Inlägg från: Matheus mamma |Visa alla inlägg
  • Matheus mamma

    Bara bröst i simhallen?

    Åh, neeej bespara mej! Jag vill inte se tuttar i badhuset! De räcker väl med att de kikar fram i omklädningsrummet!


    Sarahs lyx och lantblogg
  • Matheus mamma

    För mej är bröst något som är sexuellt laddat. Brösten tycker jag man använder för att amma eller visa för sin man.


    Sarahs lyx och lantblogg
  • Matheus mamma

    Det är nog det hon inte gillar. Jag tycker heller inte om att vi ska få lägre lön men jag vill inte att andra ska få se mina bröst  eller se andras i badhus.


    Sarahs lyx och lantblogg
  • Matheus mamma

    Jan H; Men tänk vad jobbigt för alla killar som faktiskt tänder på bröst, ska de tvingas gå med ofrivilligt stånd!

    Jag lär inte mina barn att bröst är något man ska skämmas över bara för jag inte vill visa upp dem för alla! Jag tycker att de är mycket bättre att lära dem att deras och våra kroppar är vackra och inget man visar för vem som helst!


    Sarahs lyx och lantblogg
  • Matheus mamma

    Varför skulle det bli krig bara för att vissa av oss inte gillar att se bröst!? Nu var du lite väl långsökt!


    Sarahs lyx och lantblogg
  • Matheus mamma

    Håller med föregående talare.


    Sarahs lyx och lantblogg
  • Matheus mamma
    Lady Sylvana skrev 2008-01-10 16:45:37 följande:
    MateusTänk vad jobbigt det är för alla killar som tänder på fötter, de har också stånd. Även de som tänder på kvinnor, så himla mycket är det inte som döljer, de borde ju ha stånd hela tiden de med.
    Intressant, men jag tror att de som tänder på bröst kanske är 90 % och de som tänder på fötter kanske en promille så det skulle jag inte störa mej på för det är så sällan som jag skulle stöta på dem! Jag har aldrig blivit anstastad av en kvinna heller så nej lesbiska har jag inget emot heller.
    Sarahs lyx och lantblogg
  • Matheus mamma
    danstina skrev 2008-01-10 16:48:43 följande:
    Matheus mamma skrev 2008-01-10 16:38:25 följande: Jaaaaaa, stackars alla de män som tänder på bröst! Vi kvinnor får se till att skyla oss och ta ansvar för vad männen får stånd av eller inte! Egentligen borde vi alla bada i stora shorts eftersom många (!) män tänder på en kvinnostjärt i tajta bikinitrosor!Du, det är MÄNNENS ansvar att hålla ordning på sin snopp. Att den reser sig är inte kvinnans problem/ansvar.
    Mäh, männen kan väl inte bestämma om snoppen reser sig eller inte! Det gör den ju vare sig man vill eller inte. Jag tror faktiskt att fler män skulle få stånd med bara bröst än som det är nu. Bara bröst är ju faktiskt lite mer än en rumpa i tajt bikinitrosa!
    Sarahs lyx och lantblogg
  • Matheus mamma
    Lady Sylvana skrev 2008-01-10 16:48:56 följande:
    MatheusJag tror inte att män är sådana, att de alltid får stånd när de får syn på ett par tuttar. Du kanske tror det och då måste jag säga att du har en tråkig manssyn.
    Oh my God vad du tolkar saker! När sa jag det?!!!
    Sarahs lyx och lantblogg
  • Matheus mamma
    danstina skrev 2008-01-10 16:55:35 följande:
    Matheus mamma skrev 2008-01-10 16:52:57 följande: Om en man vet att han får stånd av ett par bara bröst så får han väl låta bli att titta då? Hur gör han när han är på stranden och någon solar topless? Sitter han där då med sitt stånd eller tar han aktivt ansvar och tittar bort?Poängen är att det inte är mitt problem som kvinna om en man får stånd eller inte.
    Nej kanske inte för dej men många kvinnor skulle nog tycka att det skulle kännas olustigt. Självklart försöker väl varje schysst kille dölja det men hur lätt är det!?
    Sarahs lyx och lantblogg
  • Matheus mamma
    danstina skrev 2008-01-10 16:56:19 följande:
    Matheus mamma skrev 2008-01-10 16:52:57 följande: Tycker du ja. Jag vet flera grabbar som tycker bröst är helt ointressant jämfört med en snygg bakdel.
    Om de får se den naken ja! Annar slår väl ett par nakna bröst en rumpa med trosor alla gånger!
    Sarahs lyx och lantblogg
  • Matheus mamma
    Lady Sylvana skrev 2008-01-10 16:56:51 följande:
    Jag anser att kvinnor ska vara iklädd sopsäck, då männen kan bli kåta annars.
    Tråkig manssyn du har!
    Sarahs lyx och lantblogg
  • Matheus mamma
    danstina skrev 2008-01-10 17:01:03 följande:
    Matheus mamma skrev 2008-01-10 16:59:02 följande: Återigen: Tycker DU ja. Din åsikt delas inte av hela omvärlden, jag lovar.
    Jag har inte sagt det heller men jag tror att en MAJORITET tänder på ett par bara bröst mer än en rumpa med bikinitrosa!
    Sarahs lyx och lantblogg
  • Matheus mamma
    Marie Curie skrev 2008-01-10 17:03:08 följande:
    Matheus mamma skrev 2008-01-10 16:47:59 följande: Jag tror att det var fler män som fick stånd av att se ett naket lår för 100 år sedan, än män som får stånd av ett naket lår idag. Dvs, det som göms, är hemligt och är förbjudet är också lockande och sexigt. Om 10-15 år kanske ingen bryr sig om ifall både kvinnor och män badar topless i badhuset, för det har blivit helt naturligt i vårt samhälle. Kanske folk då till och med skrattar åt oss från idag och tycker vi var pryda och förlegade, som överhuvudtaget kunde tycka att det var oanständigt att visa kvinnobröst.
    Kan så vara. Men tyvärr ändrar det ju inte vad jag känner NU.
    Sarahs lyx och lantblogg
  • Matheus mamma
    elektra1 skrev 2008-01-10 17:03:27 följande:
    tror hon var sarkastisk
    Jag vet. Flört Jag ville bara vara det tillbaka!
    Sarahs lyx och lantblogg
  • Matheus mamma
    Pormoicheia skrev 2008-01-11 08:58:23 följande:
    Många gånger är det ju lite sexigare att behöva slita av ett stycke tyg för att se vad som döljer sig under än vad det är att se hur det ser ut redan från början.Men sen om brösten eller rumpan har en sexig framtoning beror ju väldigt mycket på hur personen som bär dom "bär upp dom" (kroppsspråk).Man behöver ju inte gå och brösta upp sig eller klämma lite extra på tuttarna bara för att ma inte har överdel på sig menar jag.Som nån skrev tidigare i tråden.Kvinnor verkar ha en tendens att tro att bröst är speciellare än vad dom är!Skulle majoriteten av kvinnorna bli kåta om karlarna gick runt utan badbyxor ocxkså?Jag menar, dom skulle ju visa upp en intim kroppsdel...
    Killar (en del) verkar vilja ha mer "direktinformation" än kvinnor. Kolla bara på bilderna i porrtidningar där tjejerna är fotade väääldigt nära. Tjejer gillar väl också porr men vi vill väl gärna fantisera lite mer, om vi skulle ha porrtidnigar (vi har ju än så länge bara erotiska böcker vad jag vet) så tror jag knappast att det skulle vara lönsamt att ha närbilder på kukar.
    Sarahs lyx och lantblogg
  • Matheus mamma
    danstina skrev 2008-01-11 13:49:37 följande:
    Vilken intressant tråd! Den är som lite i två läger; de som tycker att brösten är naturliga och tillhör kvinnan själv och de som anser att brösten är en sexuell sak som är till för männens välbefinnande och hjälpmedel för stånd. Jag ömsom skrattar ömsom tycker synd om en del av er. Vad jobbigt det måste vara att klä sig utifrån (vad man tror är) mannens behov.
    Jag tror mest du feltolkar folk, jag känner inte igen mej i någon av dina beskrivningar iallafalll.
    Sarahs lyx och lantblogg
  • Matheus mamma

    Miniminou; Jag tycker det var bra skrivet!


    Sarahs lyx och lantblogg
Svar på tråden Bara bröst i simhallen?