• Gullfina

    Vi som gillar vita/ljusa, lantliga, romantiska Shabby - chic hem.

    I våra hem blandar vi ljusa färger med det vita/ljusa i grunden.

    Lantligt och romantiskt i en enda röra.
    Vi vill få fram det personliga ljusa hemmet med mycket romantik och loppisvaror som ger en härlig Shabby-chickänsla.
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-02-24 16:33
    Postorder: Lantlig/Romantisk Inredning Del 6

    www.familjeliv.se/Forum-5-87/m28470925.html
  • Svar på tråden Vi som gillar vita/ljusa, lantliga, romantiska Shabby - chic hem.
  • Tårtsmulan77
    Hjorthan skrev 2008-03-30 19:58:21 följande:
    Åh vad fint! Er säng påminner om vår nya säng, fast vi har knoppar ute vid hörnen.
    Tack så mycket Skrattande
  • Mettan69

    Musli. Vilken tråkig läsning. Men det vände ju lite. Håller tummarna för att det skall räcka med titthålsop. Skickar många gosekramar till dig och hoppas på ett snabbt tillfrisknande.

    Häxan Hedda: Vad synd om lilla Balder. Hoppas det inte blev något mer sedan.

    Hjorthan. Visst är det tråkigt att måla väggar. Tar längre tid än man tror. Men så fint det blir sen. Skrattande

    Tjenixen: Så många fina utemöbler du visar. jag skulle vilja ha bild nr 2 men har aldrig provsuttit några sådana så jag vet inte om de är sköna att sitta i.

    Heaven. Så underbart fint det är med lavendel på stam. Håller tummarna för att du klarar den. Är så tråkigt när man blir begränsad pga man inte är jättehaj på att sköta växter.

    Tårtsmulan. Så fint sovrum du har. Ser så rent och frächt ut. Känner nästan lakansdoften (clean cotton).Flört

    I helgen så har jag sytt nytt överdrag till min kökssoffa och en volangdyna till en köksstol och håller på med en till. Tar sin lilla tid men det är det värt. Speciellt som jag var tvungen att springa in till vardagsrummet och hjälpa maken med att hålla regler som han satte upp i taket. Går långsamt men säkert framåt här hemma.Fundersam

  • Gullfina
    musli skrev 2008-03-29 22:14:11 följande:
    Jahapp, då rasslade det till igen.... Fick frossa tidigare i kväll och de misstänker inflammerade gallgångar och gallblåsa så nu pumpas jag full med antibiotika och blod-odlingar är ivägskickade för att kontrollera så jag inte har bakterier i blodet... Börjar bli less nu... Tur jag har väääärldens roligaste rumskamrat och härliga internet...
    Krya på dig, vännen!
  • Gullfina
    Tårtsmulan77 skrev 2008-03-30 19:25:48 följande:
    Här kommer ett litet smakprov på hur det ser ut för tillfället i vårt nya sovrum. Det är mycket småsaker kvar som ska göras...kuddar ska sys till sängen, tavlor ska upp på väggarna plus att vi ska ha en vit lång hylla ovanför sängen
    Väldigt fint.
  • Eddan

    Har inte varit inne på evigheter och har fullt sjå att läsa ikapp vad som skrivits. Det bara snurrar i skallen men jag såg i alla fall att musli hamnat på sjh. Din stackare .
    Vi var på sjh i torsdags, på öronmott med vår minsta som har hörapparater. Hade jag vetat att du låg inne kunde jag ju ha kommit in och hållit din hand och baddat din panna lite Flört . Krya på dig och hoppas att du inte ska behöva göra något stort ingrepp!

  • LeaveMeAlone

    beundra alla era fina hem. är själv på jakt efter tavlor eller annat fint att sätta på väggarna..ni skulle inte kunna visa lite vad ni har, så jag får lite inspiration??

  • rebeqah

    perfEkt tråd att fråga i tror jag! vill måla om en spegel och en tavelram till vitt men det är fanér.. erfarenheter? går det ens?
    va jag förstår målar ni en del

  • MiaMariah
    Tårtsmulan77 skrev 2008-03-30 19:25:48 följande:
    Här kommer ett litet smakprov på hur det ser ut för tillfället i vårt nya sovrum. Det är mycket småsaker kvar som ska göras...kuddar ska sys till sängen, tavlor ska upp på väggarna plus att vi ska ha en vit lång hylla ovanför sängen
    Vad fint!
    tjenixen skrev 2008-03-30 19:32:47 följande:
    Hur ser det ut vid era ytterdörrar? Hur piffar ni? Känner mig rätt trött och inkörd på samma spår hela tiden och vill ha något nytt, fräsht och uppiffat:)
    Jo, jag piffar där också. Har lite bilder i galleriet.
    rebeqah skrev 2008-03-31 12:12:33 följande:
    perfEkt tråd att fråga i tror jag! vill måla om en spegel och en tavelram till vitt men det är fanér.. erfarenheter? går det ens?va jag förstår målar ni en del
    Det ska nog gå. Jag har målat vår tv-möbel t.ex från Ikea som var i björkfaner. Slipa bara först så ytan blir ruggad och färgen fäster bättre.
  • musli
    Eddan skrev 2008-03-31 10:28:31 följande:
    Har inte varit inne på evigheter och har fullt sjå att läsa ikapp vad som skrivits. Det bara snurrar i skallen men jag såg i alla fall att musli hamnat på sjh. Din stackare . Vi var på sjh i torsdags, på öronmott med vår minsta som har hörapparater. Hade jag vetat att du låg inne kunde jag ju ha kommit in och hållit din hand och baddat din panna lite  . Krya på dig och hoppas att du inte ska behöva göra något stort ingrepp!
    Meeeeeeeen vilken otur!!! När du ändå var här ju!!!
    Närå, bara jag blir frisk och vägarna blir super-torra igen och våren krupit liiite närmare så ska jag packa in Hanna i bilen och komma neråt Funäs. Må ju kolla vad ni har för utbud i butikerna där vet du!!! Så då hojtar jag till så fikar vi! *kram*
    Gullfina skrev 2008-03-31 10:10:40 följande:
    Krya på dig, vännen!
    Gulle dig!
Svar på tråden Vi som gillar vita/ljusa, lantliga, romantiska Shabby - chic hem.