• Gullfi­na
    Äldre 7 Jan 14:21
    90721 visningar
    2711 svar
    2711
    90721

    Vi som gillar vita/ljusa, lantliga, romantiska Shabby - chic hem.

    I våra hem blandar vi ljusa färger med det vita/ljusa i grunden.

    Lantligt och romantiskt i en enda röra.
    Vi vill få fram det personliga ljusa hemmet med mycket romantik och loppisvaror som ger en härlig Shabby-chickänsla.
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-02-24 16:33
    Postorder: Lantlig/Romantisk Inredning Del 6

    www.familjeliv.se/Forum-5-87/m28470925.html
  • Svar på tråden Vi som gillar vita/ljusa, lantliga, romantiska Shabby - chic hem.
  • Äldre 9 Jan 11:46

    Här får ni en bild från julhelgen i halland där Hanna sysslar med sin nya favorit-hobby! Åka motorcross, så nu lär vi köpa en sån till sommaren... Hanna och pappa kör motorcross!

    Tjenixen, tyvärr har jag nog inga fiiiina bilder just nu, ligger själv till sängs med VÄRLDENS förkylning och orkar ingenting, är bara glad att jag just nu inte har några måsten...
    *krya på dig-kram*

  • Äldre 9 Jan 15:26
    Gosevännen skrev 2008-01-09 11:12:37 följande:
    Förresten!Vad har ni för matta i hallen/kvisten? Alltså genast där ni kommer in?Vi bor ju i lägenhet, och mattan är smutsig genast någon klivit innanför dörren. Jag skulle så gärna vilja ha en ljus matta, men det vet jag att är omöjligt här, så har ni något bra tips?
    Vi har en mörkbrun matta som står emot smutsen jättbra fast den är inget vackert verk men huvudsaken är att den håller hallen fräch.

    Musli: Det var en liten tuffer tjej du har. Cool. Skickar även friska kramar till dig och hoppas det  går över fort.

    I dag skall jag måla taklister till Sixtens rum. ÄNTLIGEN. Tycker det är så tråkigt när allt annat är klart och det fattas lister. Gubben fick ett ryck i går och sågade till dem så nu är det upp till mig att de blir målade. Han ville väl bli av med lite aggresioner eller så ville han väl helt enkelt inte vara i samma rum som mig. Oskyldig. Går det fort nog så kanske han fortsätter i de andra rummen också. Skrattande
  • jerka7­9
    Äldre 9 Jan 15:34

    Hej allihop! Blir inte så ofta jag kikar in nu mitt i kökskaoset, går för runt här men men....mitt i allt här så blir dottern magsjuk oxå....

    Miamariah: Grattis till beställningarna

    Såg att ni pratade lite om "inredningstorra" gubbar Man verkar inte vara ensam, just nu gnälls det här hemma att allt är VITT VITT VITT....och till råga på det så verkar det som att min nya fina köksmöbler som står och väntar i förrådet, och gjort i 8 månader snart "blir för stora" i köketGråter Skam den som ger sig, dom SKA få plats.... Jag ropade in dom på en auktion, visningsmöbler från någon mindre butik som jag fick till ett bra pris. Och just sådana som jag velat ha. *håller tummarna*

    Hjorthan: såg förresten i vikttråden att du "minskat" GRATTIS, själv kämpar jag på, e så seegt men men..

  • MiaMar­iah
    Äldre 9 Jan 16:08
    jerka79 skrev 2008-01-09 15:34:08 följande:
    Hej allihop! Blir inte så ofta jag kikar in nu mitt i kökskaoset, går för runt här men men....mitt i allt här så blir dottern magsjuk oxå.... Miamariah: Grattis till beställningarnaSåg att ni pratade lite om "inredningstorra" gubbar Man verkar inte vara ensam, just nu gnälls det här hemma att allt är VITT VITT VITT....och till råga på det så verkar det som att min nya fina köksmöbler som står och väntar i förrådet, och gjort i 8 månader snart "blir för stora" i köket Skam den som ger sig, dom SKA få plats.... Jag ropade in dom på en auktion, visningsmöbler från någon mindre butik som jag fick till ett bra pris. Och just sådana som jag velat ha. *håller tummarna*Hjorthan: såg förresten i vikttråden att du "minskat" GRATTIS, själv kämpar jag på, e så seegt men men..
    tack!
  • Äldre 9 Jan 16:19

    Hej!

    Fick syn på er tråd o tänkte genast att kanske ni kan hjälpa mej?

    Är en älskare av det VITA och ska göra om i dotterns rum fram på vårkanten-vill ha tag i en vit tapet med röda prickar i olika storlekar, nån som sett nåt sånt eller nåt liknande? Eller är det bara ett önsketänkandeFundersam

    Andra idèer är åxå  välkomna

  • Äldre 9 Jan 16:50

    Musli - supertuff dotter du har!

    Jerka - tackar! Det känns helbra, har ju dock bara gått en vecka än. Men denna gången är jag kanonladdad! Hoppas du får plats med möblerna.

    Mettan - inget ont som inte har något gott med sig!


  • Äldre 9 Jan 16:51

    Marick - jag är kass på tapeter, men häng du kvar, du lär säkert få hjälp av någon av alla duktiga tjejer här inne.


  • Äldre 9 Jan 17:03
    Mettan69 skrev 2008-01-09 15:26:02 följande:
    Vi har en mörkbrun matta som står emot smutsen jättbra fast den är inget vackert verk men huvudsaken är att den håller hallen fräch.
    Ja det får väl nog bli en mörk matta här hos oss då också. Som sagt, smutsen syns ju inte så fort då Ska åka till stan och kika någon dag snart!

    Inte illa att maken fick gjort något igår Som hjorthan sa, inget ont som inte har något gott med sig!
  • LCroft
    Äldre 9 Jan 17:11

    therre: Vilken fin krans!

    Mettan: Trist när det blir sådär, hoppas det är bättre ikväll.

    Söta katter du har Lotta

    musli: Vilken tuffing din dotter är!

    Gosevännen: Vi har säkert likadan som nublu, superbra matta, kanske inte det finaste men har aldrig ångrat den Vi köpte från Hartmans, finns väl i några olika färger, vi har i mörkgrått. Finns som metervara.

    Har varit och skrivit kontrakt idag så nu finns ingen återvändo Ringde till dagiset med och det är en syskongrupp som Ida ska börja i, med henne medräknad finns det tre stycken 1-åringar, sen går åldern ända upp till 5 år. Kan ju ha sina fördelar att få vara bland de yngsta i gruppen också! Lät supertrevliga de jag pratade med, imorgon ska vi nog åka och hälsa på en liten stund tror jag


  • Äldre 9 Jan 17:15

    Du och jag börjar jobba samma dag Nilla! Känns nästan som en ny start för mig med efter 2 månaders sjukskrivning. Men jag tror att ditt jobb är väldigt mycket roligare än mitt.  Är så glad för din skull!


Svar på tråden Vi som gillar vita/ljusa, lantliga, romantiska Shabby - chic hem.