• Anonym (Kaffedraken)

    Vi som gillar vita/ljusa, lantliga, romantiska Shabby - chic hem.

    *vink vink*
    Hej hej Gullfina!

  • Anonym (Kaffedraken)

    Här får ni en bild från julhelgen i halland där Hanna sysslar med sin nya favorit-hobby! Åka motorcross, så nu lär vi köpa en sån till sommaren... Hanna och pappa kör motorcross!

    Tjenixen, tyvärr har jag nog inga fiiiina bilder just nu, ligger själv till sängs med VÄRLDENS förkylning och orkar ingenting, är bara glad att jag just nu inte har några måsten...
    *krya på dig-kram*

  • Anonym (Kaffedraken)

    Hej hopp!

    Nu finns det hopp för en liten musli också! Mår bättre och det enda som kvarstår envist är lätt hosta. Tack för de "krya-på-dig-tillrop" som jag fått!

    Hedda min hedda!!! *Plåstrar om och tar hand om* Vila nu foten ordentligt så är du snart på benen igen! *kram*

    Hjortan, kul att höra att du ska börja jobba igen och OJ vad glad jag blev när jag såg att du ska vara deltids-sjukskriven ett tag i början!!! Skynda långsamt min vän, kroppen leker man inte med!!! Och här har du en till som knatar runt med stavar så fort jag får chansen! Tyvärr så åker ju maken snart igen och då blir det inte längre en varje-dag-vana att knata ut med stavarna och musik som sällskap... Men, jag får ju njuta av en 2½ åring som står och skriker "aldlig (=aldrig)!!!" så det ekar i huset titt som tätt!!! Snacka om att hennes trotsålder gått i taket rejält till och från numera!!!

    Oj, nu är det mitt i natten och dags att sova, ska ta en mugg honungs-vatten först bara!

    Kramar till er allihopa och lite tröst-kramar och krya-på-er-kramar såg jag behövdes lite här och var, ni får ta för er av högen med kramar jag lämnar här nedan...

    *kraaaaaamaaaaar*

  • Anonym (Kaffedraken)
    Joline skrev 2008-01-17 12:12:05 följande:
    Halloj!Jag undrar lite vad ni har för gardinstänger? Lite trött på mina svarta från IKEA, trött på panelisarna oxå...Ska köpa lite "riktigt" tyg o sätta upp istället.Jag tror jag har en bild i mitt galleri på vardagsrum, kolla gärna in!
    Här ska jag köpa gardinstänger, så småningom... De är nog ruggigt dyra men ACK SÅ FINA!!!!! Vill köpa nästan allt hon gör i smide...

    http://www.oneofakind.se/produkterna.htm
  • Anonym (Kaffedraken)

    Har också shoppat lite idag fast på nätet...

    Köpte de här http://www.laredoute.se/images/products/rd/large/081/081_8119147.jpg till vardagsrums-fönstren, ska sitta en på varje fönster och sen en tunn hiss eller vanlig gardin som så här ungefär http://www.laredoute.se/images/products/rd/large/072/072_9550321_1.jpg

    Sen köpte jag ett madrass-skydd till våran säng, bra nu när kräk-sjukor och annat går hej vilt... Fast tråkigt att lägga pengar på!

    I övrigt har vi satt lister i badrummet och imorgon är vi klara med badrummet! Ska bara ha nytt badkar och möblera till det lite finare så småningom!

  • Anonym (Kaffedraken)

    Morrn...

    Här ska vi sätta upp sista listerna i badrummet och sen känna oss nöjda med att ett rum äntligen är helt färdigställt (förutom att jag vill ha nytt badkar och möblera till det...)!

    Ska försöka få in Hannas stora säng och börja måla den också hade jag tänkt men vi får väl se...

  • Anonym (Kaffedraken)
    zandrisen skrev 2008-01-19 16:14:37 följande:
    Fick katalogen igår och gillade också många av gardinerna, speciellt de där hissgardinerna som du beställt. Får se om det blir nåt av, hade som ställt in mig på hissgardiner från ikea... Men fina, det är dom! Madrasskydd hade vi behövt inatt, med vår lille magsjuke gosse i sängen... Så var nöjd med ditt köp
    Ah... men jag har inte köpt hiss-gardinerna, det gör jag själv... Köpte de tunna gardin-stängerna bara, andra bilden visar bara hur stängerna ska sitta!

    Stackars lille gosse, magsjuka är inget skoj, Hanna hade det i början på december, hon och jag låg på en madrass på golvet i vardagsrummet för att ha nära till handdukar och sånt... Hon kräktes ner sin säng, hon hade redan madrass-skydd tack o lov, och nu har vi insett att det är lika bra att ha sånt till våran säng också!
  • Anonym (Kaffedraken)

    Lite nya bilder:

    Mitt nya datorrum:
    Nytt rum för datorn, nya gardiner ska upp.

    Hannas nya rum (ska renoveras senare):
    hanna målar i det som ska vara hennes rum.JPG
    hanna-rummet.JPG
    Tillfällig lösning för data och tv, beg. plattskärm ska inskaffas samt liten tv med inbyggd dvd.

    Bilder på mitt färdig-byggda badrum kommer senare!

    Ha en häääärlig dag alla!

    *vinkar till Hoppetossan* Kul att se dig igen! Härligt! *kraaaaaaaaaaaaam*

  • Anonym (Kaffedraken)
    Hjorthan skrev 2008-01-20 14:19:16 följande:
    Musli - jag tycker så mycket om din datorstol, letar själv efter nått liknande. Härligt med karmstolar!
    Visst är den härlig! Hittade den på vår auktions-kammare och ropade in den för 25:-!!!
    Ska klä om den i gammeldags bolster-tyg, likadant som sitter där nu fast finare och helare.
  • Anonym (Kaffedraken)

    Hedda min hedda! Vad härligt att höra att det är bättre med foten din och varför har inte jag också en sån sjal? Den låter ju jätte-mysig!!!!!! *surar*

    Hjortan och Nilla, kul att allt gick bra på jobbet idag för er! Har hållt tummarna hela dagen! (vart lite svårt att röja hallen och tvättstugan men det var det värt!)

    Nu ska jag gå och krypa ner hos maken och lägga mig och läsa lite...

    *kramar*

Svar på tråden Vi som gillar vita/ljusa, lantliga, romantiska Shabby - chic hem.