• Anonym

    Vad tänder du på som du inte skulle vilja säga högt???? del två

    Vad tänder du på som du aldrig skulle vilja berätta för någon?
    Kom igen nu...."hemliga" fantasier...

    Jag kan börja.....
    Äldre män/gubbar som blir superkåta av att jag är så mkt yngre..

    Detta är fortsättningstråd för ...

    www.familjeliv.se/Forum-9-191/m25529998.html

  • Svar på tråden Vad tänder du på som du inte skulle vilja säga högt???? del två
  • Anonym

    Nej det hoppas jag verkligen inte. Fantiserade precis om killen på tunnelbanan som lät mig smeka hans stora sköna kuk under hans rock..vi fortsatte i en gränd och blev påkomna av en annan kille som gärna ville vara med...mmmm...fick en underbar orgasm som vanligt... ;)

  • Anonym

    ojoj oj.. har mkt olika fantasier. här kommer några:

    Fantiserar ofta om att sambon & jag ligger å har sex, samtidigt som en äldre man/gubbe står antingen utanför å kollar in på oss genom fönstret, eller strå bredvid oss å kollar på. Iblan glor han bara & iblan runkar han till vårat samlag.

    Blir även extra kåt under sex om jag fantiserar om att vi spelar in en p-film.
    Ibland kan det va bara vi två, iblan fantiserar jag att hela rummet är fullt av folk.

    En fantasi som jag har och gör mig extra kåt, är att det är två killar som håller i mig, de bär upp mig å håller upp varsitt ben. Framför mig står en rad med olika män i kö, å de kn*llar mig en efter en. Jag vill inte, & skriker nej, men de fortsätter ändå.

    En annan fantasi som även e väldig effektiv är att jag plus flera tjejer ligger på rygg, antingen i gyn-stolar som är uppställda bredvid varandra, eller på en lång bänk. Alla vi tjejer (eller jag själv, varierar ibland)ligger med benen isär & böjda. Vi har ett skynke förhängt framför våra ansiktet och överkropp. Vi ser ingenting. Även här kommer det in flera män som går i ett led från tjej till tjej, de får göra vad de vill, bara titta, pilla lite, slicka eller stoppa in den. De kan inte se oss å inte vi dem, jag bara känner va alla gör. Ibland ropar jag efter någon som lämnar mig när jag tycker han var bra å jag vill att han ska fortsätta..
    Det är så spännande att fantisera om detta, det blir aldrig likadant någon gång.

    Självklart vet min sambo inte om något av detta! å skulle aldrig klara av att berätta det för honom..
    Något som han vet om är att jag vill testa bli fastbunden i sängen.. men vill testa så mkt mer än så!

  • Anonym (Fiffi)

    Samma som skrivit ovan.

    Gömde ett par grejer som jag tycler är väldigt upphetsande..

    Att ha trekant/gruppsex, är något som min hjärna fantiserar mkt om.. eller när jag å sambon har sex att det kommer in en person å börjar va med (oftast en tjej). Jag har aldrig testat trekant eller gruppsex, så kan va därför jag är så nyfiken på det..

    Något jag har testat är tjejsex! Älskar det!! Så det fantiserar jag om ofta..Att jag smeker en annan tjejs bröst, och hon mina.. Att få ligga bredvid en naken tjej å gör vad jag vill med henne, det är upphetsande som f'n.
    Men är dock något som jag aldrig kommer få uppleva igen. Min sambo är emot tjejhångel å allt som har med det å göra, han tycker det är otrohet.. så det respekterar jag!
    Med FY vad jag SaKnAr det!!

  • Anonym

    Anonym (grymt) skrev 2008-01-09 13:13:38 följande:


    det är helt sjukt va kul det är att vara inne på red tube..!
    Kostar det nåt o va inne på red tube??
  • Dorian Ertymexx

    Som jag inte vågar berätta??? Inget. Jag vågar berätta nästan allt om mig själv, och vad jag tänder på är inte ens hemligt. :)

  • Anonym

    Jag tänder på skinnheads/nazister. Själva looken. Mjamm..

  • Anonym (Önskedröm)

    Jag skulle vilja tillfredställa en viss person i min bekantskapskrets!
    Visa den personen hur bra sex är!

    Tänk att få slicka upp henne i brygga av vällust ;)
    Såg att någon skrev något om att inte lämna någon våt fläck och instämmer med den personen.
    Göra allt för henne Flört

  • Deoran
    Anonym skrev 2008-01-20 11:11:01 följande:
    ojoj oj.. har mkt olika fantasier. här kommer några:Fantiserar ofta om att sambon & jag ligger å har sex, samtidigt som en äldre man/gubbe står antingen utanför å kollar in på oss genom fönstret, eller strå bredvid oss å kollar på. Iblan glor han bara & iblan runkar han till vårat samlag. Blir även extra kåt under sex om jag fantiserar om att vi spelar in en p-film.Ibland kan det va bara vi två, iblan fantiserar jag att hela rummet är fullt av folk.En fantasi som jag har och gör mig extra kåt, är att det är två killar som håller i mig, de bär upp mig å håller upp varsitt ben. Framför mig står en rad med olika män i kö, å de kn*llar mig en efter en. Jag vill inte, & skriker nej, men de fortsätter ändå. En annan fantasi som även e väldig effektiv är att jag plus flera tjejer ligger på rygg, antingen i gyn-stolar som är uppställda bredvid varandra, eller på en lång bänk. Alla vi tjejer (eller jag själv, varierar ibland)ligger med benen isär & böjda. Vi har ett skynke förhängt framför våra ansiktet och överkropp. Vi ser ingenting. Även här kommer det in flera män som går i ett led från tjej till tjej, de får göra vad de vill, bara titta, pilla lite, slicka eller stoppa in den. De kan inte se oss å inte vi dem, jag bara känner va alla gör. Ibland ropar jag efter någon som lämnar mig när jag tycker han var bra å jag vill att han ska fortsätta.. Det är så spännande att fantisera om detta, det blir aldrig likadant någon gång.Självklart vet min sambo inte om något av detta! å skulle aldrig klara av att berätta det för honom.. Något som han vet om är att jag vill testa bli fastbunden i sängen.. men vill testa så mkt mer än så!
    Avancerade gangbangs m.a.o.

    Grymma fantasier. Jag tycker många tjejer här har rikare, färgstarkare och mer intressanta fantasier än vad vi killar verkar ha ... vi BEHÖVER er för vår personliga utveckling ...det är tydligt...

    Sen tycker jag det är intressant att temat i respektive köns fantasier förefaller att vara ungefär detsamma. Mycket manlig dominans tillsammans med mycket kvinnlig "underkastelse" förefaller vara favoritdrömmen t.ex. som här i form av gangbangs eller mer individuellt i form av en våldsam stark man som närmast brutalt tar henne på alla upptänkliga sätt

    Nån som tycker annorlunda ?
  • Anonym

    Anonym (man) skrev 2008-01-10 22:46:59 följande:


    Jag skulle kunna tänka mig att stå på knäna med svank och ansiktet nerborrat i kudden medan min tjej håller fast mig och hennes väninna brutalt kör handen ut och in i min anal. Jag tänder på fistfucking och skulle dö av kåthet om vänninan körde in armen till armbågen eller längre.
    Är det ens möjligt? Jag menar funkar det utan att totalt gå sönder??
  • Dorian Ertymexx
    Anonym skrev 2008-01-20 14:05:04 följande:
    Anonym (man) skrev 2008-01-10 22:46:59 följande:
    Är det ens möjligt? Jag menar funkar det utan att totalt gå sönder??
    Tydligen... Inget jag skulle vilja prova dock. ;)
Svar på tråden Vad tänder du på som du inte skulle vilja säga högt???? del två