• nimma

    Bara bröst i simhallen?

    Jag är så jäkla trött så kommer antagligen skriva helt virrigt, och inte orkar jag läsa ikapp tråden heller.. Men jag förstår liksom inte grejen? Varför är ett par bröst så uppretande? Varför är nakenhet så laddat? Vad spelar det för roll vad andra människor väljer att göra så länge det inte skadar någon? Varför orkar folk bry sig?

    Jag gissar att de flesta kan tänka sig duscha i omklädningsrummen med nakna kvinnor, basta i bastun på damavdelningen med nakna kvinnor, men INTE bada med barbröstade? Varför? Har det nått att göra med att männen och ser dessa bröst? Har det med kvinnors självförtroende att göra?

    Det bör också sägas att sexualiseringen av kvinnobröst är kulturell och inget annat. Finns kulturer där kvinnor går med brösten nakna hela tiden och inte får männen kåtdille för det? Finns kulturer där kvinnor ej får bära långbyxor då det anses vara för avklätt.

    Finns gubb-bröst som kan hänga lika mycket som kvinnobröst men dom är tydligen ok att få flyta omrking i bassängen? Nä, jag hajar verkligen inte

    Känns ganska enkelt för mig, vill man visa brösten gör man det, vill man inte gör man det inte

Svar på tråden Bara bröst i simhallen?