Inlägg från: Missimo84 |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kaffedraken)

    vad tjänar man som telefon försäljare?

    Sóm telefonförsäljare kan du tjäna väldigt lite eller väldigt mycket.
    Jag har arbetat i ca: 4 år med olika typer av telefonjobb. Jag har blivit blåst på min lön av ett oseriöst företag. Men hittar du ett seriöst bolag och lägger manken till att göra ett bra jobb så kan du tjäna ruggit bra. Typ: 35000-60000 i månaden är ingen omöjlighet och du arbetar heltid. Och neeeeej du behöver inte tränga dig på folk och tjata eller bete dig omoraliskt. Gör du det blir folk arga över lag. Att arbeta som telefonförsäljare handlar likamycket om snacket som att LYSSNA. Du hör om kunden är intresserad och varför sitta och tjata på en ointresserad kund?
    Men telefonförsäljning passar inte alla. En del funkar det jättebra för, andra klarar det inte, oftast beror det på attityden och vilken typ av människa du är. Alla människor passar inte som lärare heller, eller hur? Men det är ingen dum idee att testa. Det är väldigt enkelt att få tills vidare anställning, vilket är en fördel. Och fungerar det inte så gör det inte. Men man lär sig en del iallafall. Själv tänker jag inte sluta inom branchen, tror inte att jag kan få ett jobb med bättre betalt om man tänker på den utbildning jag har.

  • Anonym (Kaffedraken)
    Milla 85 skrev 2008-01-16 19:59:41 följande:
    vilka förretag har du jobbat på som varit oserösa? har med råkat ut för det under mina år som telefonförsäljare. jobbade i ca 5 år, både deltid och heltid.
    Det företag som var "mest"´oseriöst, d.v.s höll inne med hela min lön hette Update Consulting tror jag, det var ett tag sen, men det har gått i konkurs Räcka ut tungan rätt åt dem. Arbetar i sthlm nu o pendlar. Håller med om att det finns trevliga förmåner med jobbet! Dessutom, bara provisions lön är verkligen INTE fy skam. Jag tycker det e bättre med bara provision, då ökar chansen att göra sig en rejäl hacka. Så fort du har fast lön så sänker det din provision, och det är ju i provisionen som de riktiga pengarna ligger i. Om man nu bryr sig om lönen vill säga.
Svar på tråden vad tjänar man som telefon försäljare?