Inlägg från: Tårtsmulan77 |Visa alla inlägg
  • Tårtsmulan77

    Vi som gillar vita/ljusa, lantliga, romantiska Shabby - chic hem.

    Hej Gullfina Glad vad kul och höra av dig.

    Nu har jag glömt allt jag skulle kommentera...jag är så trött och snurrig efter första arbetsdagen och jag har en sån sprängande huvudvärk så jag mår illa...Ledsen
    Jo nu kom jag på en sak...
    snigelfart: Din lykta är underbar Glad Har varit sugen på något liknande länge.

  • Tårtsmulan77

    Gosevännen:  GRATTIS I EFTERSKOTT


    Hasus skrev 2008-01-07 21:05:51 följande:
    Tack för välkomnande ord, känns fint.Har haft en jobbig dag i dag. Vi har varit till Uppsala och tagit bort våran unghund som hade medfödda svagheter i sin bakdel. Vi har hoppats och velat sedan i somras, men det gick inte längre hon hade för ont.Mannen jobbar  två nattskift nu sedan är han ledig i en vecka och då ska vi slutföra rusten i sovrum och i Agnes lilla vrå. Jag ska passa på att fota lite och lägga ut bilder i galleriet. Det är så otroligt inspirerade att vara i den här tråden. NI ger mig kraft att orka
    Jag beklagar verkligen...det är tungt och mista sin älskade hund.
  • Tårtsmulan77
    LCroft: Er nya soffa är jättefin...ser skön ut Glad
    Får man förresten kika in hos dig?

    zandrisen: Fina saker du har fyndat...stolarna kommer bli kanonsnygga vita Glad
  • Tårtsmulan77

    Nu är förbesiktningen klar och på torsdag ska vi skriva på kontraktet på lägenheten...vad härligt det ska bli att äntligen få en större lägenhet Skrattande
    Redan nu ska vi börja bära över kartonger och om tre veckor ca räknar vi med att vi bor i nya lägenheten.

    LCroft:  GRATTIS  Åh vad kul för dig och vad skönt det måste kännas och ha kommit fram till ett beslut. Lycka till med det nya jobbet och tack för att jag får kika in hos dig Glad

    Välkommen Amineko Glad

  • Tårtsmulan77

    Pust...nu är jag riktigt slut...vi har fått över många kartonger till vår blivande lägenhet och det känns jätteskönt.


    Mettan69 skrev 2008-01-08 15:39:11 följande:
    Nu vill jag inte hem. Fick ett samtal från min man och han undrar om jag beställt en jul-servis, vilket jag har.  Han tyckte att vi skall skicka tillbaka den för den är för dyr men det vill inte jag. Har alltid önska mig denna och jag anser att vi har råd med det nu även om han tycker att det är skräp. Han däremot får köpa alla dyra verktyg som vi MÅSTE ha för att kunna renovera. När vi köpte huset lät det så bra att han kan köpa några och sen kan han låna av svågern och svärfar och de av oss men så låter det inte längre. Måste ha det för svågerns är inte lika bra osv osv. Blir ingen kul kväll hemma idag.
    Jag hoppas att det blir en lugn kväll för er...det är väl självklart att du måste ha julservisen...
    Hjorthan skrev 2008-01-08 15:41:58 följande:
    Grattis Tårtsmulan! Visst är det en underbar känsla!
    Tack Glad Ja det är härligt men jobbigt...
    Gosevännen skrev 2008-01-08 17:27:53 följande:
    MiaMariah: Okej, så bra om han är bättre! Hoppas bara att det funkar att börja jobba igen, men det får han ju känna efter! Håller tummarna att allt ska gå bra! Mettan: Usch så trist... Sånt är aldrig roligt Hoppas att det löser sig! *Kram*LCroft: Grattis till nya jobbet! Nu först ser jag att du tydligen fått flera jobberbjudanden... Hoppas att du kommer att trivas med detta som du valt! Tårtsmulan: Grattis än en gång till lägenheten! Åh, jag blir alldeles pirrig för din skull, det är ju så kul att flytta in och skapa ett nytt hem!
    Skrattande Tack tack...ska bli jättekul och få börja göra iordning våran nya lägenhet.
  • Tårtsmulan77

    Ajajaj...Gråter...måste bara beklaga mig lite...
    Igår vaknade jag med världens smärta i tanden längst in i översta vänstra käken.
    Inte nog med det...smärtan strålade ut i alla andra tänder på vänstra sidan plus att det strålade ut till hela vänsta kinden, örat och tinningen...det kändes som om allt skulle spricka pga trycket.
    Jag ringde till tandläkaren så fort de öppnade och fick en tid ganska så snart.
    Det visade sig att det var en gammal rotfylld tand som spökade. Antagligen har den tanden, när den blev rotfylld, inte blivit lagad ordentligt av min förra tandläkare så bakterierna har fått arbeta fritt under lagningen och det har nu gått så långt att allt har blivit inflammerat. Dessutom trodde tandläkaren att hela tanden var spräckt pga att jag pressar tänder både natt som dag (har bettskena på natten men den börjar bli väldigt nött).
    Jag fick ut penecillin och citodon mot smärtan och så skulle jag höra av mig idag hur jag vill göra med tanden...försöka laga den men det var väldigt osäkert om den skulle bli bra eller dra ut den vilket dessutom ja skulle spara flera tusenlappar på...tandläkaren sa att om det hade varit han så skulle han dra ut tanden.
    Jag löste iallafall ut penecillinet och citadonen men på kvällen och under hela natten så hade jag så vansinnigt ont att jag inte visste var jag skulle ta vägen...citadonen gav inte den effekt som jag trodde att den skulle göra.
    Ringde till tandläkaren direkt när han öppnade på morgonen och sa att ja ville dra ut tandeländet så fort som möjligt och berättade även att jag hade sån enorm smärta.
    Fick en tid 20 minuter senare. Då jag har tandläkarskräck så fick ja fyra lugnande tabletter som skulle börja verka innan de satte in bedövning. Blev totalt groggy av dem och är det fortfarande...kommer antagligen att vara det resten av dagen sa de.
    Tanden drogs iallafall ut och jag fick order om att inte dricka eller äta något förrän om fyra timmar ocd dessutom ska ja fortsätta med penecillinet och värktabletterna.
    När jag komhem så satte smärta igång något alldeles vidrigt och  jag var tvungen att ta värktabletter redan nu men de har inte hjälpt.
    Jag har så j...a ont så tårarna rinner...vet inte vad jag ska ta mig till...måste detta ge med sig snart...vill inte vara med om detta mer...jag har så ont Gråter

  • Tårtsmulan77
    nublu och Gosevännen:
    Tack snälla ni för er omtanke Kyss Jag ska absolut prova vetekudden...just nu går jag omkring med fryst blåbärspåsar och lingonpåsar och allt vad jag kan hitta och lägger dem på kinden men det har inte släppt ännu.
    De sydde inte ihop hålet utan det ska självläka.
    Jag är så vansinnigt trött efter de lugnande tabltterna och vill bara få sova men jag kan inte för smärtan Gråter
  • Tårtsmulan77
    nublu skrev 2008-01-10 12:23:29 följande:
    Värm på vetekudden och lägg dig. Det hjälpte min man när han hade tandvärk. Hela kinden svullnade upp på honom.
    Usch...stackars honom...tyvärr har jag ingen micro då vi har packat ner den men jag har precis pratat med min mor och hon värmer sin vetekudde och kommer över med den...tur att hon bor nära.
  • Tårtsmulan77
    Gosevännen skrev 2008-01-10 12:29:30 följande:
    Vilken gullig mamma du har! Krya på dig!
    Ja hon är underbar...ställer upp vad det än gäller  Tack snälla du...jag ska föröka krya på mig.
  • Tårtsmulan77

    Tack alla ni goa här inne för att ni tänker på mig.
    Det värmer otroligt mycket...en STOR kram till er alla.
    För tilfället är värken någorlunda under kontroll och jag hoppas att jag kommer att få åtminstone lite sömn inatt.
    Gå ner i vikt kommer jag iallafall att göra då jag helst bör äta något flytande eller väldigt finhackat...idag har det blivit havregrynsgröt, yoghurt och varma koppen.

    Nu har vi äntligen skrivit på kontraktet på lägenheten...nu är den vår och det känns underbart.
    Även idag har vi burit över saker.
    Fredag den 25 räknar vi med att tillbringa vår första natt i vår nya lägenhet...Mio möbler kommer den dagen så det blir perfekt.

Svar på tråden Vi som gillar vita/ljusa, lantliga, romantiska Shabby - chic hem.