nytt och konstigt för mig..

  • Svar på tråden levaxin!?
  • felisa

    Tack för era svar! Jag antar att jag inte ska förvänta mig några effekter av levaxinet, annat än att det förhoppningsvis kommer bli lättare att bli gravid.

    Öland2barnsmor: Jag dricker inte speciellt mycket cola liht, kanske någon burk i veckan så jag känner mig inte speciellt oroad över kemikalier. Jag har dessutom en lång historia av anorexi bakom mig, så om jag ska börja tänka på allt som man inte ska äta av hälsoskäl så kommer jag att gå under. Dessutom så känns det redan som att man enligt massmedia får cancer av praktiskt taget allt man kan äta.. Men varför ska man inte dricka mjölk?

Svar på tråden levaxin!?